3 günlük cezam bugün bitti iyice bir doyurdum karnımıOhhh afiyet şifa olsun feza ablacimmeşin hastaneden erken çıktı gelecekler tabissiii
Cokk geçmiş olsun canım
Boncuğum akşamları nefes dahi alamıyorum ya hep bı kostumaca geçiyor menü bile ertesi güne sarkıyor yazamıyorum elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum ama
Ohh afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Kizcem feza abla bir sen iki çok aç geziyonuz yaa
Hahahah feza abla ya güldüm mesajını okurken affet eşin yebi çıktı hastahaneden daha gelirler bir müddet
Ne Yapacağımı bilemedim hocam o kadar yürüyüş dikkaat etme. İyice strese girdim. Sanki vücudum benimle dalga geçiyor.Sibelim çok stresli bir hafta gecirdin hatta çok iyi bir sonuç . Kafanı bir yerlere vurma omzuma koy hepsi geçecek.-150' yi de tebrik ederim.
Tebrik ederim canım eksi gelmiş bu ara direnç yağıyor olabilir e bir de wc sorunu varsa buna rağmen eksi geliyorsan güzel birşeyLenaG
Cumartesi 86.4
Bugün 86.2
Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim
Eki Görüntüle 3504564
Tabii ki canım takımlara girersin çok bir artı değil biraz düzene bakarGunaydin
Bende bu hafta takimlarda olabilirmiyim
Hemdaha motive olurum hemde burfa daha cok olurum
Takimlarda olmak hem motive ediyo hemde sorumluluk olur ustumde
gecen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark +300
LenaG
Eki Görüntüle 3504566
Vaay queenime bak bee tebrik ederim çok güzel eksi gelmiş16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
Bugün : 72.70
Fark: - 800 gr
LenaG Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
günaydın canımGunaydın hanımlar
Du daha kız ilaçlar yeni değişti haftaya güzel bir fark görürsünGeçen hafta 72.35
Bugün 72.20
Fark -150 gram
Kafamı nerelere vuran bilemedim.
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Heee demek sen bırakcaktın heee al bakalım o zamanKızlar bu aradaLenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Ya diyetisyenle de görüştüm o magnezyum ve demir değeriyle kilo veremezsin dediTebrik ederim canım eksi gelmiş bu ara direnç yağıyor olabilir e bir de wc sorunu varsa buna rağmen eksi geliyorsan güzel birşey
Tabii ki canım takımlara girersin çok bir artı değil biraz düzene bakar
Vaay queenime bak bee tebrik ederim çok güzel eksi gelmiş
günaydın canım
Du daha kız ilaçlar yeni değişti haftaya güzel bir fark görürsün
Heee demek sen bırakcaktın heee al bakalım o zamannereye gidiyormuşsun bakimmm
Canım mens döneminde iştah artışı yaşamış olabilirsin bu normal bitsin regl düzene girerBu sabah sancıyla uyandım regl oldum.
Gece baslayan sancılar rüyama bile girdi.
Gecen ctesi 66. 5
Bugun 68.00
Fark +1.500
Dikkat etmedim kızlar. Ondan oldu.
LenaG Boncuk2307
Canım çok tebrik ederim harika bir eksi gelmiş
Bende aynı duyguları sürekli yaşıyorum.Kızlar bu aradaLenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Doğru oldukça zor yine de ufaktan gidiyor ilaçlara da başladın düzenli kullanımda bak 1 haftada bile kendini daha iyi hissetmeye başlayacaksınYa diyetisyenle de görüştüm o magnezyum ve demir değeriyle kilo veremezsin dedi
Cok doğru canım buranin motivasyonu hiç bi yerde yok ben 45 kilo verdiğim dönem burda verdim ilk 3 ay diyetisyen ile gittim daha sonra bura olunca gerek duymadım çünkü diyetisyene sadece motivasyon için gidiyordum . Şimdi geri aldım geri burdayımKızlar bu aradaLenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Cok doğru canım buranin motivasyonu hiç bi yerde yok ben 45 kilo verdiğim dönem burda verdim ilk 3 ay diyetisyen ile gittim daha sonra bura olunca gerek duymadım çünkü diyetisyene sadece motivasyon için gidiyordum . Şimdi geri aldım geri burdayımhedef kilomuz aynıı seni badi seçtim kendime bende bi 2 li rakamlara düşeyim inşallah
Ayynen öyle1 senedir spor yapıyorum düzenli haftada 3 gün gym. ağustosta ara verdim kızım sağolsun anne spora bugün gitmesen olmaz mı diye bana vicdan yaptırmaya başlamıştı. (3 yaşında) şimdi biraz bağları kuvvetlendirdim bu hafta tekrar döndüm salona. ben yağ kaybetmek kas kazanmak istiyorum, bi de diyeti bırakayım dikkat etmeyeyim dedim mi felaket hızlı kilo alıyorum. bana motivasyon olsun artık bi tartıda 62-63'leri göreyim, yağımı da düşüreyim diye gruba geldim aslında. kalori programı pek sevmiyorum kullanmayı
İnşallah canımBende daha önce 103 kg falandı sanırım 63 e düştüm geri aldım. Hadi inşallah yaza kadar zayiflayalim
19 Kasım benimki ablacım, akrep oluyorumTatlı telaşlar yaşiyorsun demek çok sevindim. 22 Kasim' da da eşimin doğum günü var sen de yay burcusun o zamanmisafirim geleceği zaman aynı deliligi ben de yaparım yemekleri şimdiden planlaman gayet güzel.
