- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
afiyet olsun canım menü gayet güzelİyi günler canlar
Gün planım
LenaG
Kahvaltı
10.30
Şeftali
8cig badem
12.30 öğle yemeği
7yk silme patlıcan yemeği
1 paket altınbaşak light bisküvi
16.30
2 kare bitter çikolata
Yeşil çay
18.30-19.00
Sebze yemeği
3 YK yoğurt
3lt su
8000 adım
sen nelere yedin bugün bakemmHemen soguk kahve yap istahın kapansın
menü ve spor harika canım süper ilerliyorsun maşallah sana yalnız spor nasıl biraz hareket yapabilirsen çokk sevinirim senin adınaSabah
1 kase yoğurt
3 ceviz,10 ar leblebi fıstık
Öğle-ikindi-aksam
2 şer kepçe ayran aşı detoxu
3 lt su
LenaG yosunlupapatya
Evde annemin yaptığı yemeklerden kendime göre ayarlayacagimsu çok iyi canım diyet dışına çıkmadığın içinde ayrıca tebrik ederim senimenü nasıl canım belli mi seninde belli ise yazabilirsin akşam ile birlikte
Bugün hep yattım canım etlerim öyle açıyor ki yarına toparlanirim gibi inşallah. Evde eliptik var ama birbirimize bakisiyoruz sadecemenü ve spor harika canım süper ilerliyorsun maşallah sana yalnız spor nasıl biraz hareket yapabilirsen çokk sevinirim senin adına
çokk geçmiş olsun canım ağırlaştı demek o kadar o zaman detoxa da ara ver bence artık sebze ve proteinde tüketmelisinki kendine gelebilesinBugün hep yattım canım etlerim öyle açıyor ki yarına toparlanirim gibi inşallah. Evde eliptik var ama birbirimize bakisiyoruz sadece
Ben o kadar su içemiyorum gitmiyor. Tıkanıyorumkızlarım kızlarım su miktarları ne durumda içiyormuyuz şuan benim 1,5 lt bitti yeşil çayıda sabahları aç karnına içerim ama bugünlük böyle oldu şuan içiyorum yani hadi bi ses verin bakim kaptanınıza..
sibel_84
nurovic
@Jou
@bluegreeneyes
@trueliving_
G Goklerce
@irmaknehirgol
@Boncuk2307
malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
Sofraya oturunca gözlerini bağla kaptanım sebzeleri yerken bu börek bu kurabiye diyerek ye Allah ım bu nasıl bir imtihanBu arada bu akşam arkadaşta gün var
Birtanesi tavuklu dereotlu salata
Basmati pirinçli sarma (4 tane)
Diğer salatayı bilmiyorum
Poğaca
Börek
Tatlı (ben yapacam) olacak.
Ekstra fırında sebzeleri az yağla yağlı kağıtta yapıp uzerine sarımsaklı yoğurt düşünüyorum
Bu salatalardan 3 er kasık yemeyi düşünüyorum sizce olur mu
Girme kaptanımın kanına bol sebze yicek oEn iyisi fırın sebze olur zaten onları yersen diğerlerini pek canın istemez bile ya da istesin yaa ayhh durr beynim yandii
maşallah canım uzun ara sonrası ilk defa yemek yediğini gördüm resmen ama olması gereknde bu çokk az yiyip günü kapatıyordun afiyet olmuş su da güzelLenaG Sitare55 yosunlupapatya
18 eylül menüm
10:30
2 şekersiz kahve
10 tane üzüm
13:10
4/5 peynir
2 kuru ancur dolması
Salata
2 yk kırmızı et
1 buğday patlağı üstüne
Yarım çay kaşığı krem peynir
15:50 bitti
1 kuru patlıcan dolması
Salata
3 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 greyfurt
su 2.5 litre olur
Spor belli değil belki yürüyüşe çıkarım
Çok geçmiş olsun canımKendi pek iyi sayılmaz. Ama kazadan dolayı hapse de girebilir
Allah yardımcınız olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahCanım erkek kardeşim bir kaza geçirdi ve süreç henüz belli değil. Bunu yazmak için girdim. Çok sarsıcı bir süreçten geçiyoruz
sen naptın fıstık ezmesii ye ye ye şöbiyet ye ye ye ahahah fıstıklı kadayıf ahahahah ye kız yeGirme kaptanımın kanına bol sebze yicek o
Yok be bebeğim afiyet olsun sana şekersiz türk kahvemi içtim yanına tatlı isteğimi bastırsın diye hurmamı yedim çocuklar uyanmazsa spor yapacağım inşallahsen naptın fıstık ezmesii ye ye ye şöbiyet ye ye ye ahahah fıstıklı kadayıf ahahahah ye kız ye
Sağol canım. Randevum vardı koşturunca acıktımmaşallah canım uzun ara sonrası ilk defa yemek yediğini gördüm resmen ama olması gereknde bu çokk az yiyip günü kapatıyordun afiyet olmuş su da güzel
Tuzlu oluyor diyr dedim canım. bugünlük ye ama ysrın öbür gün yanonda esmer galeta ciğ badem hurma veya kayısı götür canım3 tekerlek yiyorum yaa hrpsini yemiyorum öğle ve akşam yemeği yemicem yemek arası çok geç saatte verilicek çünkü
Afiyet olsun canım gayet güzel menüLenaG Sitare55 yosunlupapatya
18 eylül menüm
10:30
2 şekersiz kahve
10 tane üzüm
13:10
4/5 peynir
2 kuru ancur dolması
Salata
2 yk kırmızı et
1 buğday patlağı üstüne
Yarım çay kaşığı krem peynir
15:50 bitti
1 kuru patlıcan dolması
Salata
3 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 greyfurt
su 2.5 litre olur
Spor belli değil belki yürüyüşe çıkarım
Güzel taktikSofraya oturunca gözlerini bağla kaptanım sebzeleri yerken bu börek bu kurabiye diyerek ye Allah ım bu nasıl bir imtihan
Senin csnının çektiklerini söyleme çok istiyorsan git yesen naptın fıstık ezmesii ye ye ye şöbiyet ye ye ye ahahah fıstıklı kadayıf ahahahah ye kız ye
Verdim canım cevabını yetistim hemen sen minnoş minnış ye sonra sporYok be bebeğim afiyet olsun sana şekersiz türk kahvemi içtim yanına tatlı isteğimi bastırsın diye hurmamı yedim çocuklar uyanmazsa spor yapacağım inşallahSitare55 kaptanım bni yoldan çıkarmaya çalışıyorlar
Canım şu ana kadar 2 litreyi tamamlamisim. Ama ilaçlar ile de içtim. İki bucugu geçmiştir.kızlarım kızlarım su miktarları ne durumda içiyormuyuz şuan benim 1,5 lt bitti yeşil çayıda sabahları aç karnına içerim ama bugünlük böyle oldu şuan içiyorum yani hadi bi ses verin bakim kaptanınıza..
sibel_84
nurovic
@Jou
@bluegreeneyes
@trueliving_
G Goklerce
@irmaknehirgol
@Boncuk2307
malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?