- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.173
- 698
- 30
denersincumartesi günü bekleyip tartılıcam o zaman
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denersincumartesi günü bekleyip tartılıcam o zaman
hicbirşey içmedim canım bekledim bide ben akşam 6dan sonrada birşey içmiyorum oda olursada soda iciyorumPeki bu 2 saatlik arada su içmedin mi ki
bu eskiden beri var ben hep deneyerek yaptım bôyle şeylerCiddi misin yaaaa o kadar fark oluyor mu ben şok![]()
Haftaya takımlara girelim ben de hazırlıktayım
10 yıl karda mıyım yani
Hepimmiz mezun olalım inş senin de yakın bence güzel bir ritim yakaladın fezam![]()
C.tesi test etmek için zor da olsa icmicem su beklicem tartilip 2 saat kadar. Bakalım ben de de fark olacak mı 600 Gr çok büyük fark çünkü senin valla.bu eskiden beri var ben hep deneyerek yaptım bôyle şeyler
Maşallah sana canım maşallah çok tebrik ederim ❤Ayy çok mutlu oldum en azından tartı yüzümü güldürdü. WC ve uykusuzluk var, adet olacağım ama demek ki bunlar olmasa çok çabuk gidecek kilolarçözüm bulmam lazım
12 Ekim Cumartesi : 69.10
15 Ekim Salı : 68.20
Fark - 900 gr![]()
![]()
LenaG
Cakinin Gelini
Biliyorum canımSağol kaptanımcumartesiye eksi ile geleceğim
![]()
Canım tüh geçmiş olsun ekranı bir telefoncuya göster inşallah çok sorun olmamıştır tartı bildirimi yapabilecekmisin canımKızlar telefonumun ekranı kırıldı hersey silindi tekrar yüklüyorum. Arada telefon gidip geliyor. Bu ay ekstra masrafimız olmadan ayı bitiriyoruz derken başıma gelenler . 14bjnden aşağı telefon yok bunun ekranı tamir olurmu acaba![]()
Tebrik ederim
Tebrik ederimGunaydin kizlar
Cumartrsi 81.6
Bugun 81.3
Fark :- 300
LenaG
Universite hastanesinde kontrol günüm. Kan vericem ogleye kadar aç kalicam muhtemelen. Kantinde cok guzel börekler varcanim cektiginden değil de seçenek oyle ve guzel görünüyor. N'apicam ? Beslenmemi götürürücem tabi ki☺ oradn cay alip burseyler yemek hastanenin en guzel yanı
belki endokrine de giderim
Tebrik ederimKontrol tartım:
12.10. Cuma 66.5
15.10. Salı 65.5
Fark: - 1.0 kg
LenaG
Cakinin Gelini
Eki Görüntüle 3490606
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Tebrik ederimEfenin_Annesi
Cakinin Gelini
LenaG
sibel_84 @yosunlupapatya
Mthn83
cumartesi; 72.9
salı;72.2
fark;-700
ödemi yolladımm gökyüzee
Eki Görüntüle 3490636
Tebrik ederimLenaG
dolar milyoneri
cumartesi 76.90
bu gün 76.60
fark-0.300
ben cok daha fazla eksi bekliyordum. hem menülerim hem sporum olmak üzere baya bir umutluydum ama regl ödemine bağlıyorumbuna da şükür
Tebrik ederim
Tebrik ederimAyy çok mutlu oldum en azından tartı yüzümü güldürdü. WC ve uykusuzluk var, adet olacağım ama demek ki bunlar olmasa çok çabuk gidecek kilolarçözüm bulmam lazım
12 Ekim Cumartesi : 69.10
15 Ekim Salı : 68.20
Fark - 900 gr![]()
![]()
LenaG
Cakinin Gelini
Teşekkür ederim canımTebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
![]()
evett bende sen kadar şaşırdım inan kaçsefer farklı tarttım hatta aynı çıktı uyanır uyanmazkende aynı ettimC.tesi test etmek için zor da olsa icmicem su beklicem tartilip 2 saat kadar. Bakalım ben de de fark olacak mı 600 Gr çok büyük fark çünkü senin valla.
oohhhh miissss gibi bende açken kahve ve 1litre su ictimEki Görüntüle 3490704 Sabah kahvaltim 12 de yaptım öncesi ödem attirici ve 1litre su ictim .
Akşama balık yapacağımJou
LenaG
Mthn83
Sitare55
Bebem fırsat verdikçe yaparım ama senin hızına yetisemeyebilirim canmKendime spor badisi(arkadaşı yani:) arıyorum var mıdır?
Her gün o kişi ile birbirşmizi etiketkeyecez
ilk sayfadan puanlara bakıp sporumuzu yazacaz
İçtiğimiz su miktarını da söyleyecez
Ve haftada en az 5 gün spor yapmış olacz
Yapmadığımız gün de bugün of günü deyip yine etiketkeyecez
Var mıdır var mıdır badi arıyorum![]()
teşekkürlerTebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
![]()
Bebeğim hiç durmuyor uyku düzeni yok bi yarım saat uyuduğundada anca ev işi yemek yapıyorum spor yaparsam daha çok yorulurum gerçi vakitde bulamıyorum kiCanım menülerin de güzel di neden böyle oldu kibiraz hareketi arttırmayı deneyelim
bosver sağlıklı beslen yeterBebeğim hiç durmuyor uyku düzeni yok bi yarım saat uyuduğundada anca ev işi yemek yapıyorum spor yaparsam daha çok yorulurum gerçi vakitde bulamıyorum ki![]()
Aynen valla uyandıktan 1/2 saat sonra tartılmak en iyisiay bende öyle yaptımm sabah 72.8di kalkar kalkmaz baktım sonra iki saat geçti gene tartıldım sonuç 72.2 oldu şiş kalkıyoruz uykudan bide