Valla şaşırmadım desem yalan olur canım ama bizm vücüdümuz her şeyfen etkileniyor canını sıkma he mi. Haftaya bu ödemle beraber daha da eksilerek tamamlarsınÜzgünüm bu hafta için hiç umduğum olmadı.persembe günü 50.90 gelmiştim halbuki.
Sabah cok ödemli uyandim. Regl olacam o yüzden sanırım tartı kötü çıktı.
14 eylül c.tesi 51.90
21 eylül c.tesi 51.75
Fark -150 Gr
LenaG yosunlupapatya
Saol cnm inşallah öyle olur.Valla şaşırmadım desem yalan olur canım ama bizm vücüdümuz her şeyfen etkileniyor canını sıkma he mi. Haftaya bu ödemle beraber daha da eksilerek tamamlarsın
Sağlık olsun canım sen sonuçta yemedin icmedin gerisi vücudumuzun verdiği sonuçlar odemsw bile bugün değilse de yarın gider sen sıkma canını yeterki çıkan sonu ödem olsun kilo değil ama senden ricam evdeysen birşey yemedennicmeden bir saat sonra tekrar tartılır misin benden önce SitaremdebyazmisÜzgünüm bu hafta için hiç umduğum olmadı.persembe günü 50.90 gelmiştim halbuki.
Sabah cok ödemli uyandim. Regl olacam o yüzden sanırım tartı kötü çıktı.
14 eylül c.tesi 51.90
21 eylül c.tesi 51.75
Fark -150 Gr
LenaG yosunlupapatya
Uyanınca tartiliyorum hep.Niye bu kadar erken tartıldın canımnurovic
Günaydın kıaazzzzSağlık olsun canım sen sonuçta yemedin icmedin gerisi vücudumuzun verdiği sonuçlar odemsw bile bugün değilse de yarın gider sen sıkma canını yeterki çıkan sonu ödem olsun kilo değil ama senden ricam evdeysen birşey yemedennicmeden bir saat sonra tekrar tartılır misin benden önce Sitaremdebyazmis
O zman bu hafta kapışıyoruzOluuurrr neden olmasın
Tartı günü geldi çattı daha ne diyeyim tomrisim
Afiyet şifa olsun
Yeşil mercimek çok sağlıklıdır diyetisyenler de verir ama baklagilmold için bazı kişilerde şişkinlik yapanilir bol su ve bitki çayı ile (eğer yemişsem) tolere ediyorum.
Tamam canım yinede ekşi geldiğimiz icinn seviniyoruz amaaUyanınca tartiliyorum hep.
Çok susamış oluyorum hep 2 bardak su iciyorum. O sebeple de tartilip su içiyorum cnm.
Bende senii kaptaniiimmGünaydın kıaazzzz
Şaka şaka seviyom seni
Günaydın canımGünaydın kızlar
Aslında bu hafta da kapışıyprduk kiO zman bu hafta kapışıyoruzbelki senin gazinla aralara spor serpistiririm daha iyi olur
Seninle kapışmak güzel ama ben çok aktif olamıyorum sadece alıntı ve etiketlere bakıp çıkıyorum o yüzden birebirde etiketlersek güzel olurAslında bu hafta da kapışıyprduk ki
Haftaya da kapışalım
Tamam canım bu hafta etiketlerimSeninle kapışmak güzel ama ben çok aktif olamıyorum sadece alıntı ve etiketlere bakıp çıkıyorum o yüzden birebirde etiketlersek güzel olur
Mükemmel canım tebrik ederim 74 lere veda partisiKilo bildirimi
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.7
Fark 1.2
%1.60
LenaG yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3481508
Offfff sıcacık poğaça pek de güzel gider kaptanım benim yerime de 3-4 tane yeseneKızımın kursu var onu uyandırayım küçük bir kahvaltı hazırlayayım. Poğaca hamuru mayalayacam ve gelecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?