Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler kızlar yine şuurum gitti tüylerim diken diken ve titredim tam mutfakta sandalye tepesindeydim en üst dolaba bişeyler kaldırıyordum ve tam 1 dakika bile inanın geçmemiştir içimden deprem geçti içimden dedimki anlık bişey ben böyle bu saatte mıy mıy yerleştiriyorum onca güzel eşyalar 6 Şubat ta yerin altında kaldı diye içimden geçerken eşim çıktı geldi napıyon sen bide sandalye tepesindesin hissetmedin mi diye ama dolabın kapakları açık sandalyedeyim kapak sallandı bende heralde kolum çarptı dedim tamam gitti uyku falan Allah'ım esirgesin
7.katta oturuyoruz ve çok sallıyo yüksek olunca 🥺
Çok geçmiş olsun canım Rabbim aynı aciları yaşatmasın ülkemize 🤲

Sevgili Masterfit ailesi salı transfer hakkını kazanan kaptan Lavinia_98 Lavinia_98 olduuu tebrik ediyorum. :sampiyon::sampiyon::sampiyon: Fit mutlu anne Fit mutlu anne sen de çok güzel yarıştın tebrik ederim canım.

Kızlar kabul edelim bir iki arkadaşımız hariç döküldük. Hastalık tı,regl di,kaçırdık da,cozuttuk da ama bir silkelenmek lazım. Kaza kabul edelim ama "aman bu da böyle oldu ne yapayım" demeyelim. "Bu da böyle oldu ama bir daha olmaması için elimden geleni yapacağım" diyelim. Hadi kendimize gelelim hanımlar :rapci::rapci::rapci: inanmamız lazım hayal ettiğimiz bedene ulaşmamız için kararlı olmamız, sabretmemiz lazım.

Ben bize güveniyorum, yapıcaz bu işi :KK5:

Cumartesi için bol eksiler diliyorum :dua:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Cumartesi 83.90
Salı 84.15
Fark +0.250
Oran -0.297

Eki Görüntüle 3485504

Lavinia_98 Lavinia_98

Cumartesi 66.50
Salı 66.50
Fark 0
Oran 0

Eki Görüntüle 3485505

Masterfit 135.Etap 28.09.01.10Fark
KIRMIZI TAKIM
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Kırmızı takım kaptanı83.9084.15+0.250
Oran-0.297
@gezegenfeza76.8077.30+0.500
Sitare55 Sitare55 72.4073+0.600
@Makaron2367.6066.90-0.700
@Beyaz leylak83.40--
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 82.9083.30+0.400
@Cakinin Gelini84.5084.500
@Efenin_Annesi98.3098.90+0.600
@Jou72.4071.40-1.00
@60kiloyum87.5088+0.500
bluegreeneyes bluegreeneyes 7373.20+0.200
Ellssa Ellssa 71.2072.10+0.900
@Beklenen27574.80-0.200
MAVİ TAKIM
Lavinia_98 Lavinia_98 Mavi Takım Kaptanı66.5066.500
Oran0
sibel_84 sibel_84 69.2569.80+0.550
LenaG LenaG 89.9090.30+0.400
@Lotus123492.7092.20-0.500
malahit malahit 55.7056.20+0.500
@Asya8977.8078.10+0.300
@Goklerce70.20--
@tomrs65.1064.70-0.400
D Deltavealfa 65.7566.80+1.05
@Boncuk230769.80--
nurovic nurovic 51.6552.05+0.400
@Tesnim190372.60--
HAZIRLIK
yosunlupapatya yosunlupapatya -51.50-
@Azmet525564.6564.85+0.200
@Sem2024 (baş.22.09)94.4094.45+0.050
dolar milyoneri dolar milyoneri (başlangıç 28.09.)63.20--
@urfaktefek (başlangıç 01.10)83.50
yazarhanim35 yazarhanim35 -84.50-
Eline sagljk canım
Canım senin için çok çok sevindim🥰inşallah en kısa zamanda geçip gider.

Burda aile gibi olmuşuz🤗birinin bir sıkıntısı oldumu bütün gün aklımdan çıkmıyor.

