• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nergisim daha bu hafta baklagil ypk he mi menün süper afiyet olsun canım ❤️🥰
Canım kalmış yemekti eşime postalayip kendime başka yapacaktım ama arka arkaya üzücü haber aldım 2 tane ölüm haberi yakın arkadaşlar in eşleri ölmüş genç yaşta o yüzden Canım yapmak istemedi 3 kaşık öyle yedim bu hafta yemem artık Canım
İyi geceler kızlar 🥰🥰🥰
Bu kadın genç ve sapasağlam diye yine temizliği bana kitlediniz 👏🏼
:temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik:
Uf çok yoruldum, re gidin yatın 😂😂
Nergis 35 Nergis 35 dükkanı sana açtırır bu yaramazlar
Ohh ohh misler gibi olmuş buraları eline sağlık gezom yoruldun sende çok batirmamislardi demi artık herkez yediğini içtiğini topluyor demi😍🥰👍👍👍
Bu arada alıntı yapamadım o ayak ucuna ilişen ne pammuk öyle masalahh

Günaydınlar bismillah dükkan açıldı🌞🌞🌞 çok uyuyup da ödem yapmayın bakayım gezom tertemiz yapmış bende havalandirdim çayı koydum☕☕️ kahve suyunu koydum
Haydinnnn kalkın çocukların beslenme sini hazırlayın evde olanlar firsatlari olanlar dışarı çıksın yürüyüşe bende kahvemi içip çıkıyorum 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️❤️❤️👋👋

👌

Teşekkürler. Hedefe kiliteniyoruz😉

Hadi insallah💙

Evet @Sitare55 bu hafta da tam hiz gidecrk gibi🧿

Karbonhidratlari azaltma mucadeleni goruyorum😘. Ne olursa olsun aksam saat 8de borek fazla. Menülerine sebze ve protein ekleyrlim olur mu ?

💙👌

Deltacim bunlari cuma gunu yesen az demem odem gitsin diye boyle derim ama rutin icin cok az degil mi ? Tamam arada olur boyle. Genel olarak proteinin az. Sonra kas kaybetmeni istemem 😘

Aha yakaladım ☺

Yesillik de olsa harika olurdu. Su kac litre oluyor

Aklima tako yapma fikri geldi niyeyse😅 firinda lahmacun , bafra pidesi yapabiliyorum bir tako yapmiyordum canim cekti bea🥲

Harika amaan ev isi bitmiyor zaten
Teşekkür ederim evet banada iyi geldi🥰

Akşam menümü de atayım günü kapatayım
3 litre su tamamdır. Ev işleri de satılırsa spor
LenaG LenaG @Sitare55
Dukanin son bardağı kaldı.
Dolma pirincsiz bu arada.
Aaaa ben bu güzelliği dün görmemişim 🤩🤩🤩 ne var içinde sibelcigim 🤌
Gunaydiiiiiiin canlar 💙
Günayddiiiiinnnnnn💕💕💕💕💕
Günaydın kızlar müthiş bi açlıkla güne başlıyorum😁
Günaydın canim🌸🌸
Az daha dayan 10 veya 11 gibi yap kahvaltını 🤭💕

