- 7 Ağustos 2016
- 4.770
- 18.261
- 208
Afiyet olsun canim sabah kahvaltısı bol cesitliymis aksamda pogaca olmamis spor olarakta biraz daha degisiklik yapabilirsin
Tamm canm bu günden itibaren pür dikkat odaklandım cumayaAksam pogaca olmasa iyiydi canim bu hafta cok dikkat etmemiz lazim hepimizin yuzdesi hesaplanacak
Yedim sabah pişman oldum şimdi pür dikkat devam ediyorum yoksa kapı dışarı edecekler beniTeşekkür ederiz canım
Dabi dabiigörüşelim bebeğim
Çok almamissin canım ben 23 kilo alarak döndüm
Bak ya ben senin kaç üyeni senden önce tebrik ettimgeçmiş gelecek yaparken bir sayfa atlamışım
Ben yapıyorum
Tafrani yesinler
F Frozen01 canimcim poğaça reçeller sosis patatesler gidiyor
Rabbim şifa versin ablam
Hahaaha tutustun mu kaybedicem diye
Hoşgeldin canım benim
Ara ara bulursun belki
Aaaa ama sende yaniKuzu bensizde herkes yürür burda elif var sen varsin
Woww çok iddalisin canım mavi takımdan birine yakışır ancak kırmızı takım kaptanı olmakBu hafta kırmızı takım kaptanı olacağım. Yüzde kac olsam yeter?
Ben 10 kilo asaagisini kilo almak olarak saymıyorum canım 23 kilo alıp döndüm hemde 1 sene bile olmamıştı hedefe ramak kalmıştıDikkat etseydim almazdım bunu da baya saldım çocuklarımın doğum günleri falan arka arkayaydi pastalar börek çörek pizzalar derken aldım ondan öncede löp löp gidiyordu tabi pişmanmyim tabiki de Evet
Kız en son gemiyi kaptanlar terk eder sen şimdiden terkediyorsunO zaman benide al gurubuna
Cumadan sonra degisiyor dimi canim
BKaptan benim o zaman. Şimdiden strateji yapayım.
Fazla oksijen çarpmış E Elif_EylulO kadar bahçe havası yaramadı mite Allahım ya
Bu çözümü olmalı aktif olmayan üyenin peşinde koşmak sinir bozucuAktif olamayan bende varim demesin bu hafta mazeretim var misal o hafta free olsun
Ama kaptanım hep son dakika golü yapıyorsunuzCordelia spor yapilsin diye mavi ve kirmizi takimda adim yarisi yapsak en cok adim atan takima odul olarak yüzde 1 lik avantaj versek nasil olur
Bu fikir gelistirilebilir de
HaydeeeF Frozen01 veaskrhpozitif pozitif yarın için kendi takıminizdan 3 kişi seçin. Bu 3 kişi yarın adım atacak. En çok adım atan takım %1 ödül kazanacak.
Ara ara bulursun belkiTamam canimbenim takimdan spor yapan var mi isteyeni etiketleyim kizlar
Anaa şimdi bu oldumu takımda senden güzel spor yapan mi var bu gol bana şimdi mi atılırSpor listesi yapmalıyım.bugun spor yapmayayım.zaren ağrım varben liste yapayım. Bakalım geçen haftanın şampiyonu kim olmuş.
Regl olan var bayaMillet gergin hep özel günleriniz mi yaķin kizlar hayirdir
Mira ile nehiri ver
Kiz zeynebi mi aldin aktif uyemdi
Tensim aktif mi
Hazırız canım ,hazır olmayıp ne yapacağız?Sevgili takım arkadaslarm,
Bugun aldıgımız sonuclar bızı sımartmasın, rehavete sokmasın butun sılahlarımızla kırmızı takıma hucum
Hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum
Haftaya cok guzeL eksılerle ve 2 sabıtle basladık cuma gunu mavı takım olarak gumbur gumbur burayı ınletmeye hazırmıyızzzzzzz
Cordelia
Nehir6161
@Tutku44
@fantastikaaa
Poni Bon
@Ytmz
@Elhan
@ekim2009
@zeyneppk
Nereye ya , sensiz olmaz biliyorsun demiYeniden baslayabilirsin istersen canim cok guzel kilo verdin artık sopam yok benim,belkide yarin öburgun bende olmayabilirim
Gel sen bugun basla olurmu
Samsun da muhteşem diyorsunKonya da muhteşem ablamhedef 55 olmak inşallah
Ara ara bulursun belki
Yaa cook tesekkur ediyorum canim ❤❤❤Zipzip-
Kaptanım hemen ben de anlatayım
Sevecen
Hoşgörülü
Çalışkan
Aşırı derecede naif
Çok çok tatlı dilli
Dikkatli ve sorumluluk sahibi
Hepimizin sevdiği harika insan
Tamam canim sen nasil dersen oyle yapalimMasterFit yarışmasında en çok spor puanı toplayan takıma %1 ödül verelim.bu
Hafta bunu geç bildirdik. Haksızlık olmasın. Günlük oyunlar oynayalım diyorum.Zipzip- E Elif_Eylul
Kaptanim şunlara bi el at
Rakip takımdan olunca vurdun kırbacıYedim sabah pişman oldum şimdi pür dikkat devam ediyorum yoksa kapı dışarı edecekler benisen de gaz verme canm dur bakiimm
BilmemkiHazırız canım ,hazır olmayıp ne yapacağız?
Boşver geçmişi anlık takil geçmişi boş kaldıkça okursun istersenKızlar maşallah ben size yetişemiyorum okuyamıyorum geçmişi bi geliyorum 20-30 sayfa geçmişbiraz okumaya çalışıyorum sonra zaman geçtiğini fark edince etiketlere bakıyorum bilginiz ola
Bencede bencede günlükler olsun bu haftaMasterFit yarışmasında en çok spor puanı toplayan takıma %1 ödül verelim.bu
Hafta bunu geç bildirdik. Haksızlık olmasın. Günlük oyunlar oynayalım diyorum.Zipzip- E Elif_Eylul
Dikkat et kök salma
Ayrilin uleyyn diye bagirSaçlarını yoldum yetmez mi
Aksam gizli gizli dukan birasi ictin he anladimBeni kesin Dukan birasi çarptı kk hiç böyle Merve görmedi 8 yıldır
Beni kesin Dukan birasi çarptı kk hiç böyle Merve görmedi 8 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?