- 7 Ağustos 2016
- 4.810
- 18.172
- 208
Her eksi güzeldir ablaGünaydın
Bugün tartı günü sanirim
Cumartesi 77.3 dü
Bugün 77.2
Hala WC yok ve ödem hissediyorum
Ama 100 Gr eksideyim
arke @Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Ödemdir canm suyı biraz daha artır cumartesiye kalmaz birşeycumartesi: 70.90
salı: 72.25
ŞAKKKKOOOO MUUUUU
Tebrik ederim
Hoşgeldin 80lerr ligineKızlar günaydın mutlu sabahlar geçen cumartesi tartım 90.20
Salı tartım 89.70 (-500gr ) regli ödemi gitmeye başladı. 90 li seriden kurtuldum kılpayıbluegreeneyes , @Boncuk2307 Ellssa
Cumartesiye kalmaz eksiye düşersinGünaydın kızlarr
Ben salı tartısını bu yüzden seviyorum
Beni hafta ortasında dizginliyor
Bir pazar kaçamağı uğruna 64 leri kaybetmediğime seviniyorum şu an :))
Cumartesi:64.5
Bugün: 64.7
Fark: +200 gr
Hafta sonu görün siz beni toparlayacağım
bluegreeneyes Ellssa
Tebrik ederim canm
sjgfsdfhsd ozaman şey canımız sağolsun bu seferlik diyelim asfjsaYediklerimiz bizi tirmaliyor muuuolur olur böyle şeyler napak yani
ay inşallah yoksa çok mahcup olurumÖdemdir canm suyı biraz daha artır cumartesiye kalmaz birşey
Sıkıntı yok canm o eksiden bende de yok bu günsjgfsdfhsd ozaman şey canımız sağolsun bu seferlik diyelim asfjsa
ay inşallah yoksa çok mahcup olurum
ne güzel bolbol eksiler havada uçuşuyorrrrr harikasınız kızlar
Tebrik ederimKızlar günaydın mutlu sabahlar geçen cumartesi tartım 90.20
Salı tartım 89.70 (-500gr ) regli ödemi gitmeye başladı. 90 li seriden kurtuldum kılpayıbluegreeneyes , @Boncuk2307 Ellssa
Güne on numara bir başlangıç olmuşDün sporu aksama biraktim sonra yapamadım cunkum erken uyumayi tercih ettim
Bu sabah da kalktim 55 dk egzersizimi yaptim oh misss
Tebrik ederimBaya fark var cumartesiyle. Sevindim sabah sabah
Tebrik ederim kaptanım salı için harika bir sonuç
Evet canım seni yolda görsek boncuk diye boynuna sarılırızAyyy teşekkür ederim ablacımbaşka var mı ben dikkat etmedim çok
Ben artık tüm çıplaklığımla ortadayım bir tek adım soyadım yazmıyor hemii
Afiyet olsun canım iki günlük menün de güzel. Sadece helva dikkatimi çekiyor, emzirme falan mı vardı senin.Iyi aksamlar
19 ocak pazar
3 zeytin
1dll peynir
2dlm ekmek
Yesillik
2tk helva
15.00
1avuc kuru yemis
18.30
Yarim lahmacun
Yesillik
1 bilye buyuklugunde dolgulu cikolata
5.000 adim
20 ocak pazartesi
Iftar
1 tabak kiymali karnibakar yemegi
Bon salata
1tk helva
Su 1.5lt
4.900adim
Ellssa @Boncuk2307
arke
Geçmiş olsun canım, migren kendi başına bir cumhuriyet, ne yaparsan yap geçmiyor. Menün güzel kaptanım, afiyet olsun.Bugün yine çiçek gibi uyandımdesem yalan olur. Vallahi şu migren nasıl bir şey Rabbim kimseye vermesin öldürmüyor ama süründürüyor. Vertigo da olunca ne zaman başım tutsa o da oluyor bulantı baş dönmesi. Ayyy çok dert yakındım yine Allah beterinden korusun ama bütün gün ağrı kesiciler içmeme rağmen asla geçmedi. Ne yapsam bilemiyorum artık. Neyse menüme geçeyim
21.01.2025
Kahvaltı 13.00
1 tam buğday krep, peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
2 mandalina
Ara Öğün 18.00
yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 kase ayran çorbası, mantarlı domatesli spagetti 1 çorba kasesi kadar 3-4 çatallık, brokoli salatası zeytinyağlı limonlu
2 lt yi geçik su
Ellssa bluegreeneyes arke
Geçmiş olsun canım.Kuzum annemdeyim onunda dünden beri vertigosu tavan yaptı yatıyor sürekli sende dikkat et
Teşekkür ederim kaptanımMüthişsin afiyet olsun
Yatana kadar 3 ü geçiyor benimki
Akşam yemeğinden sonraki arayı gün içinde yaparsın süper menü canım
Afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsunkahvaltı da olsa daha iyi olacakmış
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Geçmiş olsun kaptanım, uykusuzluk da ödem yapmıştır kötü olmuş.Zaten acısı tartıya yansıdı kaptanım bir de ufaklık gece rahatsız oldu uyutmadı
Ödemler o kadar kolay atılamıyor maalesef canım. bu hafta sürekli ödem çayları ve sularından destek alabilirsin.yoo aslında menümü paylaşmıştım baya bol su içtim yeşilçay içtim ödem atmak için nie böyle oldu
Ben de pilates tarzı sporlarla toparlamaya çalışıyorum. Yüzme de iyi gelir diyorlar, artık ne kadar toparlanırsa şansımıza, olmazsa da mecburen toparlatacağız çünkü iyi hissettirmiyor bana.Ben iple bayagi toparladım gibi ben de düşünüyorum sonraki görüntü hoşuma gitmezse
Afiyet olsun kaptanım, menü de spor da şahane. İp atlama rekora doğru koşuyor maşallah. Bu sabah sana spor+uykusuzluk+nohut şişkinlik yapmış olabilir.20 ocak menü
09.00 1 fincan Hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek, 10 zeytin, yeşillik turp havuç
15.30 ton balıklı narlı salata
18.30 8 kaşık nohut 3 kaşık yoğurt salata
3 litre su 9500 adım + 900
Ellssa @Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3540697
Günaydın kaptanımGünaydın arkadaşlar
Üst üste geldi maalesef kaptanımGeçmiş olsun kaptanım, uykusuzluk da ödem yapmıştır kötü olmuş.
Evden çıkmaya pek zaman olmuyor evde ne yapabilirsem artık olduğu kadar sonrasına beraber çalıştığımız bir Dr arkadaş vardı plastik cerrahi uzmanı oldu klinik açtı taş yapıyor resmenBen de pilates tarzı sporlarla toparlamaya çalışıyorum. Yüzme de iyi gelir diyorlar, artık ne kadar toparlanırsa şansımıza, olmazsa da mecburen toparlatacağız çünkü iyi hissettirmiyor bana.
Muhtemelen kaptanım yalancı bir artı diye düşünüyorum o yüzdenAfiyet olsun kaptanım, menü de spor da şahane. İp atlama rekora doğru koşuyor maşallah. Bu sabah sana spor+uykusuzluk+nohut şişkinlik yapmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?