• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LenaG LenaG yosunlupapatya yosunlupapatya

19 Eylül menü

Kahvaltı 2 dilim kızarmış tb ekmeği bir tanesine 1 tk tahin pekmez diğerine süzme peynir bir iki zeytin

Ara Türk kahvesi hurma
Ara kahve bitter kare

Akşam 17 18 arası 1 patlıcan 1 kırmızı kapya biber tost makinasında kızarttım üzerine yoğurt
4 adet ceviz büyüklüğünde köfte (fırın) 🌸

2,5 litre su
7,500 adım yoğun bir gündü yapabilirsem Leslie yapıcam 15 dk yaptığım zaman yazarım 🫠
Afiyet olsun canım 🌼

Rutin bir kontrol mü canım geçmiş olsun.
Yanina ara öğün de al cabım 💙

Ol tabi ya özlüypruz 😘

Menün harika canım afiyet olsun 🥰💙
Çok geçmiş olsun canım aman diyim dikkat et 🙏

Günaydın Nergisim 💙
Ohh eline sağlık 😋
Evet canım rutin kontrol bide sanırım kulakları ağrıyo eli sürekli kulağında

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 yosunlupapatya yosunlupapatya
IMG_6694.jpeg

dıdııımmm dırırırırırıııımmmm eveettt sonn bir kızlarımmmm etiketlerim olmayacak artıkınnnn yarın sabahh saat 14.00 e kadar tartı atmayı unutmayın lütfennn veee bugün sizden çokkk güzel menüler bekliyorum gerekirse az yiyinn kııııaaaazzz :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal:
:skandal: :skandal:

sibel_84 sibel_84
Lotus1234 Lotus1234
Jou Jou
nurovic nurovic
Azmet5255 Azmet5255
malahit malahit
bluegreeneyes bluegreeneyes
trueliving_ trueliving_
Boncuk2307 Boncuk2307
G Goklerce

bugünn hafif spor yapalımm ödem olmasın amaa azda olsa spor yapalım kızlarımm su miktarı lütfen güzel olsun vee tertemiz menü çıkaralım ortaya yarındaaa yenelim mavi takımıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

amaa yarın sabahtan tartılarınızı atmayı sakınn unutmayınn tekrar yazayım dedim heee:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

hadi bide kaptanınızın son günü gelin bi öpsün siziii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

dıdııımmm dırırırırırıııımmmm eveettt sonn bir kızlarımmmm etiketlerim olmayacak artıkınnnn yarın sabahh saat 14.00 e kadar tartı atmayı unutmayın lütfennn veee bugün sizden çokkk güzel menüler bekliyorum gerekirse az yiyinn kııııaaaazzz :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: :skandal:
:skandal: :skandal:

sibel_84 sibel_84
Lotus1234 Lotus1234
Jou Jou
nurovic nurovic
Azmet5255 Azmet5255
malahit malahit
bluegreeneyes bluegreeneyes
trueliving_ trueliving_
Boncuk2307 Boncuk2307
G Goklerce

bugünn hafif spor yapalımm ödem olmasın amaa azda olsa spor yapalım kızlarımm su miktarı lütfen güzel olsun vee tertemiz menü çıkaralım ortaya yarındaaa yenelim mavi takımıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

amaa yarın sabahtan tartılarınızı atmayı sakınn unutmayınn tekrar yazayım dedim heee:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

hadi bide kaptanınızın son günü gelin bi öpsün siziii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Kaptanım çok iyi iş cikarttin.
Yarın ola hayrola.
Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu 😁

Ya çok geçmiş olsun tekrar çok üzüldüm kuzuya😘
Böyle konularda Türkiye çok gelişmiş canım üzülme.
Burda bir arkadaşımın kızı bisikleten düşüp iki ön tavşan dişleri kırılmıştı doktorlar yaptılar aynı eskisi gibi oldu hiç fark edilmiyor.
Ağrısı fazla olmaması için ağrı kesici şurup ver

kafayı yicem az kaldı

😭😭😭😭😭

kendi discimiz yapıstirdı ama düstü
baska bugun sabahtan beri kac tane disci aradım yeni hasta almıyoruz diyor. Hastaneyi aradım aralıga randevu veriyor acili aradım kabul etmiyor .

yarın bruksele goturcez bir prof varmıs orda

sandriyon sandriyon senin bildigin dişci var mı canım cocuk discisi lazım bize

19 Eylul Persembe Menüm
11:00 Kahvalti
2 yumurtsli omlet
2 dilim Tb ekmegi
3 ceviz
Yesillik domates
1 tatli kasigi bal

16:00 1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma 10 badem
19:00 yogurtlu Yesil mercimekli soguk çorbamsi bisey (uc gundur bakliyat yiyorum sistim ya ama makarna vardi ne yapayim mecbur kendim icin diyetlik menu olusturdum)
Salata
1 grissini

21:00 kiraz sapli hibiscus cayi
2 litre su
Spor :15 dakika eliptik
Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG @Mthn83
Afiyet olsun canım 💙🥰bakliyattan bir müddet uzak dur sebze ve protein agirliklı beslenmeye calış suyu az buldum gerisi çok güzel 😘

kafayı yicem az kaldı

😭😭😭😭😭

kendi discimiz yapıstirdı ama düstü
baska bugun sabahtan beri kac tane disci aradım yeni hasta almıyoruz diyor. Hastaneyi aradım aralıga randevu veriyor acili aradım kabul etmiyor .

yarın bruksele goturcez bir prof varmıs orda

sandriyon sandriyon senin bildigin dişci var mı canım cocuk discisi lazım bize
Çok üzüldüm kuzum rabbim yardımcınız olsun :( 🙏

Jou Jou senden kopya çektim. Bu sabaha kabaklı omlet yaptım 😂 gönül isterdiki tazesiyle yiyeyim ama öğleni bekleyecem mecburen 🙄
olmuşmu bigunde havuçla kabağ8 rendele iyice ölsün diye kavur sonra pulbiber tuz tereyağ yumurta omlet missss

Back