Amin canım sağol Allah razı olsunRabbim şifa versin canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sağol Allah razı olsunRabbim şifa versin canım benim
Geçmiş olsun canım inşallah hasta olmazsın.Teşekkür ederim, ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözüm kararıyor, midem bulanıyor, az önce bişeyler yedim, geçmedi. Acaba hastalanıyormuyum, bilmiyorum
Oyyy ikizlerse normal tabi. Benim 10 bin anca oluyor da.All kizzz beni al da bi düzene sok
yok bacimmm gün içinde evdeki koşturmaca ile böyle hiç toton yer gormezse böyle olur ikizlerim var da
Hayırlı olsun kaptanım@tomrs @Ankee @Makaron23 @Tutku44 @FitVenus @Goklerce @bnnu A Asya89 @Pembepilates @Ceeeeeeeeeeee @gezegenfeza @Lotus1234 @beyazleylak @Hallederiz P Purple58
@s i d e l y a
Kızlarcımmmmm şimdi bulaşık makinesinde bulaşıklar, kurutmada çamaşırlar ile ilgilenmem lazım. O arada kocam totosunun üstünde kahve istiyor 2 3 onunlada kavga ediyim gelicem . Aman haaaa cıssss şeyler yemeyin
Sağol canım kaptanım Allah razı olsunçok geçmiş olsun bu arada canım
Allah ne etmeye kahvaltı edince artı çıkar tabiii
Aynen canım zalım ödem bütün enerjimi emdikten sonra gitmişÖdem varmış demekki sabah cnm
Çok geçmiş olsun kaptancigim neyin varKız ne küslüğü genel olarak yorum yapamadım canım kötü bir regl haftası geçiriyorum da
Ellerine sağlık kaptanım sen vekaleten de olsa ilk beni mi seçtin e ben buna aşırı yükseldimSevgili Masterfit ailesi bu haftanın takımları belirlendi. Kaptanlarım Cicekbocekkaktus ve Sem2024 başarılar diliyorum ve herkese bol eksiler diliyorum.
Masterfit 144.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı Sitare55 nurovic Fitt_anne @Cakinin Gelini arke @Ilyusa @-Murphy- @noram @bluegreeneyes @yosunlupapatya Boncuk2307 @Jou @Queen-zen @malahit @Jasminium84 @Faunaa MAVİ TAKIM Sem2024 Mavi Takım Kaptanı P Purple58 @Hallederiz @Beyaz leylak @Lotus1234 @gezegenfeza @Ceeeeeeeeeeee @Pembepilates A Asya89 @bnnu @Goklerce @FitVenus @Tutku44 @Makaron23 @Ankee @tomrs @s i d e l y a HAZIRLIK @Nergis 35 @Mthn83 @Efenin_Annesi @nilsub123 @Beklenen2 @94bassuk
Ahan da buldum kaptanımi Cicekbocekkaktus size daha iyi menülere layık bir kaptansiniz lakin bu fakirim menüsünü de kabul edin efendimBu günün menüsü
Sabah 9.oo kahve 1 hurma
Kahvaltı 12.3o
Sucuklu yumurta (5 sucuk dilimi 2 yumurta kadar da omlet )
7 zeytin
2 parça tel peynir
Portakal kivi (yarim ölçü)
Domates yeşillik
1 parça ekmenen tahin pekmez
Ara 1 avuç çiğ yer fıstığı 2 gün kurusu
Akşam 18.00
2 kepçe tavuk çorbası
1oo gr kadar haşlanmış tavuk
Salatalık,kırmızı pancar turşusu
Küçük kase yoğurt domates ezmesi
3lt su 1lt Dukan suyu 1 saat zumba LenaG Boncuk2307 kaptanım kimdi bilemedim
Oha çok iyi menühele de benim sayfalar dolusu kahvaltımdan sonra
Ben de kendimi sattım resmenEllerine sağlık kaptanım sen vekaleten de olsa ilk beni mi seçtin e ben buna aşırı yükseldim
Hic cumartesi menüsü gibi degil az yemissindaha iyileri nasil olacak merakla bekliyorumne demek efenim bana layik olmak , siz en guzel kilolara en fit vucutlara layıksınızBu günün menüsü
Sabah 9.oo kahve 1 hurma
Kahvaltı 12.3o
Sucuklu yumurta (5 sucuk dilimi 2 yumurta kadar da omlet )
7 zeytin
2 parça tel peynir
Portakal kivi (yarim ölçü)
Domates yeşillik
1 parça ekmenen tahin pekmez
Ara 1 avuç çiğ yer fıstığı 2 gün kurusu
Akşam 18.00
2 kepçe tavuk çorbası
1oo gr kadar haşlanmış tavuk
Salatalık,kırmızı pancar turşusu
Küçük kase yoğurt domates ezmesi
3lt su 1lt Dukan suyu 1 saat zumba LenaG Boncuk2307 kaptanım kimdi bilemedim
Canım ben yine takıldım, Direnç kilomu kırmam gerekiyor. Bak benki her cumartesi tatlı yiyen insandım ondan bile vazgeçtimOha çok iyi menühele de benim sayfalar dolusu kahvaltımdan sonra
Hayırlı olsun kaptanım
Ellerine sağlık boncuğumLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Ceeeeeeeeeeee 61.55 @Jou 70.50 @Jasminium84 62.65 @gezegenfeza 70.90 @FitVenus 63.80 @Goklerce 71.50 @tomrs 64.05 Elhan 71.90 @noram 64.20 @Beklenen2 73.80 @bnnu 65.10 @Faunaa 74.40 @Makaron23 66.60 Cicekbocekkaktus 74.90 Boncuk2307 66.90 @Cakinin Gelini 75.90 @bluegreeneyes 68.65 A Asya89 76.80 @94bassuk 69.25 @-Murphy- 77.10 Sitare55 69.30 Fitt_anne 77.50 @sibel_84 69.65 @Ilyusa 77.90 @Pembepilates 78.60
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Tutku44 83.50 Sem2024 90.15 @60kiloyum 86.20 @Lotus1234 92.70 arke 87.60 @Hallederiz 87.60 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
50'LER LİGİ KİLO @Queen-zen 50.10 @malahit 52.30 nurovic 56.70 ALTIN LİG KİLO P Purple58 109.00 TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO @yosunlupapatya 47.85
Lig tablosu etap sonunda (30.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Günlerdir açlık yapıyorsun, geçen hafta da yapmıştın. Bence değerlerin bozuluyor canım. Sağlığına çok dikkat et lütfen.Teşekkür ederim, ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözüm kararıyor, midem bulanıyor, az önce bişeyler yedim, geçmedi. Acaba hastalanıyormuyum, bilmiyorum
Bunlardan önce bende evde zar zor 10000 yapiyordum dışarı çıkmazsam olmuyordu bile 10000 bende bazen şaşırıyorum acaba yanlışmı diyeGeçmiş olsun canım inşallah hasta olmazsın.
Oyyy ikizlerse normal tabi. Benim 10 bin anca oluyor da.