Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun harika gidiyorsun
Ben Tokat'tayım canm bulunduğumuz ilçede de var havuz çocuklar bir ara gittiler de ben şuan kendime pek zaman ayıramıyorum 3 oğlanla eşimi evde bırakıp gitsem sanırım dönüşte en ocak bitik halde karşılaşırım ufaklık göğsümden ayrılmıyor zaten yapışık geziyoruz

bugünkü menüm:

8.00 2 dilim köy ekmeği, 3 hindi füme, 1 tk labne, 3 siyah zeytin ve 1 yumurta ile sandviç+yeşil çay
13.00 fırında karışık sebze (mantar, kereviz, brüksel lahanası+soya sosu) ve yeşil mercimek köftesi, turşu, salata
15.30 badem sütü, muz, 10 badem
18.30 1 kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, turşu, salata

6600 adım
2.5 lt su
arke Boncuk2307 Ellssa

Ayy ben mesajını yanlis okumuşum ki sen yüzmeye giden birine cevap yazmişsin benim kafa sadece yemeklere çalışıyor diyet modunda galiba okuduğumu anlayamayacak hale gelmişim. Tokat demişken asma yapraklari ne güzel olur en son sarmaya bağlanan bir mesaj oldu bu da iyi mi canım

E hani bunun suşisi, wasabisi bi miso çorbası bile göremedim menü senin olunca gözlerim bunları aradı

Ellssa Boncuk2307 arke

Bugünkü menüm

Sabah
1yk yulaf, 1tk chia tohumu , 1 tk keten tohumu, yarım muz, yarım bardak süt ile bızzzt

Ara öğün: 1 muz, 4 ceviz, birkaç tane kuru üzüm

Akşam: 1.5 tabak kıymalı karnabahar yemeği

Su: 1.5 lt
Spor: 9000 adım

Bugün açlık açısından çok zor bir gündü. Fil günleri diyorum ben bunlara senelerdir oluyor regl zamanı. Ne yesem asla doymuyorum ve sürekli olarak şiddetli açlık hissediyorum. Çok cebelleştim kendimle.

Ay aynı zamanda yazmışız. Bak kalbim ne kadar temiz ben de needesin diyodum

Bu arada gayet başarılı geçmiş bu seferki fil günü bence kendini tebrik etmelisin. Ben menünü beğendim

Teşekkür ederim kaptanım
Haklısın kaptanım kilo vermem için porsiyonları mi azaltmam lazım.
Olabilir ya bazen düşük olabiliyo değerlerim baktrmak iyi olacak.

Aynen çok severim keyifle kahve içmeyi yanında kuru yemişi çikolatası muk
Benmde ihtiyacım vardı öyle bir arkadaşa

N Nazlimuuu napiyosun nereledesin kankim, challenge da yenilecegini anlayıp sessizliğe mi büründün acaba
Canımm ben yenilecegimi anladım kesinlikle. Bu hafta çok değişik geçiyor. Cumartesi sabah emegimin karşılığı aniden karşıma da çıkabilir tabi regl oldum ama aynı akşam bitti. O yüzden aşırı şişkinlik de var vücudumda. Hamile miyim acaba diyorum durumlar karışık yani. Kesin olan bişey var ki bu hafta kilom menulerimin iyi olmasına rağmen inmedi belki de geçen haftanın üstünde bile çıkabilir Cumartesi

Moral bozmak yok, benim önceden de kilo verme deneyimim çok oldu. Böyle durumlarda hep sonradan da olsa tartıya yansıyor. Hem de toplu bir şekilde nazlicim. Gör bak senin de öyle olacak. Emekler boşa gitmez cumartesi olur salı olur ama gelir o ekşi merak etme

Afiyet olsun

harikasın yaaa aynn tokat yaprağı güzel oluyor zeytinyağlı, baklalı, nohutlu, etli çeşit çeşit yapılıyor ekşi ekşi seviyorum ben de
Teşekkür ederim kaptanım
Haklısın kaptanım kilo vermem için porsiyonları mi azaltmam lazım.
Olabilir ya bazen düşük olabiliyo değerlerim baktrmak iyi olacak.
Canm ben kendi bünyeme göre ayarlamaya çalıştım bir süre ama baktım istediğim gibi olmuyor işi ehline bıraktım diyetisyen destekli gidiyorum eğer imkann ve zamanın varsa destek iyi olur yoksa da ilk başlarda karbonhidrat azalt sebze ve protein artır kalori açığı oluşturmaya çalış

22 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.45 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
13.30 1 kase ananaslı cacık
15.30 2 tane küçük zeytinyağlı sarma 1 tane mercimek köftesi (ara öğündeki badem ve süt yerine yedim)
18.30 1 kase ananaslı cacık
3 litre su 12.400 adım
Ellssa Boncuk2307 arke

Iyi aksamlar
2 gunluk menumu uaziyorum
21 ocak sali
13.00
2 yumurtadan omlet
2 wasa
Yesillik
1dlm peynir
7 zeytin

18.30
1 tabak eristeli yesil mercimek yemegi
2yk pancar salatasi
9.500 adim
Ayriyetten 50 dk eliptik biisklet

22 ocak carsamba
10.30
2yk patatesli omlet

15.30
1 Servis kasigi kisir bol yesillili
1 sigara boregi

19.00
1 tane profiterol
5 bin adim
Ellssa Boncuk2307 arke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…