- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
Canımm menun çok güzel afiyet olsunGünü kapadımyosunlupapatya
Kahvaltim ektedir
Ara öğünde 2 şekersiz kahve
Akşam
10 kaşık susuz nohut yemeği
1 kase salata
Chiali puding
Şimdi yeşil çay içeceğim.
Suyumu tamamladım. Spor yok ama
LenaG yosunlupapatya
Canımm dün biraz kacamakliydi evet benimde öyle ama bugün lütfen temiz geçirelim olur mu inat ettim karşı takıma yenilmeyecez ama bu sizin sayenizde olacak hadi bana desteğiniz şuan lazım canım kilodasim benimSabah
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin,biraz peynir
Yarım dilim ekmek
1 çay kaşığı şokella
Öğlen
10 fıstık
2 çatal bisküvili pasta
İkindi
3 kaşık makarna
2 ısırık kapkek
Akşam
2 parça piliç kebap
3 lt su
***Ödül seysi sebebiyle azıcık tadımlık idi hepsi
LenaG yosunlupapatya
Canımm cumartesi günü hepimizin kaçırdıgi oldu ama bugünden itibaren daha dikkatli olalım olur mu hem kendimiz için hem de submavi takıma gününü gösterelim lütfen azıcık da benim için ama sporda bekliyorum senden hem azmetcim ben senin menülerini cokk beğeniyorum sana güvenim tamm ona göre14 Eylül menü
12.00 2 dilim Su böreği biraz bal kaymak 1 yumurta omlet salatalık 1 zeytin
15.00 Türk kahvesi 2 kare Bitter ciko
19.30 1 porsiyon beyti salata ezme azıcık 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
5 bin adım
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun bize bunlarla gel14 Eylül Cumartesi
Gün kapanış
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Canlarım.benim
Hepinizin kandili mübarek olsun
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalik
Roka limon
3 ceviz
17.00 ara öğün
Türk kahvesi
Tarçınlı şeftali
1 avuç kabak çekirdeği
19.15 akşam
5-7 YK susuz tavuk sote
1 kase mevsim salatası
3 lt su
Ev işleri temizlik
Çok iyi olmuş afiyet olsun14.09.24
10.30
1 haşlanmış yumurta 1 YK kuymak, 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 TK kuşburnu domates salatalık
15.00 1 avuç fındık, 2 incir
18.30
Yarım palamut (ızgara ) salata, 1 dilim kavun
Çay ile bir avuç çekirdek
Şu:1.5 lt.
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun ben de çok seviyorum gazlı içecek bişi dersem yamulurum da yine de içmemek en iyisiİyi aksamlar kizlar masAllah baya aktifsiniz sayfalari bitircem diye anam agladi
Deneme süresi ne kadar acabasi listeye ne zaman girerim
İlk menümü vereyim
14 Eylül Cumartesi
Kahvaltı 10:00
2 yumurta sahanda
2 dilim peynir
Domates
7-8 zeytin
Marul
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15:00
1 adana ızgara
1 tavuk pirzola ızgara
Domates,sogan,köz biber
Yarım su bardağı gazlı içecek
Ara 18:00
1 şeftali
1 incir
Akşam 19:40
7-8 kaşık bamya yemeği
4 lahana sarma
Salata
Su 2lt + 1lt dukan
Spor yok
Yatmadan 1 yeşilçay icerim
Ayyy salıyı da yazmışsın benim gözüm ona takılmış afedersinKaptanım beni yanlış girmisisniz bugün 65.25 çıktım -750 Gr gitmişti bu hafta
Oyy ödül günü bira kaçmış afiyet olsun14 Eylül menü
12.00 2 dilim Su böreği biraz bal kaymak 1 yumurta omlet salatalık 1 zeytin
15.00 Türk kahvesi 2 kare Bitter ciko
19.30 1 porsiyon beyti salata ezme azıcık 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
5 bin adım
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun sadece bulgur biraz kaçmış14 Eylül menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
09.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 2 dilim peynir, domates salatalık biber, 5 zeytin 2 dilim tb ekmek
13.00 1 salatalık 12 beyaz leblebi
15.30 2 top dondurma
18.00 5 kaşık fırında tavuk sote, 6 kaşık sebzeli bulgur, yarım kase cacık
20.30 1 porsiyon kavun
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Mthn83 @Sitare55
Afiyet olsun kısırdan vazgeçmekle çok iyi yapmışsın14 eylül menüm sabah 11.30
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Peynir domates salatalık maydanoz dereotu
Akşam 19.00
3 parça etli pide konya etlisi oda kıymasımı bozuktu tam pişirmemişler mi ne tadı bi değişikti hala midem bulanıyor misafirlerim vardı bulantıdan hazırladıklarımı da yiyemedim yeni bi kısır yiyecektim vazgeçtim
Su 3.5 lt
Spor ev temizliği
LenaG @Sitare55
Afiyet olsun güzel çiçek
Günaydın sana da canımGünaydın arkadaşlar
Huzurlu mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydın canımGünaydın
Mutlu pazarlar
Sen merak etme güzel kaptanımCanımm dün biraz kacamakliydi evet benimde öyle ama bugün lütfen temiz geçirelim olur mu inat ettim karşı takıma yenilmeyecez ama bu sizin sayenizde olacak hadi bana desteğiniz şuan lazım canım kilodasim benim