Tartı mevzusunda takıma olumlu bir şeyler sunamamak üzüyor yoksa cabaladigimin farkındayım ve asla vazgeçmem kuzum. Destekcilerim de ayrıca avantajim iyi ki varsınız.
Günaydın bitanecim
Çok güzel eksi maşallah abla karşılığını almışsın çok sevindim
Gel ablam gel su çok güsseellBaşa sardım1 hafta ara bana iyi gelmedi kaptanlarım
Beni tekrar yarışlara alır mısınız ?
16.11.2024 64,50LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3504500
LenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağımgünaydınlar herkese,
pazartesi-perşembe ve cumartesi sabah tartı sonuçlarımı ekliyorum, diyetime sporuma döndüğüm gün başlangıç tartısı 71.0, 3 gün ağır detox sonrası ödem attığım gün(gruba ilk tartı fotosu attığım zaman) 67, dengeli beslenme ve sporla devam ettiğim halimle 68.3 bu sabah.
ne saymalıyım -2.7 mi +1.3 mü size bırakıyorum
Çok teşekkür ederim şimdidenTeşekkürler canımm
Canımmm doğum günün kutlu olsun, keyfin bol huzurun sonsuz olsun inşallah
Sağol canımm
Teşekkürler kaptanımm
Eşinin doğum günü kutlu olsun cancağızımm nice mutlu yaşları olsun
OoooooGünaydın kızlar ben artık 70 ler ligindeyim
Geçen cumartesi: 82.1
Bugün 79.8
Fark: 2.3 kilo
LenaG Cicekbocekkaktus
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim buranın o kadar yardımı faydası oluyor ki , hem sizin menüler bana fikir oluyor hem kendimi yalnız hissetmiyorum hem de siz bizleri gazlıyorsunuz , iyi ki varsınız hepiniz
Eki Görüntüle 3504512
Çok güzel eksi tebrik ederim
Bence uzaklaşmamalısın ablacım, her uzaklaşan verdiğini geri alıp dönüyor
Teşekkür ederimmmGünaydın kızlar
Pazartesi tartısi 110.9
Bugun 109.6
Fark 1.3
LenaG Boncuk2307 şimdiden doğum günün kutlu olsun canım
Her eksi candır ablacımSelamlar hemen tartimi bildireyim
Geçen hafta 63,8
Bugün 63,6
Ben daha fazla gider diye düşünüyordum
Demekki bir yerlerde hata var sporumu az yapmış olabilirim
LenaG Cicekbocekkaktus
Kaptanicelerim bu foto geçerli midir
Eki Görüntüle 3504521
Hoşgeldiiin tekrarGünaydıın
Başlangıç kg 64.2
hadi başlayalım
Çoook güzel eksi sizin kilolarınızda gayet güzel gitmişHerkese selam geçmiş yapamadım öğleden sonra geleceğim inşallah bildirim yapıp çıkayım
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.2
Fark 0.5
Yüzde 0.866
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @DenpEki Görüntüle 3504528
Ayy ben de aynıyım Allah'tan benimkiler geç gelecek balıkesirden geliyorlarMisafirim gelecek bugün tartı fotomu ekleyip moturu takip kosturmam lazım
Geçen hafta 79.oo
Bugün 77.8
Fark.1.2
Eki Görüntüle 3504526
Eksi gelmiş en azından ablacımRegl pzt salı bekliyordum daha eeken gelecek gibi. Bu kadar az olmasının sebebi yolculuklar da olabilir. Çünkü salı daha fazla eksi görmüştüm.
Geçen cts:54
Salı:53.5
Bugün:53.8 kg
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 3504533
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Regle rağmen eksi tebrik ederimKilo bildirimim
Regl oldum dün akşam başladı
Ama reglken minik eksi bile görmek beni mutlu edio
Geçen hafta :66.8
Bugün: 66.6
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.30
LenaG Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3504539
Güzel eksi ablacım tebrik ederimCicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400
sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Başınız sağ olsun ablamSağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Hep bir iki kilo gidecek hali yok ya balkaptanım, bazen böyle gider bazen bir kilo. Sen çok gayret gösteriyor emek veriyorsun gidecektir hepsiBende kilo bildirimimi yapayım
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400
O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum
Sen gidecek diyorsan gider ablamFotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı buCicekbocekkaktus LenaG @Jou
Güzel eksi tebrik ediyorumGünaydınlar, bol eksiler herkese.
