Tebrik ederim ablasıııı
Merhametinden dolayı tebrik ederim seniBeni mahvettin kaptaniçem şuan yazdığını okurken ve sana yazarken iki yanağımdan akan göz yaşlarımı göstermek isterdim koynuma geldiğinde avuç içi kadardı gözleri açılmamıştı çay tabağı kadardı koynumda büyüdü ablasıyla büyüdü yaşını hiç söylemiyorum kaptaniçem korkuyorum nazar değiyor 1.5 buçuk yıldır ağlıyorum o boyutunu düşünmek istemiyorum tarifi yok kişilik olarakta çok çok hassas biriyim ve benimle dalga geçenler çok oluyor kızıma olan düşkünlüğümle onun tek kılı olamayan çok insan biliyorum çok sağol canım anladığını çok iyi biliyorum herşey için çok sağol
Ayy teşşekkür ederim canım benimMaşallah maşallah kiminnn kaptaniii beeeww️ ️ ️ ️ ️
Tamam cnm teşekkür ediyorum
Canım kaptanım takdirin benim için aşırı önemliKaptanıma bak beee maşallah kız sanatebrik ederim canım
Artı verilmiş eksiye geçilmiş ohhh harika canım çok tebrik ederimEki Görüntüle 3481579 Geçen hafta cumartesi 99.9 kg
Bugün 98.9 kg
Fark-1kg
LenaG
Jou
Sitare55
( SALI GÜNÜ 100.7 KG GELMISTIM TOTALDE -1.800 KG KAYBIM VAR AMA CUMARTESIDEN CUMARTESIYE GORE SONUC VERDIGIMIZ ICIN 1KG KAYBETMISIM)
500 az mı ayy tebrik edeirm süpersin canımCumartesi 76
Bugün 75.5
Fark -500
LenaG Sitare55
4.5 aydır adet görmüydum yeni oldum belki birazda ondan fark fazla çıkmamıştırEki Görüntüle 3481582
Hayrolsun inşaAllahİyiyim çok şükürritim azlığı devam ediyor takipte ilerliyoruz bakalım şimdilik ilaç yok
Tebrik ederim canimmmCumartesi ; 72.7
bugün ; 72.3
-400 gram
busaate kadar bekleyeyim dedim sütüm dolu dolu tartarken halimkiloşlar8 veda etmeye devammm
Eki Görüntüle 3481586
Efenin_Annesi LenaG yosunlupapatya
Doğumdan sonra ilk adetim bnm keşke bi kaç daha olmasaydı rahattım böyleCanım çok tebrik ederim eksiniben de 3 ayda 1 oluyorum dr azalacak iyice dedi. menapoz başlangıcıyım ben eskiden hiç olmasam diyordum şimdi keşke olsam diyorum bir acayip dert yani
Harikasın cumartesi rehavetine kapılmadan afiyet olsun canım
Cumartesi ; 72.7
bugün ; 72.3
-400 gram
busaate kadar bekleyeyim dedim sütüm dolu do
benim kahvaltımdaaa buradaaaa
sağooll kaptaniçeemmmmKskdkdkeklddl
Tebrik ederim canimmm
Teşekkür ederim canım, bundan sonra daha yüksek rakamlar göreceğiz inşaAllahTebrik ederim ablasıııı
Ama sen çok güzel kaptanlık yaptın canım asıl bn sana teşekkür ederimAyy teşşekkür ederim canım benim
Canım kaptanım takdirin benim için aşırı önemli
Artı verilmiş eksiye geçilmiş ohhh harika canım çok tebrik ederim
500 az mı ayy tebrik edeirm süpersin canım
Takımlarsa olmamana ragmen tebrik ederim fezam
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiiiCumartesi ; 72.7
bugün ; 72.3
-400 gram
busaate kadar bekleyeyim dedim sütüm dolu dolu tartarken halimkiloşlar8 veda etmeye devammm
Eki Görüntüle 3481586
Efenin_Annesi LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun peynir az kalmış biraz daha yiyebilirsin bence
Teşekkür ederimTakımlarsa olmamana ragmen tebrik ederim fezam
Ay ekmekler çok güzel görünüyor afiyet olsun
Sana bir şey söyleyeyim o kadar çok nefis mücadelesi verdim ki anlatamam. Kaptan olmadan önce papatya ya demiştim hatta çarşamba gün toplantısında kendime ödül verecem diye ama kaptan olunca eksisi az olanı ben telafi ederim diye hiç salamadım. Ama çok mutluyum çabama değdi herkes eksi bildirim verdi kazanırız veya kaybederiz benim için bu saatten sonra çok önemli değilAma sen çok güzel kaptanlık yaptın canım asıl bn sana teşekkür ederim
Yakala kızTeşekkür ederim
Sen beni haftaya gör
Mezun olmadan yakalayacağım seni
Lenam bu hafta var mısın takımlarda kilo bildirimi yapacan mıAy ekmekler çok güzel görünüyor afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?