Zuhalcim Allah yardımcısı olsun hastanızın. İnşallah tedavisi olumlu sonuçlanir.Mutlu haftalar kizlar
Büyük görümcem dolma sarma yapicak cnm.
Yan tarafta oturan gorumcemin kocasi hastanede, sen bilmiyorsun 6 ay önce beyin kanamasi gecirmisti, sol tarafi felcliydi, geçen hafta da bagirsak patlamasi oldu acil ameliyata aldilar. Sonrssinda bide zatürre olmuş. Hala yoğun bakimda. Allah korusun kötü bisey olursa düğünü iptal ederiz heralde.
Dün bi parca iyiymiş, insallah daha iyi olur
O senin harikaligin bitanemOyyy harikasın sen.
Amin canım. Günaydin.
Günaydın canım.
Harikaaaaaaa.
Cumaya eksi gelir canım.
Cuma eksiye döner canım.
MasterFiti yanlış mı anlattım. Kilo verecektik biz.
Etiketten takip ediyorum sporu. Sporda mutlaka ve etiketle canim.
Günaydın.
Kolay gelsin.
Muhteşem.
Vaavvv 75 kapıda.
Bazen oluyor canım. İnşallah cuma eksi olur.
Süper.
Günaydın.
Superrrr.
70-75 kesin olursun. 65 olma ihtimali tamamen sana bağlı.
Öyle düşünme canimKızlar mavi takımı kutluyorum zor bir gün gećiriyoruz hastalıklar bırakmadı çocuklarımı. Artık kötü bir anne olduğumu düşünmeye başladım. Yinede şükürler olsun bu kadarına.
Gel o zaman yarindan itibaren basla canimtakipteyim. Bugün günüm vardı bendeydi onu da atlatayım dedim. Onu bekle bunu bekle derken şişko ölecem galiba
Bikaç gün dikkat ediyorum bikaç gün yiyorum baya da kilo aldım göya kilo almadan dönecektimGel o zaman yarindan itibaren basla canim
Ver ver
Aynn öyle yapayım bariNereye basvursak acabacaldirmayalim sonra
Anlık takil alintilardaki mesajlarla kısa bir özet yaparsin geçmişe dalınca o anki sohbetler kaçıyor
MasterFit Yarışması 1. Etap | 17.09.2021 Cuma | 20.09.2021 Pazartesi | 24.09.2021 Cuma | Oran | |
Kırmızı Takım | |||||
F Frozen01 | Kaptan | 66,2 | 66,1 | ||
| 70,5 | 70,5 | |||
| 72,4 | 73 | |||
@Brzhuzur | 67,8 | 68 | |||
| 90,2 | 90 | |||
| 66,1 | 66,6 | |||
| 72,4 | 74,2 | |||
| 66,3 | ||||
| 63,6 | ||||
| 63,05 | 63,05 | |||
Kırmızı Takım ortalama | |||||
Mavi Takım | |||||
| Kaptan | 86,35 | 85,7 | ||
| 60,95 | 60,4 | |||
| 74,8 | 74,8 | |||
| 76,8 | 76,8 | |||
| 101,8 | 101,6 | |||
| 84 | 83,4 | |||
| 80,4 | 80,3 | |||
| 68,2 | 67,7 | |||
@Ytmz | 65,4 | 65,3 | |||
| 81 | 81 | |||
Mavi Takım Ortalama |
İstanbul da güzeldir amma benana
Hazırız canım ,hazır olmayıp ne yapacağız?
Nereye ya , sensiz olmaz biliyorsun demi
Samsun da muhteşem diyorsun
Hosgeldin canimtakipteyim. Bugün günüm vardı bendeydi onu da atlatayım dedim. Onu bekle bunu bekle derken şişko ölecem galiba
Çok geçmiş olsun canım . Hiç öyle düşünme çocuk bu hastalanarak düşecekKızlar mavi takımı kutluyorum zor bir gün gećiriyoruz hastalıklar bırakmadı çocuklarımı. Artık kötü bir anne olduğumu düşünmeye başladım. Yinede şükürler olsun bu kadarına.
Aman şimdiden ödem sularını hazırla iç tatlimGrupca herkesin regl donemi ayniymisbenimkide kapida cumaya yakin olmasin bari
Çok teşekkür ederim canımCanım çok tebrik ederim
Yanlış durak yanlış olayı bekliyorsun gel burayatakipteyim. Bugün günüm vardı bendeydi onu da atlatayım dedim. Onu bekle bunu bekle derken şişko ölecem galiba
Grup içinde takım mı var ben konuyu anlayamadımTesnim1903 canım benım kırmızı takım sana ınsallah ugurlu gelır bıldırım yapmadıgından ve aktııf olmadıgından dolayı mavı takımı rıske atmak ıstemedım
Kolay gelsin canımKızlar çocuk okuldan gelecek yemek hazırlıyorum sonra ödevler dersler Allah kerim kaçta dönerim öpüldünüz
Evet canım 2 gruba ayrıldık her hafta gruplar değişecek detaylı açıklamasını bulabilirsem atayımGrup içinde takım mı var ben konuyu anlayamadım
Himm anladım çok iyi daha iyi motivasyon sağlanır böyleKolay gelsin canım
Evet canım 2 gruba ayrıldık her hafta gruplar değişecek detaylı açıklamasını bulabilirsem atayım
Herkese İyi Akşamlar
1. MasterFit yarışmamızı başlatıyoruzzzzz. Bu hafta yarışmaya katılmak istemeyen varsa bildirsin lütfen. Kilo bildiren herkes bu yarışmalara katılmak istiyor kabul edeceğiz.
Yarışmada Yıldızlar Takımından en çok kilo veren arkadaşımız, Kırmızı Takım kaptanı olacak. Kendine, rakip kaptan seçecek, öncelikle Kırmızı takım kaptanı bir üyeyi kendi takımına seçecek. Sonra mavi Takım kaptanı..
Bu şekilde iki takım belirlenecek. Bu takımların üyelerinin kilo verme yüzdeleri toplanacak ve üye sayısına bölünecek. En çok kilo veren takım kazanacak.
Kilolarımızı. tarih ve nick yazısı yazdığmız bir kağıdı tartı üzerine koyarak her Cuma saat 15.00 'a kadar bildirmeniz gerekmektedir.
Hayırlı olsun Herkese Başarılar. Bu hafta en çok kilo verenFitt_anne arkadaşımız Kırmızı Takım Kaptanı olmuştur.
Kendisini Tebrik ediyorum.
Rakip Kaptanı seçmeni rica ederiz. (Mavi Takım Kaptanını)
Bu öneri içinaskrhpozitif arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Zipzip- E Elif_Eylul
İnşallah canım herşey motivasyon içinHimm anladım çok iyi daha iyi motivasyon sağlanır böyle
Cuma gunu sizleride ekleyeceğiz canim gruplari cumartesi belirlemistikGrup içinde takım mı var ben konuyu anlayamadım
Hee o yüzden master fitBerrfeelinda bak burda canim
Tamam bende onu sormuştumCuma gunu sizleride ekleyeceğiz canim gruplari cumartesi belirlemistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?