11.11.24 pzt 52.3
16.11.24 cmt. 51.9
Fark: - 400 gr
Benim için gayet memnun edici bir sonuç. Umarım yağ kaybıdır
Teşekkür ederim kaptanımm güzel dileklerin içinAyy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsun
Tamam canım izinli olarak not aldım
Selam canım tabiiki başlarsın
En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklı
Günaydın tomrs cum
Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuu
Günaydın kaptanıminşallah harika eksiler göreceğiz
Günaydın nergis çiçek
Günaydın ceeee
Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim
Günaydın canım
Almaz mıyız hoşgelsin tekrar
Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım
aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelim
yeni ligin hayırlı olsun darısı 60 lara inşallah
Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş
Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında
Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim.
Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candır
Haydi başlayalımmm
Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim.
Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiii
Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmiş
Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorum
Gel gelGünaydın kızlarrrsabah bir tartı fotoğrafı aldım, hemen buraya geldim bu ara çok saldım ipleri, şimdi de farklı bir diyet yapmaya çalışıyorum tahlil için. Ama yine de burada olmak kontrollü olmama yardımcı oluyor.
Eki Görüntüle 3504557
LenaG kaptanım, hazırlığa mı koyarsın, takımlara mı koyarsın.. al beniiii ne yaparsannn yaaapppp
Çok güzel eksi tebrik ederim, 50 gram kalmış 1 kilo olmasına benim gibi olmuşsun sen de
-200 gr eksi de iyi ablacım en azından artı değil öyle düşünLenaG
Cumartesi 86.4
Bugün 86.2
Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim
Eki Görüntüle 3504564
Bu hafta hiç göremedik seni, önümüzdeki hafta takımlarda olursan menü bildirimlerini bekliyoruzGunaydin
Bende bu hafta takimlarda olabilirmiyim
Hemdaha motive olurum hemde burfa daha cok olurum
Takimlarda olmak hem motive ediyo hemde sorumluluk olur ustumde
gecen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark +300
LenaG
Eki Görüntüle 3504566
Çoook güzel eksi ablam, aç kalmana değmiş anlaşılan16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
LenaG Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
Vurma bir yerlere vurmaa o güzel kafanıGeçen hafta 72.35
Bugün 72.20
Fark -150 gram
Kafamı nerelere vuran bilemedim.
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Canım ablam yaa herkes bir yerde bırakmak istiyor ama bu yüzden buradayız, birbirimize hep destek oluyoruz kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor ama canı gönülden destekliyorKızlar bu aradaLenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Bu hafta seni çok göremedik ablam
Ben deneye yanila gördüm ki bagirsak calistiricilari 1 önceki aksam değil 2 önceki aksam icmek lazim yani persrmbe gunu. Cuma ogleden sonra wcye cikmaya baslar cumartesiye kilo gider.Günaydinlar efenim
Dün aksam bi tatli kasigi hint yagi ictim ,hic bi hareketlilik yok ben de @60kiloyum
Tebrik ederimCicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400
sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Başınız sag olsun , ne guzel akrabalarinin da senin gibi bir yakinlari varSağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Fazla spor da stres yapiyor. Hep diyorlar ya atalarımız tehlike aninda kosarmis , ne bileyim kurttan yilandan kaçıyor sanirmis vücut. Koşmayın tempolu yürüyün denir mesela. Biraz daha sakinlesen mi acaba özrllikle kardiyolari 40-60 dk yi gecmesen ?Bende kilo bildirimimi yapayım
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400
O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum
Öyleyse haftaya gider ❤Fotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı buCicekbocekkaktus LenaG @Jou
Muzik asıl simdi başlıyor deseneee
Guzel eksi tebrik ederim16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
LenaG Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
BaktinHu huu bizim misafirler gitmeden yenisi geliyo ben başlayacğım zaman yazayım en iyisi
Evde sakince oturmayı özledim yaw
Cok guzel eksi tebrik ederim
Teşekkür ederim canımBaşınız sagolsun canım
Ay canım bende burayı sizleri özledim yaBende sizinle çok keyifli bir hafta geçirdiö ablacım katkıların için çok teşekküt ederim
Ooo nergisim tebrik ederim hızlı gelen hızlı gitsin inşallah
Ne güzel bir eksi ve tabiki lig değiştirmek harika tebrikler canım
Bende iyiyim asyacımm gözlerim seni arar olduOlsun canım hetkesin metabolizması farklı sen gayet bilinçlisin az gitsin öz gitsin
Muhteşem tebrikler canım
Azıcık bir artın var moral bozma canım bana kalırsa takımlarda devaö et uzaklaşmak da pek iyi gelmiyor sen daha iyi bilirsin gerçi
İki haneliler bu gidişle korksun senden harikasın canım devaaammm
Regle baba evine simit kokusuna:) rağmen harikasın kızzzz o zaman dans
Ne güzel rakamlar görüyor bu gözler harikasın canımsu içmeyi ihmal etme misafir geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?