Hele senin ilk o mesajını okuyunca hiç aklımdan çıkmadın. Dua grubunda her dua ettiğimde seni buradaki arkadaşları da katıyorum🤗
Teşekkür ederim canım. Öyle birine birşey oldu mu hepimizin canı sıkılıyor

Kahvaltı biraz karışık olmuş sanki.♥️

Afiyet olsun su yürüyüş gıdalar dengeli♥️.
Afiyet olsun menü güzelmiş.
Kaloriden epey kısmışsin canım az ve öz olmuş afiyet olsun.♥️
Detoks suyuna bayıldım.afiyet olsun♥️👍🏻
Sabah hafifte öğle öğleden sonra akşam hepsi birbiriyle yarisir gibi biraz tokluk verecek lifli yiyeceklerle porsiyon kontrolü mu yapsan afiyet olsun.❤️
Teşekkürler canım

Herkese günaydınlar kızlar umarım herkes iyidir benim kış tempom başladı insalahhh sabıt kiloyla bitiririm almayayimda da böyle kalayım dün ev kalabalıktı yine bi kaç gündür cozuttum ama anlamadım bugün eksi geldım az yediğimde dengeli yediğimde artı geliyorum 🤔🤔🤔🤔
Sanırım vücut şaşırdı
Hadi gelmişken sıze çay suyu koyayım kahve yi de koydum demleniyor ❤️👋👋👋💐
Hepinize kucak dolusu bol eksiler diliyorum canlar

1 Ekim menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 2 grissini
10.00 2 Wasa arasina 1 yumurta yarım dilim peynir bol yeşillik ile sandviç 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 galeta 1 salatalık 1 bardak kefir
16.00 1 bardak kefir 1 nektari 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.00 8 kaşık kıymalı karnabahar yemeği 1 kase salata 2 dilim tb ekmek
21.00 7-8 tane karışık kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Dünkü menüm
Sabah 11:30
2 kaşık menemen
1 çatal çırpılmış yumurta
9 zeytin
2 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 kaşık kuymak :KK43:
9 çiğ fındık
Domates salatalık
1 mandalina

Ara 17:30
10 tane çıtır nohut
1 elma

Akşam 20:30
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası
1 dilim ekmek :KK43:
1 mandalina

1.5 lt su
9100 adım

Lavinia_98 Lavinia_98
LenaG LenaG

Herkese günaydın. Kapı açıktı giriverdim içeri
Her taraffin ödem. gece hiç uyuyamadım düzgün. Kızım ateşlendi. Anne olmak böyle bişi demek ki. Eşim kafayi vurdu yattı bende kızımın yanına kıvrılıp yattım nasil uyudum bilmiyorum
Geçmiş olsun canım benim 🤲
benim kızın da sabah karnı ağrıyordu ağlama sesi duydum rüyamda baktım kızım wc de sessiz sessiz ağlıyor :KK43: baba bilmem kaçıncı uykusunda duymadı bile
Herkese günaydınlar kızlar umarım herkes iyidir benim kış tempom başladı insalahhh sabıt kiloyla bitiririm almayayimda da böyle kalayım dün ev kalabalıktı yine bi kaç gündür cozuttum ama anlamadım bugün eksi geldım az yediğimde dengeli yediğimde artı geliyorum 🤔🤔🤔🤔
Sanırım vücut şaşırdı
Hadi gelmişken sıze çay suyu koyayım kahve yi de koydum demleniyor ❤️👋👋👋💐
Hepinize kucak dolusu bol eksiler diliyorum canlar
Ellerine sağlık nergisim 😍

Herkese günaydın. Kapı açıktı giriverdim içeri
Her taraffin ödem. gece hiç uyuyamadım düzgün. Kızım ateşlendi. Anne olmak böyle bişi demek ki. Eşim kafayi vurdu yattı bende kızımın yanına kıvrılıp yattım nasil uyudum bilmiyorum
çok geçmiş olsun canımm
Geçmiş olsun canım benim 🤲
benim kızın da sabah karnı ağrıyordu ağlama sesi duydum rüyamda baktım kızım wc de sessiz sessiz ağlıyor :KK43: baba bilmem kaçıncı uykusunda duymadı bile

