Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımLenaG yosunlupapatya
19 Eylül menü
Kahvaltı 2 dilim kızarmış tb ekmeği bir tanesine 1 tk tahin pekmez diğerine süzme peynir bir iki zeytin
Ara Türk kahvesi hurma
Ara kahve bitter kare
Akşam 17 18 arası 1 patlıcan 1 kırmızı kapya biber tost makinasında kızarttım üzerine yoğurt
4 adet ceviz büyüklüğünde köfte (fırın)
2,5 litre su
7,500 adım yoğun bir gündü yapabilirsem Leslie yapıcam 15 dk yaptığım zaman yazarım
GünaydınnnGuuuuunnnnaaaaaaaayyyyyyyddddddddiiiiiiiinnmnnnnnnnnnn sevgili arkadaşlarım.
Hayırlı cumalar herkese
Gününüz çok güzel geçsin inşallah
Evet canım rutin kontrol bide sanırım kulakları ağrıyo eli sürekli kulağındaRutin bir kontrol mü canım geçmiş olsun.
Yanina ara öğün de al cabım
Ol tabi ya özlüypruz
Menün harika canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım aman diyim dikkat et
Günaydın Nergisim
Ohh eline sağlık
günaydınnCümleten günaydınlar fit hatunlar
geçmiş olsun canımEvet canım rutin kontrol bide sanırım kulakları ağrıyo eli sürekli kulağında
maşallah sana
Kaptanım çok iyi iş cikarttin.dıdııımmm dırırırırırıııımmmm eveettt sonn bir kızlarımmmm etiketlerim olmayacak artıkınnnn yarın sabahh saat 14.00 e kadar tartı atmayı unutmayın lütfennn veee bugün sizden çokkk güzel menüler bekliyorum gerekirse az yiyinn kııııaaaazzz
sibel_84
Lotus1234
Jou
nurovic
Azmet5255
malahit
bluegreeneyes
trueliving_
Boncuk2307
G Goklerce
bugünn hafif spor yapalımm ödem olmasın amaa azda olsa spor yapalım kızlarımm su miktarı lütfen güzel olsun vee tertemiz menü çıkaralım ortaya yarındaaa yenelim mavi takımıııııı
amaa yarın sabahtan tartılarınızı atmayı sakınn unutmayınn tekrar yazayım dedim heee
hadi bide kaptanınızın son günü gelin bi öpsün siziii
Günaydınlargünaydınn
geçmiş olsun canım
maşallah sana
Ya çok geçmiş olsun tekrar çok üzüldüm kuzuya
Böyle konularda Türkiye çok gelişmiş canım üzülme.
Burda bir arkadaşımın kızı bisikleten düşüp iki ön tavşan dişleri kırılmıştı doktorlar yaptılar aynı eskisi gibi oldu hiç fark edilmiyor.
Ağrısı fazla olmaması için ağrı kesici şurup ver
Afiyet olsun canım bakliyattan bir müddet uzak dur sebze ve protein agirliklı beslenmeye calış suyu az buldum gerisi çok güzel19 Eylul Persembe Menüm
11:00 Kahvalti
2 yumurtsli omlet
2 dilim Tb ekmegi
3 ceviz
Yesillik domates
1 tatli kasigi bal
16:00 1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma 10 badem
19:00 yogurtlu Yesil mercimekli soguk çorbamsi bisey (uc gundur bakliyat yiyorum sistim ya ama makarna vardi ne yapayim mecbur kendim icin diyetlik menu olusturdum)
Salata
1 grissini
21:00 kiraz sapli hibiscus cayi
2 litre su
Spor :15 dakika eliptik
Sitare55 LenaG @Mthn83
Çok üzüldüm kuzum rabbim yardımcınız olsunkafayı yicem az kaldı
kendi discimiz yapıstirdı ama düstü
baska bugun sabahtan beri kac tane disci aradım yeni hasta almıyoruz diyor. Hastaneyi aradım aralıga randevu veriyor acili aradım kabul etmiyor .
yarın bruksele goturcez bir prof varmıs orda
sandriyon senin bildigin dişci var mı canım cocuk discisi lazım bize
Geçer annesi geçer sen ona moral ver daha fazla üzülmesin. Hiç yaşamamışa dönetsinşz inşçocugun yüzü gözü şis
olmuşmu bigunde havuçla kabağ8 rendele iyice ölsün diye kavur sonra pulbiber tuz tereyağ yumurta omlet missssJou senden kopya çektim. Bu sabaha kabaklı omlet yaptım gönül isterdiki tazesiyle yiyeyim ama öğleni bekleyecem mecburen
kız acıktırdınız beni iyice heeeolmuşmu bigunde havuçla kabağ8 rendele iyice ölsün diye kavur sonra pulbiber tuz tereyağ yumurta omlet missss