- 25 Ağustos 2019
- 61.141
- 114.167
- 698
- 30
15.00 da tarçınlı su icicemCanım neredeyse öğlen günü kapatmışsın afiyet olsun ❤
İstersen bir yeşil çay yada kahve iç canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15.00 da tarçınlı su icicemCanım neredeyse öğlen günü kapatmışsın afiyet olsun ❤
İstersen bir yeşil çay yada kahve iç canım![]()
Ben evde ekmek yapmaya korkuyorum yiyorum çünkü. Yedigin elmegi hic tarttin mi çünkü 25 g 1 dilim ve ev ekmeği küçücük miktari 1 dilim ediyorekmekte miktar problemi var mi acaba
![]()
Tamam içelimGünaydın canım kızlaarr
Yarın tartı günümüz bugünü hafif geçirelim vee en az 3 litre su içelim lütfennn![]()
Yaaa denk gelmişiz canım :) kesinlikle aynı fikirdeyim bi 3-5 gün kiloma takılmayacağım zaten ben deAy bende dün sabah regl oldum
İnşallah ödem yapmaz. Hem artı çıksam bile biliyorum ki reglden,yoksa menüm çok az
muhhhh teee şeemmmmLenaG
dolar milyoneri
Eki Görüntüle 3490295
Hesaba göre aldığım kalori 766
Spor ile yaktığım kalori 659
Bu hafta baya umutluyum bakalım regl yan çizmezse tabi![]()
Canım daha yeni iyileştin hem onun ödemi vardır hem de bence yemeği geç yiyorsunuz ondan olabilirKızlar kafamı duvara vurasım var ya ben niye kilo veremiyorum. Sabah kalktım + 1 kilo ile. Menülerim ortada çok yemiyorum herseyden mahrum kalıyorum şaka gibi yani. Okadar çok moralim bozuldu daha kahvaltı etmedim sabah 9 da sirkeli su içtim onunla duruyorum.
YiaaaSorun yok perdelerini kaldırdığında kedi gibi olursun yine![]()
Afiyet olsun çok kaçmış genel olarak canım böyle durumlarda suyu arttıralım ki çdem yapmasın
Canım bildirim gelmediği için aldım hazırlığa
Afiyet olsunyine çok az olmuş
Sorun yok perdelerini kaldırdığında kedi gibi olursun yine
Tünaydın canım
Tünaydın canımevett suuu bol bol wc ile kanka olalıımm
Canım afiyet olsun çok fazla olmuuşştoparlayalım bugünden itibaren
Yeni dişlerin hayırlı olsun bol bol gülümsee
Yıkarız o barajıdevamkeee
Hayırlı sabahlar canım
Tünaydın canım iyi haftaların olsun
Afiyet olsun güzel menü aslında ama alkol ne olursa olsun ödem yapıyor bir de 300 gr fazla kaçmış birazcık azıcık
Afiyet olsun güzel menü
Canım senin tahlil yapılmış mıydı ? Bir insülin direnci,d ve demir eksikliği,tiroid gibi bişiler var mıydı ?
Hayırlı günler
Sen yine yap tatlını c.tesi içinde kalmasın 1 dilimle kal ama
Çok güzel afiyet olsun
Maks.4 tane canım![]()
Kız Allah ne etmeye kilonun zor gitmesi için ne olması gerekiyorsa varmış ya sendeEvet canim D vitaminim 10 düsük dedi. b12 179 o da düşükmüş. İnsülin direnci 12. 5 du 7.5 a düşmüş ama maksimum 5 olmalıymış
Ben zaten koltuk konforunda oturuyorum 15 dakika sonra tekrar ziyaret edeceğim ve kendileriyle gayet kanka olduğum için hiçte kalkasım gelmiyor totom uyuşmasa yine kalkmıcamda işte kader utansınAfiyet olsun çok kaçmış genel olarak canım böyle durumlarda suyu arttıralım ki çdem yapmasın
Tünaydın canım
Hayırlı sabahlar canım
Afiyet olsun güzel menü aslında ama alkol ne olursa olsun ödem yapıyor bir de 300 gr fazla kaçmış birazcık azıcık
Afiyet olsun güzel menü
Canım senin tahlil yapılmış mıydı ? Bir insülin direnci,d ve demir eksikliği,tiroid gibi bişiler var mıydı ?
