- 30 Aralık 2022
- 3.289
- 13.842
- 138
Vallahi etiketlenmedikleri için sevinecekler mi yoksa şu an hepsi beni çok pis gaza getirdin aşırı gaz veriyorsun çok motive ediyorsun diye böyle övgü dolu bir kaptan bulabilecekler mi onu istersen benim ekibimdekiler karar versin sor onlara sor hadiSenle benim kaptanlığım bitince burada şenlikler yapılacak sayfalar bu kadar dolmayacağı için bu kadar etiketlenmeyecekleri için
Şimdiden beyaz bayrak sallıyoraan biz de bayrakları asalım as bayrakları as asHe ya grubundaki herkes hastalıktan dökülüyor ama herkesten 10 dakikacık dolsun spor sözü aldım ya benden mutlusu yok vallahi
canım kaptanım sen baya açsın bir an once uyu gozlerin pek iyi görmüyor
Ahhhahahaha ben de bayrak sandiydim ya onuu ahahahcanım kaptanım sen baya açsın bir an once uyu gozlerin pek iyi görmüyoro salladıgı pek bayraga benzemiyor
Yok anam yeterince beladalar birde benden bulmasınlarVallahi etiketlenmedikleri için sevinecekler mi yoksa şu an hepsi beni çok pis gaza getirdin aşırı gaz veriyorsun çok motive ediyorsun diye böyle övgü dolu bir kaptan bulabilecekler mi onu istersen benim ekibimdekiler karar versin sor onlara sor hadi
Bende neyi çıkarmasaydın diyor bu kız diyorum anlamadıydım anamm memelikmişo şeyi şimdi çıkarmasaydın yarın tartida cıkarirdın
4 ler geliyor bak
Bi kahve yaptım içecektim bnm çocuklar hiç durmuyor ya çok zorlanıyorumSenin canın çiko mu çekti
Yarın benden sana izin bitter ye öğle civari 14 20 gr arası
Menün efsane
Ay kızımın tüm anaokulu malzemelerine adının etiketleriniI ncık cıncık yapıstırdım pöff ellerim baya calıştı
Gitmez canım regl sonrası bi anda da gidebilir sen bozma sakın
Öğlenle akşam çok yakın olmuş canım o araya güzel bir araöğün de olabilirdi omum dışında güzel afiyet bal şeker olsun acıkıp da bir şey yeme hee
Çocuklarla kahve içmek mesele valla benimkiler küçük de değil yine de ragat içirmezler sağolsunlar. Canları sağ olsunBi kahve yaptım içecektim bnm çocuklar hiç durmuyor ya çok zorlanıyorumkahvem öyle kaldı buz gibi oldu iki saattir orda bekliyo
Aynı anda bende bayrakları cikarmasaydin demek istedi anladimm ya varya kahkaha attım akşam akşam gözümden yaş geldi o dereceBende neyi çıkarmasaydın diyor bu kız diyorum anlamadıydım anamm memelikmiş
Sen yarın görürsun kız hadi ben yatar geç yatmak da ödem ediyormuş sabah ola hayrola ahahahah
benimde oyle valla gece gece iyi guldukAynı anda bende bayrakları cikarmasaydin demek istedi anladimm ya varya kahkaha attım akşam akşam gözümden yaş geldi o derecevsiz geçin dalganizi geçin son gülen iyi gülermiş bakalım
harikaaa olmuş kaptanımmm
Haklısın baş ağrım arttı valla hepinizi seviyprumuyuyun canım canlarım cigerlerim uyumak eksi getirir iyi degilsiniz
yosunlupapatya Sitare55
bizim burda saat 10.30 daha bebegimi birazdan uyutucam bende uyucam
İyi geceler balimmHaklısın baş ağrım arttı valla hepinizi seviyprumyosunlupapatya seni de çok seviyom kız valla (burayı yışdız tilbe gibi oku )
Herkese iyi geceler
Büyüyecekler bakalım aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilÇocuklarla kahve içmek mesele valla benimkiler küçük de değil yine de ragat içirmezler sağolsunlar. Canları sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?