Bu yürüme miktarı sebebiyle incelip kas yapıyorsun sanırımLenaG dolar milyoneri Eki Görüntüle 3490675
Galiba benim yerde köklerim var
Aldığım kalori 933 yaktığım kalori 731
Benim vücut için gerekli olan kalori miktarını program günlük en az 1500 ile 2000 arası veriyor. bu kadar yaktığıma göre kız ben niye haftalık gram olarak veriyorum ya
Canım benim de sevdiğim ne yiyecekler var ne yiyecekler ama yemiyorum. Kuruyemiş aşkından biraz feragat etmen lazım
400 gr. ne ki canım cumartesiye gideceğin den eminim sakın ola ki üzülmek yok tam gaz ilerii ❤
Teşekkür ederim bende çok şaşkınım ilk defa bir ayda tam 6 kilom gitti aralıklı oruç sayesinde ama100 gr eksi eksidiiirrrama 100 gr artı bişicik değildir
Süper bir sonuç çok tebrik ederim canım
Canım senin de ne kadar azimli olduğunu biliyorum 150 gr. da ne cumartesiye sakın üzülme ❤
Muhteşemsin canım ❤
Hayırlı olcek inşallah hayırlıhadi bakalummm cumartesi ola hayrola
Az bişey canım sakın üzülme sen bu 500 gr. ı zaten suyla halledersin ❤
Aaa çok doğru kaptanımBu yürüme miktarı sebebiyle incelip kas yapıyorsun sanırım
Canım çok tebrik ederim harika bir sonuçAyy çok mutlu oldum en azından tartı yüzümü güldürdü. WC ve uykusuzluk var, adet olacağım ama demek ki bunlar olmasa çok çabuk gidecek kilolarçözüm bulmam lazım
12 Ekim Cumartesi : 69.10
15 Ekim Salı : 68.20
Fark - 900 gr
LenaG Cakinin Gelini
Siyezi sevmiştim ama diyetisyenim karabuğday ekmeği yememi söyledi.
Ben mecburen uyanır uyanmaz tartiliyorum. Çünkü 2 bardak su ile güne başlıyorum içmeden duramam.o
karabuğday ekmeği bilmiyorum hiç yemedim karabugdayda iyidirr dolmalara bile pirinç yerine karabuğday pirinci koyun demisti halamın duyetisyeni
ay bende öyle yaptımm sabah 72.8di kalkar kalkmaz baktım sonra iki saat geçti gene tartıldım sonuç 72.2 oldu şiş kalkıyoruz uykudan bideevet ya çok doğru. Bende kalkınca direk tartılmıyorum ev işlerimi biraz yapıyorum öyle tartılıyorum
Ciddi misin yaaaa o kadar fark oluyor mu ben şokay bende öyle yaptımm sabah 72.8di kalkar kalkmaz baktım sonra iki saat geçti gene tartıldım sonuç 72.2 oldu şiş kalkıyoruz uykudan bide
Peki bu 2 saatlik arada su içmedin mi kiay bende öyle yaptımm sabah 72.8di kalkar kalkmaz baktım sonra iki saat geçti gene tartıldım sonuç 72.2 oldu şiş kalkıyoruz uykudan bide
Teşekkür ederim canımmaşallah canım çok güzel eksi
Teşekkürler kaptaniçemCanım tebrik ederim güzel eksi gelmiş
Kas yapıyorsun canım maşallah yürüyüşüneLenaG dolar milyoneri Eki Görüntüle 3490675
Galiba benim yerde köklerim var
Aldığım kalori 933 yaktığım kalori 731
Benim vücut için gerekli olan kalori miktarını program günlük en az 1500 ile 2000 arası veriyor. bu kadar yaktığıma göre kız ben niye haftalık gram olarak veriyorum ya
Regle rağmen çooookk iyi bi sonuç cano cumartesi daha iyi olur inşallah bir de yağdan gidiyo ama yerine kas geliyor öyle düşün her şey kilo değil inceliyorsunLenaG dolar milyoneri
cumartesi 76.90
bu gün 76.60
fark-0.300
ben cok daha fazla eksi bekliyordum. hem menülerim hem sporum olmak üzere baya bir umutluydum ama regl ödemine bağlıyorumbuna da şükür
ay bende öyle yaptımm sabah 72.8di kalkar kalkmaz baktım sonra iki saat geçti gene tartıldım sonuç 72.2 oldu şiş kalkıyoruz uykudan bide
Sağol kaptanımCanım senin de ne kadar azimli olduğunu biliyorum 150 gr. da ne cumartesiye sakın üzülme ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?