- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Kızlaar tartı fotosunu cumartesi günleri paylaşıyoruz salı kontrol tartısı olarak sadece yazıyoruz salı günleri fotolu tartıyı sadece kaptanlar özeldenLenaG kaptaniçemize gönderiyor bilginize bende birazdan tartılıp göndericem vee korkuyore
Canım anladım ki bu hayatta öule her şeyi çok da sahplenip benimsemeyeceksin. Fazla iyilik; şımarıklık kendini bilmezliğe nefen oluyormuş. Yeni kararlat aldım yıpranmamak adına olan kurunun yanında yanan yaşlara oldu yapacak bir şey yok. Beni üzenler de en az benim kadar üzülsünlerSitare55 nasılsın gözlerim seni aradı okul ile ilgili sıkıntılarim var demiştin geçip gitmiştir umarım problemler
Gökyüzümden de gelmiş bana yapışmışEfenin_Annesi Cakinin Gelini LenaG sibel_84 yosunlupapatya Mthn83
cumartesi; 72.9
salı;72.2
fark;-700
ödemi yolladımm gökyüzee
Eki Görüntüle 3490636
Teşekkür ederimmm ben de iki kere tartıldımAyyy tekrar tekrar baktım daha gözlerimi açamadım acaba yanlış mı görüyorum diyee harikasın tebrik ederim canım kızçe❤
Ama şşmdi ben oraya -1 kg yazsam kim inanırKızlaar tartı fotosunu cumartesi günleri paylaşıyoruz salı kontrol tartısı olarak sadece yazıyoruz salı günleri fotolu tartıyı sadece kaptanlar özeldenLenaG kaptaniçemize gönderiyor bilginize bende birazdan tartılıp göndericem vee korkuyore
Demi demi ben de bunu düşündüm :))olsun ya o kadar vermişiz fotoğraflı çiçekli böcekli yollıycaz tabi
Teşekkür ederimmm ben de iki kere tartıldım
Ama şşmdi ben oraya -1 kg yazsam kim inanır
Çok güzel veren arkadaşlar da var cumadan bu güne
Demi demi ben de bunu düşündüm :))
Darısı cumaya hadi bakalım
kızzzseni bulamdım yaa senide etiket etcektim sağol bebeğim çok mutlu oldumGökyüzümden de gelmiş bana yapışmış
Tebrik ederim canım
Demek hemen unutuldumkızzzseni bulamdım yaa senide etiket etcektim sağol bebeğim çok mutlu oldum
Tebrik ederimmmEfenin_Annesi Cakinin Gelini LenaG sibel_84 yosunlupapatya Mthn83
cumartesi; 72.9
salı;72.2
fark;-700
ödemi yolladımm gökyüzee
Eki Görüntüle 3490636
Özellikle iş hayatında yapman gerekenden fazla iş yükü almamak lazım ben de geç anladım ama en azından anladigimdan sonraki hayatım daha az sancılı geçti enerjimi evime cocuklarima ve kendime saklıyorum olması gerekenden fazlasi olunca başkalarının isine yarıyor bize değil
Olemez hemen doparlanacam
Canım anladım ki bu hayatta öule her şeyi çok da sahplenip benimsemeyeceksin. Fazla iyilik; şımarıklık kendini bilmezliğe nefen oluyormuş. Yeni kararlat aldım yıpranmamak adına olan kurunun yanında yanan yaşlara oldu yapacak bir şey yok. Beni üzenler de en az benim kadar üzülsünlerçünkü asla hak etmedim
şehir dışına genede 2hafta 1kilo almışım ama ödemmişTebrik ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?