Gunaydin kaptanimGünaydın herkese hanımlar. Güzel eksileriniz olsun bugün inşallah.
Aynı hayalle girmiştim yatağaAzıcık uyuyup geleyim
Cok gecmis olsunGünaydınlar herkese sizlerle sohbeti öyle özledim ki anlatamam geçmiş de çok birikiyor okuyamiyorum
Çok stresli bir donemden geçiyorum o yüzden takımları etkilememek adına hazırlıkta kalayımLenaG kaptanım
Eşimin sağlık sorunları sebebiyle katılım yapamıyorum diyet de zor oluyor pazartesi hastane yatisimiz salı da ameliyata girecek şah ve kalp damarı yüzde.80 tıkalı dualarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum
@sibel_84 canım benim güzel bir eksi veremedim tartıda özür diliyorum
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.9
Eksi 100 grm
Eki Görüntüle 3508465
TEbrik ederim cok guzel eksiGünaydın. Günün ilk tartı fotosunu bırakıp kaçarımHerkese bol eksili, mutlu huzurlu, sağlıklı günler diliyorum.
16.11 24 Cumartesi 51.9.
19.11.24 Salı 51.1
23.11.24 Cumartesi. 50.7
Toplam Fark: - 1200
WUaww haftaya 80 lerdisinnKızlar tartıldımmmmmmLenaG Sitare55
Geçen cumartesi 93.65kg
Bugün 91.55kg (fark -2.10 kg )Eki Görüntüle 3508468
TArti farkidir canimKilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.6
Fark -100 Gr
Fakat tartım bozuldu tartı değişikliği yapmak zorunda kaldım tartıyı ilk aldigimda denemiştim yeni tartım 600 Gr fazla gosteriyordu şimdi nasıl edecez
LenaG Sitare55 Eki Görüntüle 3508474
Masqllah canim cok guzel gitmis tebriklerr
Yinede gitmis canim tebriklercumartesi :70.7
bugün; 70.4
fark;-300 gram
ne yalan diyeyim bi yedim bi yemedim can sıkıntısından bukadar verebildimhaftaya inşaallahh hallice güzel veririmm
Eki Görüntüle 3508477
Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi LenaG
Reglden dolayidir canimKızlar merhaba maalesef reg dönemim bitmedi hala şişliğim var (spiiralden dolayı biraz belirsiz geçiyor maalesef) ama yapacak bir şey yok bir kilo almışım
Bırakma kilom 62.65 şu an 63.60 fark 1 kilo
LenaG Boncuk2307
Masallah cok guzel eksiGeçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 kg
Tebrikler canim guzel eksi
Tebrikler canim cok guzel eksigünaydınnn
cumartesi 68.3
salı 69.4
bugün 67.4 -900 gr
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 kg
Tebrikler canım
Tebrikler canımgünaydınnn
cumartesi 68.3
salı 69.4
bugün 67.4 -900 gr
Günaydın canım tebrik ederimGünaydın canım kızlarbol eksili bir gün olsun zumbaya gidecem şimdi erken tartilmak zorunda kaldım oyuzden istediğim rakamı goremesemde fena sayılmaz işte
Geçen hafta 77.8
Bugün 77.0
Öpüyorum sizi gelince görüşelim
Allah eşine şifa versin canım. Operasyonunuz başarılı geçsin bitanem. Hiç canını sıkma olumlu düşün.Günaydınlar herkese sizlerle sohbeti öyle özledim ki anlatamam geçmiş de çok birikiyor okuyamiyorum
Çok stresli bir donemden geçiyorum o yüzden takımları etkilememek adına hazırlıkta kalayımLenaG kaptanım
Eşimin sağlık sorunları sebebiyle katılım yapamıyorum diyet de zor oluyor pazartesi hastane yatisimiz salı da ameliyata girecek şah ve kalp damarı yüzde.80 tıkalı dualarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum
@sibel_84 canım benim güzel bir eksi veremedim tartıda özür diliyorum
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.9
Eksi 100 grm
Eki Görüntüle 3508465
Tebrikler tatlışımmm
Tebrikler bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?