Ailecek gecmis olsun canim yaaAnamm ben kayboldum yine 300 küsüt sayfa olmuş, karabatak gibiyim dalip dalip çıkıyorum.
Tektardenecim hiç covid olmadım, hatta test bile olmamıştım.
Dra gittim boğaz iltihabı diyerek antibiyotik başladık, tam iyileştim derken tekrar etti.
Evde herkes hasta küçük ateşli, büyük öksürmekten uyuyoamıyor, gece kalkıp kalkıp yanıma geliyor, en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum.
Şimdi onlara da antibiyotik başlayacağız.
O bu değil de. Ben hiç diyet kafasına gidemiyorum yeniden.Zipzip- kaptanım 1 kaç arkadaşı alıp da beni dövmeye falan mı gelseniz ne yapsanız. Hasta olunca bi süzülmüş 74.9 olmuştum yine 76 oldum. Eskiden kendimş zayıf görürdüm şimdi şişman görüyorum. Bu bir artı olabilir
Ne yapalım ne edelim? Eski motivasyonumu bulamıyorum. Pazartesi yada cuma olmasına gerek yok diyip yarın sabah tartılıp başlasam mı? (Hala emin değilim)
Buarada bunu yarışmaya yazacaktım ama kapandı.Zipzip- ve E Elif_Eylul ayrı kaldığım sürede daha net anladım ki burda yaptığınız muhteşem bir özveri. Ben burayı çok severken ve ihtiyacım varken uzun süre girmek içimden gelmedi, siz kendiniz kilo vermiyorken yıllardır burda her türlü derdimizi çekip üstüne bizi çekip çeviriyorsunuz, bir kez daha helal olsun diyip, teşekkür ediyorum.
Ve cok eglenceli dunden beri burayi okurken kahkaha atiyorum kizim merakla neye guldugumu soruyorbu sefer ben kesın gıttım ıslerı bıtırnce gelırım
bu yarısma olayını cok sevdım ve ben kendı adıma cok motıve oldum umarım butun arkadaslarıma aynı etkıyı verır
Tebriklerrrrr mavişim.Kizlar ben buyuk kizmn okulundayim 100 gr eksideyim
Mutlu haftalar ablacim
Cok gecmis olsun Allah sifa versin hastaniza insallah iyi olur dugunu guzel gecirirsiniz
vahh vahh daha genç de işte hastalık yaşa bakmıyor , durumu baya vahim görünüyor rabbim yardımcısı olsun ..
inşallah o yavaş yavaş da olsa iyileşir , sizin de düğününüz olur , enişte iyi olup eve çıkarsa , rabbimin mucizesi mi yok olabilir o zaman evde hep beraber kutlama yapmayı nasip eder inşallah rabbim
Aminnn sagolun kizlarRabbim şifa versin ablam
Yeniden baslayabilirsin istersen canim cok guzel kilo verdin artık sopam yok benim,belkide yarin öburgun bende olmayabilirimAnamm ben kayboldum yine 300 küsüt sayfa olmuş, karabatak gibiyim dalip dalip çıkıyorum.
Dra gittim boğaz iltihabı diyerek antibiyotik başladık, tam iyileştim derken tekrar etti.
Evde herkes hasta küçük ateşli, büyük öksürmekten uyuyoamıyor, gece kalkıp kalkıp yanıma geliyor, en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum.
O bu değil de. Ben hiç diyet kafasına gidemiyorum yeniden.Zipzip- kaptanım 1 kaç arkadaşı alıp da beni dövmeye falan mı gelseniz ne yapsanız. Hasta olunca bi süzülmüş 74.9 olmuştum yine 76 oldum. Eskiden kendimş zayıf görürdüm şimdi şişman görüyorum. Bu bir artı olabilir
Ne yapalım ne edelim? Eski motivasyonumu bulamıyorum. Pazartesi yada cuma olmasına gerek yok diyip yarın sabah tartılıp başlasam mı? (Hala emin değilim)
Buarada bunu yarışmaya yazacaktım ama kapandı.Zipzip- ve E Elif_Eylul ayrı kaldığım sürede daha net anladım ki burda yaptığınız muhteşem bir özveri. Ben burayı çok severken ve ihtiyacım varken uzun süre girmek içimden gelmedi, siz kendiniz kilo vermiyorken yıllardır burda her türlü derdimizi çekip üstüne bizi çekip çeviriyorsunuz, bir kez daha helal olsun diyip, teşekkür ediyorum.
Aaa nereyeYeniden baslayabilirsin istersen canim cok guzel kilo verdin artık sopam yok benim,belkide yarin öburgun bende olmayabilirim
Gel sen bugun basla olurmu
Sessiz sakin merve nereye gittibu sefer ben kesın gıttım ıslerı bıtırnce gelırım
bu yarısma olayını cok sevdım ve ben kendı adıma cok motıve oldum umarım butun arkadaslarıma aynı etkıyı verır
Geçmiş olsun bebeğim. Acun olduk biz.Anamm ben kayboldum yine 300 küsüt sayfa olmuş, karabatak gibiyim dalip dalip çıkıyorum.
Belki üyelik iptali yapabilirim canimAaa nereye
Don kilot yettimi bari cok kaldinCanlarım geldim geldim
Hosgeldin canım cok uzaklasma takimdanCanlarım geldim geldim
Bir sure dinlen ama uyelik iptali yaptirma canimBelki üyelik iptali yapabilirim canim
ay abla bende bılmıyorum nereye gıttı bende kendıme sasıyorum hıc bu kadar cencen cene caldıgımı hıc hatırlamıyorumSessiz sakin merve nereye gittisenelerdir icindeki canavari nereye sakladiydin
Aynen canım sağolCumaya ne kadar gidecek bakalim baslangicin hayirli olsun canim
Ahahahh dostlar sağolsun yetiştirdiler hemenDon kilot yettimi bari cok kaldin
Yemek yarismasi bitsinde canim gidebilirimBir sure dinlen ama uyelik iptali yaptirma canim
Hoşbuldum canım benimHosgeldin canım cok uzaklasma takimdan
Kiz dedim onca gitme diyeAhahahh dostlar sağolsun yetiştirdiler hemen
Konya da muhteşem ablamHancı nereden gelip nereye gidersin? Söyle hele .
61 adamım beeee Trabzon muhteşem .
Hedef kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?