- 7 Ağustos 2016
- 4.974
- 19.722
- 208
İşte buu bizim sitaremizBen artık vücudumu şekillendirerek kalan 6 kilomu verecem inşallah
Yürüyüş yaparak bunu bir nebze yapmıştım şimdi ağırşık çalışmaları kardiyo gibi sporlarla tüm tuşlara basacam kalan altı kilo korksun benden
canımmm dikkat ediyorumm arada yesem de güzel gibi şimdilik koruma kilom ama kas arttırsam iyi olur da daha ameliyatın etkisi ile 3 ay ağır birşey bile taşımamam gerekiyormuş bende protein den almaya çalışıyorum takılıyoree kendimce yanii ahahah
Kilon kaç de heleÖzellikle iş hayatında yapman gerekenden fazla iş yükü almamak lazım ben de geç anladım ama en azından anladigimdan sonraki hayatım daha az sancılı geçti enerjimi evime cocuklarima ve kendime saklıyorum olması gerekenden fazlasi olunca başkalarının isine yarıyor bize değilmerak etme edenler buluyor sen iyi ol yeter ozletme kendini de ses ver arada
yok kız nickin degişik geliyo banaa ben zaten unutkanımmDemek hemen unutuldum
ye benceecanımmm dikkat ediyorumm arada yesem de güzel gibi şimdilik koruma kilom ama kas arttırsam iyi olur da daha ameliyatın etkisi ile 3 ay ağır birşey bile taşımamam gerekiyormuş bende protein den almaya çalışıyorum takılıyoree kendimce yanii ahahah
Dur bildirimimi yazmayı unutmuşumKilon kaç de hele
Canım olsun diyetisyen biraz artı gelecek sonra dengelenecek dememiş miydi bekliyorduk bunu önemli olan dengeye oturması hiç canını sıkıp aç bırakma kendiniCummartesi 49.85
Salı 51.50
Fark +1.65
Maşallah maşallah ne güzel bir eksii çok tebrik ederim canımKontrol tartım:
12.10. Cuma 66.5
15.10. Salı 65.5
Fark: - 1.0 kg
LenaG @Cakinin Gelini
Eki Görüntüle 3490606
C.tesiden bu yana çok güzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canımgünaydın kızlar
Vuhuuu bir güzel eksi dahaaaa tebrik ederim
Böyle uyanmaya ben de gülerim baksana şunun güzelliğine minnoş BoncukYine yüzümde gülümsemeyle uyandığım bir sabahtan canım kızçelere musmutlu günaydınlar ❤
Vaaayyy dağlara taşlara gökyüzüne denize nereye istiyorsa gidebilir tebrik ederim canım@Efenin_Annesi @Cakinin GeliniLenaG @sibel_84 yosunlupapatya @Mthn83
cumartesi; 72.9
salı;72.2
fark;-700
ödemi yolladımm gökyüzee
Eki Görüntüle 3490636
Günaydıııınnn özledim kız seniGünaydınlarrrr
Ben de bi 300 daha artıdayım
300 500 derlen nereye gidiypr sonum hayrolsun
Cumartesi 72.7
Bugün 73.0
Fark +300
LenaG (özledim de o yüzden öptüm hem de artı bildirimime hafifletici sebep olur belkim )
@gezegenfeza spor salonuna yazıldım yakala da göreyim
ama nedennnGünaydın kaptanım @Cakinin Gelini
Dün herşey güzel giderken akşam malesef istemeyen olaylar yaşandı
Yazayım menümü
Kahvaltı
11
Yulaf krep( 2 yumurta, 2 yk yulaf unu, yarım çb su)
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ara
14:30
Bitki çayı
5 çilek
2 ceviz
Ara
16:30
3 yk yogurt
4 çilek
Akşam
20:00
2 yk bulgur pilavı
2 yk haşlanmış tavuk göğsü
1 kase cacık
Çeyrek gözleme
2 dilim ağlayan pasta
Eki Görüntüle 3490640
2.5 lt su
LenaG
yiyorum aşkım artık tatlı tuzlu ayırt etmeden ama ağırlık olarak et balık tavuk peynir arada yumurta yiyorum :) arada sebze işte koruma düzeyinde yaniiye bencee
Sitare yıldız demek canımyok kız nickin degişik geliyo banaa ben zaten unutkanımm
canımmm zamanında çokk kıstığın için şimdi en ufak yemen hemen geri artı kilo yapıyor olabilir işte şimdi normal yeme düzenini oturtunca yavaş yavaş verdiğin için hemen de artılar gelmeyecek insallahCummartesi 49.85
Salı 51.50
Fark +1.65
Ben artık vücudumu şekillendirerek kalan 6 kilomu verecem inşallah
Yürüyüş yaparak bunu bir nebze yapmıştım şimdi ağırşık çalışmaları kardiyo gibi sporlarla tüm tuşlara basacam kalan altı kilo korksun benden
O yüzden bekliyorum dedim kuzumAnammm seni acil yakalamam lazım
Sana menü de verem mi lenam bugünden itibarenGünaydıııınnn özledim kız seni
öncelikle senin için bu 300 gr birşey değil. Yeter ki iyi hisset kendini, huzurlu hisset gerisi hallolur
Evet canım teşwkkür ederim85 ten 72 lere mi geldin?
büyük başarı tebrik ederim
aaaaa güzelmişSitare yıldız demek canım
hahaha sağoll kaptoşummCanım olsun diyetisyen biraz artı gelecek sonra dengelenecek dememiş miydi bekliyorduk bunu önemli olan dengeye oturması hiç canını sıkıp aç bırakma kendini
Maşallah maşallah ne güzel bir eksii çok tebrik ederim canım
C.tesiden bu yana çok güzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım
Vuhuuu bir güzel eksi dahaaaa tebrik ederim
Böyle uyanmaya ben de gülerim baksana şunun güzelliğine minnoş Boncuk
Vaaayyy dağlara taşlara gökyüzüne denize nereye istiyorsa gidebilir tebrik ederim canım
Günaydıııınnn özledim kız seni
öncelikle senin için bu 300 gr birşey değil. Yeter ki iyi hisset kendini, huzurlu hisset gerisi hallolur
ama nedennn
olması gereken zaten almazsın hamur yemezsen kızartma türler yemezsenyiyorum aşkım artık tatlı tuzlu ayırt etmeden ama ağırlık olarak et balık tavuk peynir arada yumurta yiyorum :) arada sebze işte koruma düzeyinde yanii
Günaydın canım regl geciktiyse çok şişiriyor 700 gr yine iyi ben +2 kg olmuştum. Sen düzenini bozma regl bitince herşey hallolurGünaydın herkese
12.10 cumartesi83.3
15.10 salı 84.0
+700gr
1 hafta geciken hastalıgım varcok şisim kızlar
LenaG
H.sonundan sonra salı biraz artı olabiliyor ama c.tesi eksi bekliyoooreee
Ver tabi hazırlıkta bile olsan menü verilcek o kaSana menü de verem mi lenam bugünden itibaren
kaptansızken yani takımda değilken sürüsünü kaybetmiş guzu gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?