- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinde bir tane küçük patates 1 yumurta ve yeşillik vardı tabi börek de patatesliydi tam yanlış davranışSon gun aksam oldugu icin patates problem.
5-6 kasik patates ile salata bol limonlu normal bir gunde neden yrnmesin ki. Iste patates salatası nin miktari , yaninda borek derken planlar bozuluyor. Ben patatesi agzima sürdükten sonra duramıyorum .
Aman canım ihmal etme, git doktora mutlakaYazdım valla kaptanım bide üç gündür felaket başım dönüyor bugün bebeğim kucağımdayken başım döndü zor attım kendimi yere çok acıkınca ellerim falan titriyor kan değerim mi düştü noldu bilmiyorum pazartesi bi gideceğim inşallah doktora
Bebeğim hiç durmuyor kucakta taşıya taşıya kas yaptım ya tutulmuş her yanım hareket edemiyorum kiDeli bı börek için çektiğin acıya bak. Uçsuz bucaksız yemiş sanki
Erken yedim hareket ediyorum hadi bakalım de kendine
Pazartesi gideceğim inşallah ya bugün baya korktum ağladım ya düşseydim çocuğa bişey olsaydı evde yanlızım bayılsam diğer çocuk var nolcak diye baya endişelendimAman canım ihmal etme, git doktora mutlaka
Süpersin canim ayrica yesilcaydan sonra uyuyabiliyorsan ayyyrica süpersinLimonlu yeşilçayımı da içip uykuya geçicem inşAllah
Uyuyorum ya pek sıkıntı olmuyoSüpersin canim ayrica yesilcaydan sonra uyuyabiliyorsan ayyyrica süpersin
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmazSağol canım şu an çok iyi de şah damarı tıkanıklığı şüphesi var ultrason çekilecek 15 gün sonra ya randevu alabildik
Sağol kaptanım
Canım benim sağol
CansınBeni her etiketlemende garip bir vicdan azabı çekiyorum
Seni yanlız bırakmışım gibi. Yanındayım
Küçük aksakliklar olsada herkes bu yolu düşe kalka yürüdü pes etme
Çok teşekkür ederim, afiyet olsun kaptanicem tamm fenerim inşallahCok kontrollu tursu ve mmercimek birazcik ödem yapacak onu atalim bugun olur mu ?
Ben de tarhanayi seviyorum üff kekikli kekikli yaninda cevizle. Kendime o tadi veren birsey uydurdum. 2 kasik Yogurt + icine bol kekik ve az tuz ekleyip yaninda 2 cevizle yiyorum. Gece Araogunu degilse icine 1-2 kasik yulaf ezmesi de ekliyorum. Bir dene istersen
Çok geçmiş olsun ablacımKızlar ya çok saçma bir kaza oldu. Oğlum ile babası masada oyun oynuyorlardı bende yanlarında oturuyordum küçüğe yemek yediriyordum. Babası oğlanı itince nasıl becerdiyse tırnağını gözüme soktuçok acıdı ve sanki gözüme çöp batıyor gibi birşey vardı. Aynadan baktığımda gözümün beyaz kısmı resmen kesilmiş yara olmuş. Çok şükür görmede sıkıntı yok ama gözüm çok ağrıyor ya
Teşekkür ederim kaptanım, okuya okuya geldim anca cevap verebildim çok şükür geldik eve dün, daha iyiyim yolculuk yorgunluğu kaldı sadece, yarın tartı bildirimiyle tekrar döneceğim inşallah Ödem ve Wc problemi dışında sıkıntım kalmadı bakalım yarın göreceğizBoncuk2307 nasıl oldun canım merak ettim seni
Çok geçmiş olsun size de ablacım kalp başka bir şeye de benzemiyor tez vakitte şifa versin RabbimSagol kuzumm iyi olmana sevindim bi de bakalım 15 gün sonra ultrason çekilecek şah damarında tıkanıklık şüphesi bakalım
Sağol canım şu an çok iyi de şah damarı tıkanıklığı şüphesi var ultrason çekilecek 15 gün sonra ya randevu alabildik
Sağol kaptanım
Canım benim sağol
Çok geçmiş olsun canmSagol kuzumm iyi olmana sevindim bi de bakalım 15 gün sonra ultrason çekilecek şah damarında tıkanıklık şüphesi bakalım
Sağol canım şu an çok iyi de şah damarı tıkanıklığı şüphesi var ultrason çekilecek 15 gün sonra ya randevu alabildik
Sağol kaptanım
Canım benim sağol
Daha iyiyim şükür canım yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum evin içinde işte agrilar var biraz ama bugüne şükür seninde iyilesmene sevindim yazmışsın inşallah yarışalım kaldığımız yerden sağlığımız yerinde olsun da yeterkiyosunlupapatya sana da çok geçmiş olsun ablacım girip de yazamadım kusura bakma anca kendime gelebildim vallaha, nasılsın ağrın sızın var mı