Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet çok haklısın yüzdüm kuyruğa geldim bozdum

Tok ve elbise leri üstündeyken fark oynar arada ve tartı ve yer degisincede rakam farklı çıkabilir sen pillerini değişebilirsin kafanda soru kaldiysa yada evde kiloluk bişeyle tartilabilorsin ney sonuc için

bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Pazar

11
1 portakal
5 yk menemen
2 d tb ekmekten kaşarlı tost
Yarim dilim tulum peyniri
Yesillik
1 lokma ekmek 1 tk krem çikolata

Yarim ayva
1 tk recel, 1 d ekmek

19
Mercimek corba
Sutlu karnabahar
2 Kofte, 1 et izgara
Salata

Tekrar Mercimek, 2 dilim kadayigli muhallebi ;(

Spor 7300 adim

Kuzum afiyet olsun varsa kabak veya lahana çorbası gibi bir detox mu yapsan acaba dün yediklerini fazla tutmayalım vücudunda bir de bol bol şu iç mutlaka akşam tatlıya düşmen açlıktan değildir yemek gayet dolu dolu geçmiş çünkü

Verdiğin kararın için tebrik ediyorum
Teşekkürler kaptanımm

Afiyet olsun canımm

Ayyy darısı başıma benim de gecikti ya bi olsaydım

Çok geçmiş olsun canımm

Kaptanım hemennn yazıyorum

Müsait olduğun bir zamanda eczanede ya da yakınlarda bulunan sağlik kuruluşlarında baktır canm
eczanede baktıririm bir ara bende merak ettim
Tok ve elbise leri üstündeyken fark oynar arada ve tartı ve yer degisincede rakam farklı çıkabilir sen pillerini değişebilirsin kafanda soru kaldiysa yada evde kiloluk bişeyle tartilabilorsin ney sonuc için

bugün pil alıp tekrar bakacağım uzun zamandır pilleri degistirmedim ondanda olabilir inşallah yanlış olcuyordur:)

29 aralık menüm

Sabah: menemen 2 kaşık
1 dilim ekmek

Öğlen: ceviz, hurma bir kaç tane, 1 bardak ayran,

Arada kabuklu fıstık 6-7 tane

Akşam: yayla çorbası, et suyu, ufak parça et, lahana turşusu bir kaç parça

Aralarda şekersiz çay içtim.
Su:1.5 litre
Şu son 1 hafta migren ataklarım çok fazla oluyor. Hiç tadım yok. Hasta gibi yatıyorum. Adım anca bu kadar..

bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• IMG_2408.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 7
Aaaaa benim arkadaşım da çok beğenmiştii bende sevmistimm zencefille limonda olur zaten oylede güzel oluyor

Cok geçmiş olsun canim

Kaynanamdayım yaa masayı gör destan gibi zor tuttum
Ah evet o masalar çok fena

Bu sabah istemsizce tartıldım, kendimi geçen günlere göre daha hafif hissediyordum bir bakayım dedim , cumartesiye göre 800 gr gitmiş, inanamadım
Yarın benim de kaynanamın menüsü var neden yemiyorsun olacak diye çok çekiniyorum, en az hasarla atlatmaya çalışacağım 64 e çok zor geldim kaybetmek istemiyorum hem de hiç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…