Bak söz verdin
Hep iyi olun
Gözün aydın canım
Sumakla çok iğrenç oluyor ya kesinlikle bir daha yapmam. Suya limon zencefil çok güzel içiliyor
Çok geçmiş olsun canım oğluşa
Su 2.5 u geçmişti.
Evet çorba çok güzel çok hafifti ilk denedim ve çok beğendim
Canm sen verdiğin kiloyu baz al ne kadar eksildiğini görebilirsin bakarsın bozukluk vs var ona göre ya ayar yaptırırsın ya da yenilersin
Müsait olduğun bir zamanda eczanede ya da yakınlarda bulunan sağlik kuruluşlarında baktır canmevet onu alıyordum da şuan gerçekten kaç kilo olduğumu merak ettim ama :)
Evet çok haklısın yüzdüm kuyruğa geldim bozdumİkinize de çok geçmiş olsun canım, tez zamanda şifalanın inşallah. Afiyet olsun.
Maviş kaptanım afiyet olsun, güzel bir menü olmuş. Protein candır. Su da harika.
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Su az kalmış.
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Lokum bir tane olduğu için çok sorun olmaz bence.
Canım iki gündür gerçekten kötü beslenmişsin. Suyu az içiyor olman da hiç iyi değil. Emeklerinin boşa gitmemesi için bir an önce toparlanmalısın.
Tok ve elbise leri üstündeyken fark oynar arada ve tartı ve yer degisincede rakam farklı çıkabilir sen pillerini değişebilirsin kafanda soru kaldiysa yada evde kiloluk bişeyle tartilabilorsin ney sonuc içinya kızlar bisi sorcam arkadaş geldi burada benim tartimda tartildi bu çok fazla ölçüyor yanlış dedi. Benim dijital onun klasik modellerden. Merak edip eve gidince olcmus hemen 3 kilo fazla tartiyor seninki dedi. Hatta eczanede ölctugunde de aynı kiloda çıkıyormuş benim tarti gerçekten yanlış mı ölçüyor
Kuzum afiyet olsunbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Pazar
11
1 portakal
5 yk menemen
2 d tb ekmekten kaşarlı tost
Yarim dilim tulum peyniri
Yesillik
1 lokma ekmek 1 tk krem çikolata
Yarim ayva
1 tk recel, 1 d ekmek
19
Mercimek corba
Sutlu karnabahar
2 Kofte, 1 et izgara
Salata
Tekrar Mercimek, 2 dilim kadayigli muhallebi ;(
Spor 7300 adim
Eki Görüntüle 3528580
Teşekkürler kaptanımmVerdiğin kararın için tebrik ediyorum
Afiyet olsun canımmUnutmadımm
Ellssa Jasminium84
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı Menemen
Zeytin
Salatalık
Dil peyniri
Siyah çay
15.00
Tarçınlı türk kahve
17.30
Domates biber salça sosunda dilim et (6 tane)
Çoban salata
2 dilim.buğday
1.5 litre su
Regl oldumm salı günü tartım.belli artık
Çok geçmiş olsun canımmMenümü yazıp kaçacağım sporu en son atacağım. Sabahtan beri oğlum istifra edip duruyor ne yese çıkardı biraz daha iyi şimdilik ama bütün gün onunla ilgilndim pek uğrayamadım.
Kahvaltı 13.00
1 dilim karabuğday çavdar ekmeği, patatesli mantarlı omlet, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık domates
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, bol salata
2 lt yi geçik su
Ellssa arke bluegreeneyes
Kaptanım hemennn yazıyorumCicekbocekkaktus canm menünü heyecanla bekliyorum
Jasminium84 kaptanım seni de bekliyorum
Ellssa kaptanım menü spor harikasın zaten ayrıca büyük kaptanımızsın
rockandroll canm yeme atakları yaşamadığın güzel bir süreç diliyorum sana da
@Deltavealfa izne ayrılsan bile kontrollü olacağına eminimhep destek full destek
@Tutku44 sen nasıl oldun canm kilo bildirimi sonrası hiç göremedim seni umarım iyisindir müsait olduğunda menüleri bekliyorum
Hadi bakalım kızlar güzel bir hafta bizi bekliyor hepimizin bol bol kilo eksileri neşe mutluluk artıları olsun
eczanede baktıririm bir ara bende merak ettimMüsait olduğun bir zamanda eczanede ya da yakınlarda bulunan sağlik kuruluşlarında baktır canm
Tok ve elbise leri üstündeyken fark oynar arada ve tartı ve yer degisincede rakam farklı çıkabilir sen pillerini değişebilirsin kafanda soru kaldiysa yada evde kiloluk bişeyle tartilabilorsin ney sonuc için
Aaaaa benim arkadaşım da çok beğenmiştii bende sevmistimm zencefille limonda olur zaten oylede güzel oluyorBak söz verdin
Hep iyi olun
Gözün aydın canım
Sumakla çok iğrenç oluyor ya kesinlikle bir daha yapmam. Suya limon zencefil çok güzel içiliyor
Çok geçmiş olsun canım oğluşa
Su 2.5 u geçmişti.
Evet çorba çok güzel çok hafifti ilk denedim ve çok beğendim
Cok geçmiş olsun canim29 aralık menüm
Sabah: menemen 2 kaşık
1 dilim ekmek
Öğlen: ceviz, hurma bir kaç tane, 1 bardak ayran,
Arada kabuklu fıstık 6-7 tane
Akşam: yayla çorbası, et suyu, ufak parça et, lahana turşusu bir kaç parça
Aralarda şekersiz çay içtim.
Su:1.5 litre
Şu son 1 hafta migren ataklarım çok fazla oluyor. Hiç tadım yok. Hasta gibi yatıyorum. Adım anca bu kadar..
bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Çok teşekkür ederim purple bacımCok geçmiş olsun canim
Ah evet o masalar çok fenaKaynanamdayım yaa masayı gör destan gibi zor tuttum
Aynn canm baktıreczanede baktıririm bir ara bende merak ettim
bugün pil alıp tekrar bakacağım uzun zamandır pilleri degistirmedim ondanda olabilir inşallah yanlış olcuyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?