- 7 Ağustos 2016
- 4.721
- 17.822
- 208
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım sonuçta güzel eksi.
Elhancım artı gelmemen de iyidir.
Hamilelik olunca ister istemez düzen değişiyor canım. Kilo vermeye odaklama kendini, dediğin gibi korumak bile yeterli senin için.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Harika bir eksi çok tebrik ederim canım.
Oooo muhteşem, tebrikler.
Harikasın canım.
Tebrik ederim canım.
Regl yüzündendir neyse ki çok değil.
Hızlı gelen hızlı gider canım, sen zaten kendini biliyorsun.
Çok güzel bir eksi canım tebrikler.
Tebrik ederim canım.
Regl yüzündendir canım, eksi olman güzel.
Tebrik ederim canım.
Kilon düşük canım, bu kilolarda artı görmek mümkün.
Hiç yoktan iyidir canım, tebrikler.
Sıkma canını bu hafta güzel sonuç alırsın canım.
Sıkma canını yakında kurtulursun canım.
Tebrik ederim canım çok gzel eksi.
Güzel bir eksi daha tebrikler.
Çok artıda değilsin canım, spor kasları şişirmiş ve ağırlık yapmış bile olabilir.
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Çok güzel bir eksiyle gelmişsin canım, kilolarımız aynı. Bakalım haftaya kim bu eşitliği bozacak.
Ellerine sağlık spor bakanım
Küçücük bir artı sorun olmaz senin için, bu hafta güzelce atarsın onu.
Regl ciddi etkiliyor canım, bu hafta güzel eksi görürsün.
Acaba uzman yardımı mi alsan diyetisyen yada akupunktur gibi.Akupunktur bana çok iyi geldi metabolizmayi da hızlandırıyor araştır derimTatlım menulerim metabolizmayi iyice zayiflatti gibi. Azla idare eden biriyim. Biraz artırıp sasirtayim diye düşündüm.
Amaaan o nasıl bedduaaaTamam cnmkabaktan donenin poposu büyüsün
Bol su , bol detoks , dolu dolu ama sağlıklı menülerle devam. Bugün bir simit yedim kahvaltıda .Elhan napcaz hocam bu hafta? Hadi bir yol çizelim.
Seninle küs müyüz şekerparem mesajlarıma cevap alamıyorum.. Ulaşamıyorum sanaaaBol su , bol detoks , dolu dolu ama sağlıklı menülerle devam. Bugün bir simit yedim kahvaltıda .Senin hurma diyetin çok güzel uzun da tutmuyorsun. Gün olarak değil de öğünlerimin bir tanesine almayı düşünüyorum. Mesajlarını okudum kabak da favorim.
Hayrabolu tatlısı mıYok balım bu Kemalpaşa gibi ama daha lezzetlisi, ben az şekerle yapıyorum çok tatlı sevmediğim için. Tavsiye de ederim
Ben yaslarindaki birinin metabolizmasi ne kadar hızlanır kiAcaba uzman yardımı mi alsan diyetisyen yada akupunktur gibi.Akupunktur bana çok iyi geldi metabolizmayi da hızlandırıyor araştır derim
Mesajlarına hemen bakacağım bitanem inan gözümden kaçmış. Senin gibi boncuga nasıl kusebilirim.Seninle küs müyüz şekerparem mesajlarıma cevap alamıyorum.. Ulaşamıyorum sanaaa
Canımsın, acaba bilmeden kırdım mı dedim , öyle olsaydı kafamı kırardım seni kıracağımaMesajlarına hemen bakacağım bitanem inan gözümden kaçmış. Senin gibi boncuga nasıl kusebilirim.
Olur canımBen yumurta yada kabak yapıyım olmami
Canım karın açlığından bahsetmiyorum, yemediğin zaman kan değerlerin düşüşe geçmiştir demek istemiştim ama inşallah benim düşündüğüm gibi değildir. Hep iyi olmanı isterim fezacımAçlıktan deyil kuzum, öğlen yedim, akşam yedim, değişen bişey olmadı
Mesajlarına baktım kaçirmamişim kiCanımsın, acaba bilmeden kırdım mı dedim , öyle olsaydı kafamı kırardım seni kıracağıma
Hayırlı olsun arkadaşım cok mutlu keyifli anılarınız olsun inşaallah
Pazartesi salı kabak.Bol su , bol detoks , dolu dolu ama sağlıklı menülerle devam. Bugün bir simit yedim kahvaltıda .Senin hurma diyetin çok güzel uzun da tutmuyorsun. Gün olarak değil de öğünlerimin bir tanesine almayı düşünüyorum. Mesajlarını okudum kabak da favorim.
Aaa tamamm kuzummBeni de etketle canim❤ .LenaG kaptanim benim adima secim yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?