• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynenn yaaa 6aylıkken dolma yermişim löplöp anamm bi çorba içemezmisim annem öyle diyor herşey yermişimm şimdide oğlum 6 aylık cuma günü kontrolumuz var bakalımm nasıl başlıcazz belki kardeşi yiyo diye buda yer diye umuyorumm insallah aminn😀😀 teşekkür ederimm bitanemm🥰😘😘 biara çok kötü oldum baktim boyle olmuyor relax bırak yumurtayı bile es geçmezdii kahvaltıda onuda az yiyorr var bundada bir hayırrr 😀

oyy maşallah ne çabuk zaman geçti 6 aylik oldu hee kız bir tane sürekli karşıma çıkan bir hesap var yürümesini bilmiyordu babasi boyu kadar dürüm veriyordu yiyordu cocuk şimdi de oturmuş kebapçı da ciğer yiyor :) öyle olmak lazım sanırım

oyy maşallah ne çabuk zaman geçti 6 aylik oldu hee kız bir tane sürekli karşıma çıkan bir hesap var yürümesini bilmiyordu babasi boyu kadar dürüm veriyordu yiyordu cocuk şimdi de oturmuş kebapçı da ciğer yiyor :) öyle olmak lazım sanırım
Hahahahaha evdekileri yemeyler zaten dışardan hepimiz severizz 🤪🤪

çorbada tabi doyurucu olmuyo öyle bizimki kahvaltsini yapar diğer öğünlerde meyvesini fıstığıni ekmeğini yer karnını doyurur essek sıpası. büyüsün bu sefer ben vermicem😂
Hahahah aynı durumdayızzz vallahiii kuruyemiş meyve mutlaka olurr

yok kız ilk bebemizde sürekli onlara özel az yemekler yapmadık basladimi ek gıdaya dayayacaktim kuru fasulye pilavı ahshshssh
Evett yaa annem öyle etmiş tadım madımmi varmış diyorr 🤪😀😀😀 ama oğluma ne var ne yok dayıycam artıkk yeter gayri olmuyo

Ben kahvaltımı ve sporumu yazıp kaçim :olamaz:

10:00
Tarçınlı büyük boy türk kahvesi

11:00
2 haşlanmış yumurta
Su teresi
1 yeşil soğan
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt

Ara
1 muz
2 dilim elma

Ara :skandal:

Akşam menü:skandal:

Spor
30 dk bacak hareketleri
100 :spor:

LenaG LenaG Jou Jou @Boncuk2307 noram noram
Aslında akşam yedim aslında çok oldu diye yazamadım. Sen yanlış anladın sanırım Jou Jou

Akşam menüm
3 tane içli köfte
2 sac böreği (ıspanak peynir)
Bu kadar
Aaa yazınca çok gelmedi sanki :KK64:
LenaG LenaG noram noram

Hibiskus bağırsağı da çalıştırır mı
Çalıştırıyorr hattaa sana şunu vereyimm bende alıp yapcamm benim yaptığım detoxuda yapabilirsin
1000002698.jpg

Hibiskusta şu çok güzel oluyor
1000002697.jpg

Back