O zman pillerden olabilireczanede baktıririm bir ara bende merak ettim
bugün pil alıp tekrar bakacağım uzun zamandır pilleri degistirmedim ondanda olabilir inşallah yanlış olcuyordur:)
Evet canım nasılsın uzunz zaman dir yoksun yada ben mi görmedimAynen parkenın uzerınde ayrı çıkıyor dıger yerlerde farklı bu yüzden hep aynı yerde tartılıyorum en azından farkı doğru anlamış olurum
O zman pillerden olabilir
Canım çok geçmiş olsunKızlar iyi aksamlar yazamıyorum çok .anneme geçtim burda internet yok eşimden paylaştım internet. 10 15 gün buralardayım biraz dinlenmek istiyorum bütün vücudum ağrıyor ceset gibiyim. Kan tahlilleri kötü çıktı. Insilün direncim, kanda insülin değerlerim çok çok yüksek doktor çok alevli bir seviyede dedi. d vitamini ,b12 demir vs takviye kullanmama rağmen çok çok düşük doktorda anlamadı . Halsizlik vs ondanmis. Ayrıca ramatoit artrit için daha teçhizatlı bir hastaneye sevk etti. İlaçlarımı değiştirdi. Bu değerler ile kilo vermen imkansız vucuttaki ödem vs gider ancak dedi.öncelikle depoları doldurmanız lazım dedi doktor. Annemle babam sürekli birseyler yedirmeye çalışıyorlar burda tartı yok inşallah eski kiloma dönmem. Sürekli uyuyorum , resmen vücudumu tasiyamiyorum bilmiyorum inşallah ilaçlar toparlar hemen. Hepinizi öpüyorum. Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.
Kaptanım kahvaltı akşam nerde metabolizmayı yavaşlatmayalımMenüm
15:00
1 kase çorba ölemeç
1 kase fıstık
3 kuru incir
1 kupa ayran
Spor
100 ip
bluegreeneyes Boncuk2307
Allah kabul etsinBugünkü menum(oruçluydum)
Akşam 18:00
Karnıbahar (haşlama)
Yogurt
Bır kase mercimek corbası
Su
Ara 21:00
Sekersız cay
2 hurma(tatlı krızıne)
Su
(Hazırlıktayım kimi etıketleyecegımı bilemedım )
Afiyet olsun canm gün içinde acıkmadın mı30 Aralık PZRT
Saat 13.00
Karahindibalı kahve , 4 hurma
Akşam yemeği 19.00
1 p Sebzeli mantarlı makarna, zeytinyağlı ekşili brokoli
2 lt su
Ellssa arke bluegreeneyes
Sporu en son atarım.
Çok haklısın sana çok tşk ederimLotuscum bu dönemde en cok kendinle ilgilenmrn lazim ki " çözum dusunebil " .
Saglikli bir kafaya , psikojiye ihtiyacin var.
Biz de yanindayiz. Hazir hissettikce , ufak ufak anlatmak iyi gelebilir.
Hepimiz icin gerekli, psikologlarin da önerdiği bir listeyi paylasayim.
Diyeti bozup durmak bir ÖZSABOTAJ dir.Kendine zarar verme davranisi yani , bu da ÖZSAYGI eksikliginden olur. Özsaygi eksikligi de ÖZBAKIM ile toparlananilir ( bir de basarabilecegimiz ufak hedefler koyup sözünüzde durursak özsaygi artırmış. Cok arastirdim)
Eki Görüntüle 3528300
Kaptanım hoş geldinCanım çok geçmiş olsunsen hele bir sağlığına kavuş, değerlerin düzelsin zaten daha dinç ve dirençli hissedeceksin ve o zaman daha konforlu bir şekilde kilo verebileceksin.
İnsülin ilaçları hemen etki ediyor ama d vitamininde depolar yavaş doluyor ve mümkünse tabi Dr una da danışarak omega3 ile birlikte öğlen 1 olmadan almaya çalış
Yeni yılın kutlu olsun sana sağlık, şans ve mutluluk getirsin canım
Afiyet olsun canm30.12.24
12.30
2 shaanda yumurta,1 dilim peynir,2 dilim ekmek, 1 çk pekmez, 1 çk tereyağı
14.30
Sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 sıkım çiğ köfte,yoğurt, 3 YK makarna ( çok saçma oldu menü ama AVM de yemek istemedim o yüzden evdekilerden atistirip çıktım )
Şu:2 ltEllssa arke Boncuk2307
Tekrar geçmiş olsun canmKızlar iyi aksamlar yazamıyorum çok .anneme geçtim burda internet yok eşimden paylaştım internet. 10 15 gün buralardayım biraz dinlenmek istiyorum bütün vücudum ağrıyor ceset gibiyim. Kan tahlilleri kötü çıktı. Insilün direncim, kanda insülin değerlerim çok çok yüksek doktor çok alevli bir seviyede dedi. d vitamini ,b12 demir vs takviye kullanmama rağmen çok çok düşük doktorda anlamadı . Halsizlik vs ondanmis. Ayrıca ramatoit artrit için daha teçhizatlı bir hastaneye sevk etti. İlaçlarımı değiştirdi. Bu değerler ile kilo vermen imkansız vucuttaki ödem vs gider ancak dedi.öncelikle depoları doldurmanız lazım dedi doktor. Annemle babam sürekli birseyler yedirmeye çalışıyorlar burda tartı yok inşallah eski kiloma dönmem. Sürekli uyuyorum , resmen vücudumu tasiyamiyorum bilmiyorum inşallah ilaçlar toparlar hemen. Hepinizi öpüyorum. Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?