• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun :KK200: 1 saat zumbaya benim bünye dayanmaz doğrusu :-)

Sağol canım hem çok ağrılı hem çok yoğun bir regl dönemi geçiriyorum başlamadan 10 gün önce ağrılarım başlıyor bitene kadar devam ediyor.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş :KK200:

Afiyet olsun :KK200:Trakya usulü olan peynir tatlısı mı ?

Canım takımlara girersin tabi ama saatleri kaçırma kııaazz seni şöyle kırmızı takıma alalım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Beni silkele kendime getirrr lennaaaa haddimi bildir bana yüzüme vur kilolu olduğumu ve vermek zorunda olduğumu böyle bir şeye ihtiyacım var sanırım yok iştahım artmaya başladı 🤨

Beni silkele kendime getirrr lennaaaa haddimi bildir bana yüzüme vur kilolu olduğumu ve vermek zorunda olduğumu böyle bir şeye ihtiyacım var sanırım yok iştahım artmaya başladı 🤨
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: öyle şeyler söylediğin için bu oklavalar sanaaa

Kendine sert davranmaya gerek yok ki canım aynaya bakıp hakaret etsen ne olacak ? Bence sen haddini bildirilmeye değil, sevildiğini, önemsendiğini sağlıklı olmanı istediğimi bilsen de olur gibi :KK60:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: öyle şeyler söylediğin için bu oklavalar sanaaa

Kendine sert davranmaya gerek yok ki canım aynaya bakıp hakaret etsen ne olacak ? Bence sen haddini bildirilmeye değil, sevildiğini, önemsendiğini sağlıklı olmanı istediğimi bilsen de olur gibi :KK60:
Lenaaaammmm:oops::oops::oops::KK36::KK36::KK36::KK74: Bu sözler daha iyi geldi teşekkür ediyorum sana 🥰

bugünkü menümle hazırlık grubunda olmaya hazırım 🙏

13.00 yulaflı lorlu omlet, 2 kibrit kutusu boyunda light kaşar, 4 dilim hindi füme

14.30 protein bar ve kahve

18.00 haşlama tavuk basmati ve salata bowl, ayran

12 bin adım atmışım. ek olarak 20 dk koşu bandı ve 30 dk ağırlık antrenmanı
2 lt su içtim ama 3e tamamlarım.
tartı beni çok üzdü bugün, biraz bulantım da başladı gibi oldu ondan çok yiyemedim.

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307

Vay kaptan gibi kaptan 😍❤️❤️❤️

bugünkü menümle hazırlık grubunda olmaya hazırım 🙏

13.00 yulaflı lorlu omlet, 2 kibrit kutusu boyunda light kaşar, 4 dilim hindi füme

14.30 protein bar ve kahve

18.00 haşlama tavuk basmati ve salata bowl, ayran

12 bin adım atmışım. ek olarak 20 dk koşu bandı ve 30 dk ağırlık antrenmanı
2 lt su içtim ama 3e tamamlarım.
tartı beni çok üzdü bugün, biraz bulantım da başladı gibi oldu ondan çok yiyemedim.

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun :KK200: tam çok az diye dşünüyordum ki bulantı kısmını gördüm

Afiyet olsun :KK200: 1 saat zumbaya benim bünye dayanmaz doğrusu :-)

Sağol canım hem çok ağrılı hem çok yoğun bir regl dönemi geçiriyorum başlamadan 10 gün önce ağrılarım başlıyor bitene kadar devam ediyor.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş :KK200:

Afiyet olsun :KK200:Trakya usulü olan peynir tatlısı mı ?

Canım takımlara girersin tabi ama saatleri kaçırma kııaazz seni şöyle kırmızı takıma alalım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Keşke çekip de atabilsem hoca resmen aşık işine nasıl bir enerji görmen lazım.Birde laz horon müziği ile yaptırdığı koreografiler de canımızı teslim ediyoruz resmen 🫠🫠

Back