Daha iyiyim canım 3.gün artık azalırsa çok mutlu olacağımbugün nasılsın canım?
Beni silkele kendime getirrr lennaaaa haddimi bildir bana yüzüme vur kilolu olduğumu ve vermek zorunda olduğumu böyle bir şeye ihtiyacım var sanırım yok iştahım artmaya başladıAfiyet olsun1 saat zumbaya benim bünye dayanmaz doğrusu
Sağol canım hem çok ağrılı hem çok yoğun bir regl dönemi geçiriyorum başlamadan 10 gün önce ağrılarım başlıyor bitene kadar devam ediyor.
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsunTrakya usulü olan peynir tatlısı mı ?
Canım takımlara girersin tabi ama saatleri kaçırma kııaazz seni şöyle kırmızı takıma alalımCicekbocekkaktus
Beni silkele kendime getirrr lennaaaa haddimi bildir bana yüzüme vur kilolu olduğumu ve vermek zorunda olduğumu böyle bir şeye ihtiyacım var sanırım yok iştahım artmaya başladı
Canım kemalpaşa gibi ondan biraz daha farklı içeriği.Afiyet olsun tatlı bile göze batmıyor, tahinli peynir tatlısı nasıl oluyor acep
Hee anladımCanım kemalpaşa gibi ondan biraz daha farklı içeriği.
Lenaaaammmmöyle şeyler söylediğin için bu oklavalar sanaaa
Kendine sert davranmaya gerek yok ki canım aynaya bakıp hakaret etsen ne olacak ? Bence sen haddini bildirilmeye değil, sevildiğini, önemsendiğini sağlıklı olmanı istediğimi bilsen de olur gibi
Amin canım sağol Allah razı olsunAcil şifalar dilerim canım, dikkat ederim
Tamam
Tamambu da var bu da
Müessemizde her türlü hizmet vardir
Tatlım takım sorumluluğunu yerine getirememe duygusu beni perişan ediyor. Yakın zamanda tekrar listeye girerim inşallah
Vay kaptan gibi kaptanöyle şeyler söylediğin için bu oklavalar sanaaa
Kendine sert davranmaya gerek yok ki canım aynaya bakıp hakaret etsen ne olacak ? Bence sen haddini bildirilmeye değil, sevildiğini, önemsendiğini sağlıklı olmanı istediğimi bilsen de olur gibi
Afiyet olsunbugünkü menümle hazırlık grubunda olmaya hazırım
13.00 yulaflı lorlu omlet, 2 kibrit kutusu boyunda light kaşar, 4 dilim hindi füme
14.30 protein bar ve kahve
18.00 haşlama tavuk basmati ve salata bowl, ayran
12 bin adım atmışım. ek olarak 20 dk koşu bandı ve 30 dk ağırlık antrenmanı
2 lt su içtim ama 3e tamamlarım.
tartı beni çok üzdü bugün, biraz bulantım da başladı gibi oldu ondan çok yiyemedim.
LenaG
Boncuk2307
Keşke çekip de atabilsem hoca resmen aşık işine nasıl bir enerji görmen lazım.Birde laz horon müziği ile yaptırdığı koreografiler de canımızı teslim ediyoruz resmenAfiyet olsun1 saat zumbaya benim bünye dayanmaz doğrusu
Sağol canım hem çok ağrılı hem çok yoğun bir regl dönemi geçiriyorum başlamadan 10 gün önce ağrılarım başlıyor bitene kadar devam ediyor.
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsunTrakya usulü olan peynir tatlısı mı ?
Canım takımlara girersin tabi ama saatleri kaçırma kııaazz seni şöyle kırmızı takıma alalımCicekbocekkaktus
Direnç kilolara en iyisi kabak detoksu ödem tutma riski de yok .Bı düşün derimCanım ben yine takıldım, Direnç kilomu kırmam gerekiyor. Bak benki her cumartesi tatlı yiyen insandım ondan bile vazgeçtim
Yarın anamlar gelecek ödül hakkımı orda kullaniyim DidimÇok güzel menü afiyet olsun şekerim, ödül yapmamışsın
Afiyet olsun canımın içi gayet güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?