• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abla belki inanmazsınız ama sarmaları yemedim iştahlı bir şekilde kattım tabagima ama pilav ve fasulyeyi yiyince yemek istemedim . Tabi serpme hazırladım bugün hafta sonu olunca amaa tabagima aldım yiyeceğim kadarını 💕

Hainnn domdomlarrrr siiziiii beniii yildiramazsiniz 🤔🤪
Ben olsam sarmalari yerdim yanında da cacık offff :KK68:
Afiyet olsun kuzucum. Rakip takimdaymişsin ama senin zayıflama caban beni çok mutlu ediyor yine de :KK5:

Kızlar ben yatayım en iyisi . Sarmalar tatlılar derken benim gidenler gelmeye başladı. Koca kişiside dubai çikolatası ve çiğköfte getirmiş . Adam midesiz çay demleyip yiyelim yarın başlarsın diyete diyor. Kafamı hangi duvarlara vursam. :kızgın:

Kızlar ben yatayım en iyisi . Sarmalar tatlılar derken benim gidenler gelmeye başladı. Koca kişiside dubai çikolatası ve çiğköfte getirmiş . Adam midesiz çay demleyip yiyelim yarın başlarsın diyete diyor. Kafamı hangi duvarlara vursam. :kızgın:
Kocanın kafasını vur duvara🤣

Bekleyip görcez
Salı günü hatırlatırım size bu lafları.
O değil de kaptaniniz yok ortada. Korktu kaçtı mı ne 😁😁
Puahahahahha korkmak ve kırmızı takım🤣🤣🤣 hele ki kaptanım🤣🤣🤣 haşofmanlarını giyip yürüyüşe falan çıkmış olmasın❤️

Back