Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Beni silkele kendime getirrr lennaaaa haddimi bildir bana yüzüme vur kilolu olduğumu ve vermek zorunda olduğumu böyle bir şeye ihtiyacım var sanırım yok iştahım artmaya başladı
Diyet arkadaşım bunu kaptancigim yapamaz da eltin yok mu o büyük bir zevkle yapardı

Eline saglik canim
Iki ogunde hamur isi olmus
Aksam daha olmus
Ayy kizlar dun yatmadan once gonderecektim uyuyakalmisim yeni uyandim kusurabskmayin ya

Eki Görüntüle 3512403

Gecen Hafta 85.7
Bu hafta 84.6
Fark -1.100
Yuzdelik : %1.28
LenaG @Ceeeeeeeeeeee
Cok iyi ca im tebrikler

Tatlım takım sorumluluğunu yerine getirememe duygusu beni perişan ediyor. Yakın zamanda tekrar listeye girerim inşallah
Nasıl yani ablam mesela ben de bu hafta menü aktiflik yapamadım he bu bana dert olmadı mı oldu. Ama biz bir aileyiz mazeretsiz yapmayız zaten. Ama sen menğmde veriyorsun elinden geldiğince. Ben neyi kaçırdım

Napsak peki onerebilcegin detoks var mı? Hadi bu haftada onu deneyelim.
Aynen canım duraksamalar da normal. Yürüyüş konusunda haklısın ama sizin oralarda bayağı soğudu, nasıl yapacaksın.
Valla sabah yarım saat daha erken kalkıp Leslie yapacağım.
Canımsın, 2 olmadan yetiştim.
Geçen hafta: 89,4
Bu hafta: 87,6
Fark:1,8
Yüzde: 2,01
Eki Görüntüle 3512285
LenaG sibel_84
Tebrikler canım.
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Cumartesi 92.5 kg
Bugün 92.7kg
Fark: +200gr
Çok değilmiş artin canım. Bu hafta yogunlas ve kendin için zayıfla.
Müdürünüze bayıldım, ne kadan da tatlı bir insan
Ay o bizim üzümlü kekimiz. Çok ince düşünür.
Bu hafta herşey niye böyle ters gitmiş hepimiz için
Aralık ayında güçlenerek toparlanıp devam etmek iyi gelecek ne dersiniz nasil yapalım?
Silkelenip kendimize geliyoruz,.
Hiç iyi deyilim, ayağa kalktıkça başım dönüyor
O kadar aç gezdin. Bence açlıktan dönüyor
Ay birinci mı olduk. Kırmızı takımın kilo vermiş hanımları. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu başarı en fazla sizin sayenizde oldu. Darısı önümüzdeki haftalara .

Regl fazlalığı haftaya fazlasıyla gönderirsin kuzucum

Eline sağlık tatlım teşekkürler
sibel_84 tebrikler kaptanım

Cicekbocekkaktus yeni kaptanım hayırlı olsun tebrikler
Canım bende seni tebrik ederim. Güzel bir hafta oldu. Giden eksilerimiz alkislayalim. Darısı önümüzdeki haftalara diyelim.
Teşekkürler canım
Bende herkesi tebrik ederim canım
İnşallah hallolur canım. Çıktım bugün biir güzel alışveriş yaptım. Kendime geldim acıcık. Müdürümüz bir tane. Çok ince ayrıntıları bile düşünür. Şimdiye kadar bu kadar ince düşünen bir idareci ile calismamistim. Adam iki kere odasına çağırdı neden moralin bozuk. Ben mi üzdüm diyor adam.
LenaG Boncuk2307 kaptanlarım ellerinize emeklerinize sağlık
sibel_84 kaptanım tebrik ederim birncilık sana çok yakışıyor

ama tabi benim olmadığım yerlerde
Teşekkürler canım.
Teşekkürler hocam
Daha tost most yok . Sağlıklı besleniyorum.
Nasıl beslenecegiz kız birşey yemeyecek miyiz?

Canım kemalpaşa gibi ondan biraz daha farklı içeriği.
Hee geçen markette görmüştüm indirimde idi. Peynir tatlısı deyince benim aklıma höşmerim geliyor Balıkesirli biri olarak
Afiyet olsun çok diyet havasında olmasın, çok abartma da ortasını ayarlarsın sen işte kendini yıpratma yani

Boncuk2307 LenaG Sem2024

Bol karbonhidratli cumartesi menüsü . Hafta ici hep net 20 g.nin altindaydim.cumqrtesikeri canimin cektigi karbonhidratlari yiyip hafta icleri keto yapmayi deneyecegim

Cumartesi

9:00

2 hindi füme, 2 dilim kaşar
1 simit
60 g nudel
Domates, biber, 2 zeytin

10. yarim ayva

15.0
Sarmalar

18.
1 sarma
Limonlu sirkeli salata
Tatli

Spor. 17.500 adım

Öyle birden sorunca şeyedemedim

Cumartesi günü takılmıyoruz yarın devam edersin kaptanım

Afiyet olsun Sabah 9 da noodle mı yedin ? yoksa bu başka birşey mi

1 gün beslenmicen işte

Afiyet olsun pastırmayla kek karışınca midede cümbüş olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…