- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Aile yaşam merkezi var burda. Ankara Keçiören deyim oraya gidiyorum cnmNereye gidiyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile yaşam merkezi var burda. Ankara Keçiören deyim oraya gidiyorum cnmNereye gidiyorsun canım
Ama ben yerim işte. Bir öğüne razıyım. Hiç yememezlik olmaz kız.1 gün beslenmicen işte
Cocuklar gece yediler benim de aklima düştüAfiyet olsun Sabah 9 da noodle mı yedin ? yoksa bu başka birşey mi
Boncuk2307 LenaG Sem2024
Bol karbonhidratli cumartesi menüsü . Hafta ici hep net 20 g.nin altindaydim.cumqrtesikeri canimin cektigi karbonhidratlari yiyip hafta icleri keto yapmayi deneyecegim
Cumartesi
9:00
2 hindi füme, 2 dilim kaşar
1 simit
60 g nudel
Domates, biber, 2 zeytin
10. yarim ayva
15.0
Sarmalar
18.
1 sarma
Limonlu sirkeli salata
Tatli
Spor. 17.500 adım
Daha napican abla ya sporsa spor menulerse on numara beş yıldız.Haftaya gir inan dizginliyor takım da olmakTatlım takım sorumluluğunu yerine getirememe duygusu beni perişan ediyor. Yakın zamanda tekrar listeye girerim inşallah
Biz birinciligimizi ilan edelim mi şimdiden rakip kaptancigimAfiyet olsun canım yarından itibaren hepimiz bir cekiduzen verelim bende bugün cozuttum
Bu hic degil ki . O zaman ikinci kozumu oynuyorum.Ama ben yerim işte. Bir öğüne razıyım. Hiç yememezlik olmaz kız.
Hahaha komik şey bugün biraz araştırdım ama yapar mısın bilmiyorumBirden sormayayim ikiden sorayım
Perşembe cuma yapmak isteyenlerle birlikte bı detoks patlatsak ne güzel olurHahaha komik şey bugün biraz araştırdım ama yapar mısın bilmiyorum
Teşekkürler canimİyi Akşamlar
LenaG Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Hayırlı olsun kaptanım
11:00 1 dikdörtgen milföyden gözleme birde avuç içi kadar gözleme, 1.5 h.yumurta, 8zeytin, karışık peynir çoğunluğu yy.lor peynirdi, şekersiz çay
18:30 dan 20:30 kadar 1büyük elma, 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve, göz kararı 2avuç kuruyemiş, 1tepeleme tk.tuzlu balık
Su 2.5litre
Adım 3101
Tamam anlaştık. Kahvaltı bir yumurta olsun. Ara öğünlerde kahve çay neyse sıvı gidalar akşam protein salata ya da yogurtBu hic degil ki . O zaman ikinci kozumu oynuyorum.
O listeden 1 ogunu cikar. O öğünde balik salata olsun. Diger 2 ogun ara öğün gibi . Balik aksam olursa yine saat geç olmazsa iyi olur
Yok balım bu Kemalpaşa gibi ama daha lezzetlisi, ben az şekerle yapıyorum çok tatlı sevmediğim için. Tavsiye de ederimHee geçen markette görmüştüm indirimde idi. Peynir tatlısı deyince benim aklıma höşmerim geliyor Balıkesirli biri olarak
Afiyet olsun çok diyet havasında olmasın, çok abartma da ortasını ayarlarsın sen işte kendini yıpratma yani
Hayri söyle söyle. Haftaya bir gün ödül gibi bişi olacak. Diğer günler uyarımHahaha komik şey bugün biraz araştırdım ama yapar mısın bilmiyorum
Perşembe cuma yapmak isteyenlerle birlikte bı detoks patlatsak ne güzel olur
Hurma ile yoğurt detoksu var, 7 gün boyunca günde 21 tane hurma yeniyor yanında sadece yoğurtla da yapılabilir mi emin olamadım istediğin kadar da yapılabiliyormuş birkaç günde bırakılabilirmiş. Bir de lahana çorbası detoksu bilen vardır bunuHayri söyle söyle. Haftaya bir gün ödül gibi bişi olacak. Diğer günler uyarım
Biz birinciligimizi ilan edelim mi şimdiden rakip kaptancigim