Ellerine sağlık nergisim 😍
sitarecim sanada çok geçmiş olsun bu salgın dönemi kırdı geçirdi çocuklarımızı ya

Günaydın kızlar 😍
Gece tam içim geçiyordu bizde depreme uykumuzdan uyandik sonra da baya zor daldim uykuya Rabbim esirgesin
Dün annemde idim gündüz ona sarma sardım buzluğa biraz akşam geç döndük yorulmuşum bakamadım buralara D Deltavealfa hoşgeldin canım kırmızı takıma😍

Aslinda oyle buyuk bir sorunumuz yok her evde olan bildik problemler oglanin dersleri ergenlik, sallantilari vb. Yakin zamanda bir ise basvurdum staj olarak baslayacagim onun da gerginligi var korkuyorum , bir yandan tam aldim hizimi iyi gidiyorum diyorum 1 ayin emegini 1 haftasonunda heba ediyorum bu iradesizligim de yoruyor beni bir de eskiden oyle 1 haftada 2 kacamskla arti gelmezdim yani ertesi gun dengeledim mi çözerdim simdi yas 40 i geçince vucutta yavasladi.Kilo olayi gercekten modumu cok dusuruyor normslde neseli bir insanim nesem bile eskisi gibi degil.Astrolojiye inanmiyorum ama bi ay tutulmalarinin psikolojimiz uzerinde ciddi etkileri olduguna inaniyorum kizlar yarin da bir tane var ya ondan midir nedir bir kasvet var üzerimde
Demesen rehaveti fark etmezdim. Ustelik 2 gundur burada hava kapali, okullar firtina sel tehlikesinden kapali. Cocuklar da evde yani🙃
Dun migrosta zeytin gördüm 3 kiloya yakin zeytin kirdim, 2.5 kilo da çizdim :sampiyon: diyet iyi giderken bir enerji patlamasi olur bende. Reglden önceki hafta depresyona girer reglin ilk günü cikarim😅
Kendi yasadiklarimiz inan aydan daha etkili. Staj kaygini kucumseyip gecme , ustunde durmak lazim😘
2 kacsmak ve arti mevzusuna şunu eklemek isterim tartidan onceki aksam hatta son 2 gün yapilanlar bile tartiya yansiyor. Demek ki fazla geliyor o yediklerimiz yasimiza gore. Ben de 43 oldum. Yasim kadar suclu olan bozuk beslenme aliskanligim. Her gecen yil daha da bozuldu. 23 yasimda iken 49 yasindaki bir arkadaşımla disarida yemek yeme uzerie konuştuğumuzu hatırlıyorum. Ben zayiftim o ise surekli diyet yapiyordu. Disarida yemek yemenin benim icin özel bir durum oldugunu 15 gunden daha sık disarida yemek yenmeyecegini soyledigimi hatirliyorum. Bana göre o asiri keyfine düşkündü ve para harcıyordu. Haftada 1pahali bir restorana kuzu kapama yemeye gidiyorlardi. Bense 15 gunde 1 pideciye😅 simdi yeri geliyor haftada 3 kere eve yemek siparis ettiğim oluyor. 2 yil onceye kadar ilcemizde trendyol yemek yoktu. Baska sehirdeki kardesim eve sik sık yarim kilo soguk baklava getirttiğini söyleyince çok şaşırmıştım Hani yani eve yemek söylenir de baklava ilginçti. Evet artık sisteme ben de uyudum ve yeri geldi eve baklava yeri geldi yaş pasta söyleyebiliyorum söyledim de.
Simdi yaşım mi suclu alışkanlıklarım mı pisleşti dersen ikisi de bence . En azindan bende oyle. Ha bir de değişik diyet örnekleri var tabii. Karatay diyeti hayatıma girdi ekmeği bir süreliğine çıkarttı belki ama kalici olarak bolca ceviz ve kuru yemiş bıraktı gitti😁 ketojenik diyet denedim Dukan denedim . Bu diyetleri bıraktım belki ama hala bolca et ve peynir yiyebiliyorum😅 Menu bildirimlerini yapmaya devam et ki hatalarini birlikte gorelim:KK19:💕

X