Bende hedefimi yazayim cumartesi hedefim 83.5 olsun kaptanım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Ayni zamanda ve yakin kilolarda basladik. Bitlikte zayiflayalim insallah. Boyun ve yasin kac ? kac kilo olmak istiyorsun?
Ben 1.57, 43 yas , 85.7 ile basladim .
63-65i bir göreyim, sonra karar verecegim insallah. Ideal kilom 58. Buradski kizlari görünce niye 52 gibi olmayayaim ki diyorum ☺
Aynen valla canım ya bnm ilki de erkek aşırı hareketli kız akıllı olur varlığını hiç evde hissetmezsin dediler bn kızın bi sesi var apartman inliyo resmen sürekli kucak istiyor oğlum 3 yaşında sürekli kıskandığı iöin zarar veriyor bunalımdayım anlayacağın😞
Kiz aglarken oglan da muhtemelen rahatsiz oluyor . Biz buyukken dayanamiyoruz oglan ne etsin ? Deprrsif yillarim geldi aklima🥲 sabir icin zaman hedefi koymani tavsiye ederim.. 3 ay sonraya ocak ayina odaklan. Bunlarin gececegini dusun. O zaman bu sikintilar kalmayacak 😅 cunku bunlar bitecek baska sikintilar baslayacak 😅 sonra onlar bitiyor baskasi basliyor . Simdi orada olsam bebek gezdirirdim 😍 bebek ozledim ben de
Menümü yazıp çıkayım
Sabah 9-10 gibi
2 yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Bir dilim peynir
7 zeytin
Öğlene ton balıklı salata yaptım ilk defa yicektim tadı çok kötü olduğu için yemedim 2 kaşık alıp bıraktım onun yerine bi parça kek ağzıma attım
Akşam 18.00
Tarhana çorbası 2 kase
2 yk bulgur pilavı
Biraz et
Su 3.5 lt
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cok iyi . Oglenki salata sanssizlik olmuş. Biraz yogurdun olsa hem daha besleyici olur hem de doyurucu
Önce Menümü vereyim LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Sabah yeşil çay
Öğlen 12.15: 1 yumurtadan omlet
7 zeytin kk peynir
Maydanoz dereotu
1.5, dilim tbe
3 catal dilimli sucuk
Ara 15.30: sade kahve
11 badem 2 kuru kayısı 1 hurma
Akşam 19.30: 1,5 kepçe çorba
5 adet fırın köfte
Bolca salata
2 litre su
Spor bolca ev işi
1.5 ne ? 2 yap onlari düz 😁💕
Harika menü canım süpersin, ❤️
O kadar yorgunum ki dolmaları turşu gibi gördüm 🤣 ödem yapar falan yazacaktım sen dolma deyince yaklaştırıp baktım 😂😂😂
Afiyet olsun canım harika gidiyorsun 🥰❤️
Ayy kız giremedim ki başımı kaşıyacak vakyim olmadı dün gezmenin cezası 🙄
Akşamla dengelwmişssin canım su miktarı da iyiyse harika ❤️🥰
Afiyet olsun canım güzel menü, ❤️🥰
Meyveli öğünün fazla geldi canım. Kare bitter ferken ne kadar bir kare 😂
Afiyet olsun çiçeğim🥰
Bimin %85 bitteri onun 1 minik karesi . "Ama nasil kare ? " Yazarken aklima gelip düzeltiyordum yine eksik yazmışım 🤭
Cuma akşamı turşu yemiştim 😂😂😂
Yine de kilona cok yansimamis demek ki . Veya yemeseydin tartida daha az olurdun
Günaydınlar bismillah dükkan açıldı🌞🌞🌞 çok uyuyup da ödem yapmayın bakayım gezom tertemiz yapmış bende havalandirdim çayı koydum☕☕️ kahve suyunu koydum
Haydinnnn kalkın çocukların beslenme sini hazırlayın evde olanlar firsatlari olanlar dışarı çıksın yürüyüşe bende kahvemi içip çıkıyorum 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️❤️❤️👋👋
Oyy erkencisin. Bizde sel ve firtina riski sebebiyle okullar tatil

👏👏👏

Arkadaşlar kk forum yazi ekranim neden donuk ? Neden afilli emojiler kullanamiyorum fikri olan var mi ? Nasil duzelticem ben bunu yaaa

Eklentiler

• IMG-20240923-WA0002.jpg
    IMG-20240923-WA0002.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 14
Aynen valla canım ya bnm ilki de erkek aşırı hareketli kız akıllı olur varlığını hiç evde hissetmezsin dediler bn kızın bi sesi var apartman inliyo resmen sürekli kucak istiyor oğlum 3 yaşında sürekli kıskandığı iöin zarar veriyor bunalımdayım anlayacağın😞
ayy çok kötü o durumm benimkide var tabi kıskançlığı kucağına alınca kızımda geliyo kucak diyo ikisini taşıyorum gönlü olsun diye bitiyo sonra düzeliyor

Harika menü canım süpersin, ❤️
O kadar yorgunum ki dolmaları turşu gibi gördüm 🤣 ödem yapar falan yazacaktım sen dolma deyince yaklaştırıp baktım 😂😂😂

Afiyet olsun canım harika gidiyorsun 🥰❤️

Ayy kız giremedim ki başımı kaşıyacak vakyim olmadı dün gezmenin cezası 🙄

Akşamla dengelwmişssin canım su miktarı da iyiyse harika ❤️🥰

Afiyet olsun canım güzel menü, ❤️🥰

Meyveli öğünün fazla geldi canım. Kare bitter ferken ne kadar bir kare 😂
Afiyet olsun çiçeğim🥰
Su 2lt vardır
Sporu yazmayı umutmuşum 12500 adım attım.

Back