Hayırlı günler
Çok güzel afiyet olsun
Maks.4 tane canım![]()
Kız Allah ne etmeye kilonun zor gitmesi için ne olması gerekiyorsa varmış ya sende
Uzun aralıklarla değil kısa aralıklarla az az yiyerek ilaçlarını düzenli kullanarak çok da güzel verirsin amaa uzuuunn açlık yok![]()
Canım çok geçmiş olsun ❤Evet canim D vitaminim 10 düsük dedi. b12 179 o da düşükmüş. İnsülin direnci 12. 5 du 7.5 a düşmüş ama maksimum 5 olmalıymış
Hadi bakalım en çok kilo veren kazansınTamam içelim![]()
Yaaa denk gelmişiz canım :) kesinlikle aynı fikirdeyim bi 3-5 gün kiloma takılmayacağım zaten ben de
İkimiz de menülerimize çok dikkat ediyoruz balım güzel sonuçlar bizi bekliyor bakalım hangimiz burun farkıyla öne geçecek
muhhhh teee şeemmmm
Regli bitince görsünler bizi
Canım daha yeni iyileştin hem onun ödemi vardır hem de bence yemeği geç yiyorsunuz ondan olabilir
Yiaaabu sinirle okula tabi ki yürüyerek geldim kaptaniçem
![]()
Canım çok geçmiş olsun ❤
benimde hepsi çok düşük çıkıyor çoktandır bir gidip kan tahlili yaptırıveremedim![]()
Tamam canım en yakın zamanda inşallahMuhakkak yaptır canım. Ben takviye aldığım halde düşmüş ilaçlar bitsin ben de gidicem
Çocuklardan akıl kalmadıZaten sütle yapılıyor canım duble fincana ben baya fayda görmüştüm çok su içiriyo hem de yağ yaktırıyor
Yanıyorlar ‘alev alev yandığım dogruuuuu’ diyorlar
Ay teşekkür ederim bitanemmmm
Haayiiiika
Cakinin Gelini canım
Aaa gerçekten miAfiyet olsun çok kaçmış genel olarak canım böyle durumlarda suyu arttıralım ki çdem yapmasın
Tünaydın canım
Hayırlı sabahlar canım
Afiyet olsun güzel menü
Hayırlı günler
Çok güzel afiyet olsun
Maks.4 tane canım![]()
Merhaba,Kızlar kafamı duvara vurasım var ya ben niye kilo veremiyorum. Sabah kalktım + 1 kilo ile. Menülerim ortada çok yemiyorum herseyden mahrum kalıyorum şaka gibi yani. Okadar çok moralim bozuldu daha kahvaltı etmedim sabah 9 da sirkeli su içtim onunla duruyorum.
Oo menü çok güzellSelamlar hanımlar
Kilo verme motivasyonumu kaybettim geri bulmak istiyorum inş
Sabah
Yok
Öğle 13:30
1/2 avokado
2 dilim peynir
1 ceviz
1 tbe
6 zeytin
Ara
1 mandalina
3 kuru kayısı
10 badem
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
1 çatal erişte
Selam açım aç geçiyorSelam kızlar anca yazabildim, nasıl geçiyor gününüz![]()
Silkelenip ayağa kalkmam lazim.Canım kızçeler hiç güzel cümleler kurmayı da beceremem ama beni tanıyan çok candan biri olduğumu söyler kendimi hiç ifade edebilen biri de değilimdir ki hele bunu yazıya dökmeyi kattiyen beceremem uzun lafın kısası hepsicenizi çok sevdim burayı çok sevdim vee çok güzel şeyler başarıyoruz işte tamda bu hafta da biliyorum ve diliyorum ki çook güzel eksiler vericez yeter ki isteyelim değilmi hepimize yeni haftamız hayırlı olsuuunn
Lütfen önceliğimiz minimum 3 litre su ve mümkün ise bitki çayı olsun ve menü bildirimlerimizi lütfen unutmayalım cannıımm kızçeler![]()
@Azmet5255
Jou
@Lotus1234
@Ankee
@urfaktefek
@tomrs
sibel_84
bnnu
B Beklenen2
@s i d e l y a
@yazarhanim35
Sem2024