sibel_84 canım seni özellikle kapının eline kalıyorsun niye diyeceksin özellikle her şeye dikkat ediyorsun diyetini tam zamanında vaktinde uyuyorsun harfi harfine uyuyorsun haliyle yağdan da kilo veriyorsun tam herkesin aradığı takım elemanısın sana güveniyorum bu haftaya güzel başaracağız diyorum ve güzel eksiler bekliyorum senden her zamanki gibi
nurovic kız nuroviç senin de bak o kadar konuştuk ettik ikimizin de tatlı zaafı var ama bu hafta mavi takıma gününü göstermek için arkadaşlığımıza dayanaraktan özellikle desteğini bekliyorum ona göre menülerin sporların su miktarının güzel ve eksi getirsin bize hadi göster kendini lütfen benim için de lütfen
Jou aşko bak sana da güvenim tam menülerin çok güzel oluyor çok renkli oluyor ama dün menü vermemişsin rica edeceğim her gün aktif bir şekilde menü paylaşalım ve şu mavi takıma gününü gösterelim sizden ricam sizin bana desteğiniz aktif olmanız ve güzel menüler çıkartmanız ortaya sen zaten o menüler konusunda harikasın güzel hepsi göreceğine gene eminim efe'nin annesi de senin yakın arkadaşın anladığım kadarıyla birbirinize güzel motivasyon alıyorsunuz aynı şekilde devam edelim lütfen
Efenin_Annesi canım benim bu hafta harika bir eksi getirdin belki de hayatın en güzel eksisini verdim 2'li rakamlara indin yine aynı şekilde aynı az mı senden bekliyorum daha nice 80'leri 70'leri göreceksin sen bu azimle bunu başarırsın inanıyorum özellikle joy ile birlikte sizi almak istedim çünkü ikiniz yakın arkadaşsınız birbirinize destek olursunuz diye lütfen menülerini görselli bir şekilde gene istersen yazarak daha önceki haftalar gibi vermeye devam et olur mu aktif olalım ve bizim grubumuzu kazandıralım
Trueliving canım sana da güvenim tam dediğim gibi ekibimdeki herkese güvenerek gerçekten samimi söylüyorum ki içtenlikle güveniyorum menülerini senin de takip ediyorum çok güzel menüler çıkartıyorsun bebişten dolayı biraz spor yapamıyorsun ama yine aynı şekilde Ufak Ufak da olsa nesillere devam et lütfen güzel eksiler göreceksin hem bizim için hem de özellikle kendin için bunu başaracağına inanıyorum sana menüyü her gün verelim lütfen ama olur mu
Kaptanım bu hafta senin için extra dikkat edeceğim. Spor yapmiyorum ama yapmaya gayret edeceğim. Bu hafta biz kazanacağızsibel_84 canım seni özellikle kapının eline kalıyorsun niye diyeceksin özellikle her şeye dikkat ediyorsun diyetini tam zamanında vaktinde uyuyorsun harfi harfine uyuyorsun haliyle yağdan da kilo veriyorsun tam herkesin aradığı takım elemanısın sana güveniyorum bu haftaya güzel başaracağız diyorum ve güzel eksiler bekliyorum senden her zamanki gibi
nurovic kız nuroviç senin de bak o kadar konuştuk ettik ikimizin de tatlı zaafı var ama bu hafta mavi takıma gününü göstermek için arkadaşlığımıza dayanaraktan özellikle desteğini bekliyorum ona göre menülerin sporların su miktarının güzel ve eksi getirsin bize hadi göster kendini lütfen benim için de lütfen
Jou aşko bak sana da güvenim tam menülerin çok güzel oluyor çok renkli oluyor ama dün menü vermemişsin rica edeceğim her gün aktif bir şekilde menü paylaşalım ve şu mavi takıma gününü gösterelim sizden ricam sizin bana desteğiniz aktif olmanız ve güzel menüler çıkartmanız ortaya sen zaten o menüler konusunda harikasın güzel hepsi göreceğine gene eminim efe'nin annesi de senin yakın arkadaşın anladığım kadarıyla birbirinize güzel motivasyon alıyorsunuz aynı şekilde devam edelim lütfen
Efenin_Annesi canım benim bu hafta harika bir eksi getirdin belki de hayatın en güzel eksisini verdim 2'li rakamlara indin yine aynı şekilde aynı az mı senden bekliyorum daha nice 80'leri 70'leri göreceksin sen bu azimle bunu başarırsın inanıyorum özellikle joy ile birlikte sizi almak istedim çünkü ikiniz yakın arkadaşsınız birbirinize destek olursunuz diye lütfen menülerini görselli bir şekilde gene istersen yazarak daha önceki haftalar gibi vermeye devam et olur mu aktif olalım ve bizim grubumuzu kazandıralım
Trueliving canım sana da güvenim tam dediğim gibi ekibimdeki herkese güvenerek gerçekten samimi söylüyorum ki içtenlikle güveniyorum menülerini senin de takip ediyorum çok güzel menüler çıkartıyorsun bebişten dolayı biraz spor yapamıyorsun ama yine aynı şekilde Ufak Ufak da olsa nesillere devam et lütfen güzel eksiler göreceksin hem bizim için hem de özellikle kendin için bunu başaracağına inanıyorum sana menüyü her gün verelim lütfen ama olur mu
Aayyy çok ozür vallahii bu sıra atamıyorum haftasonu yoğun geçiyor unutuyorum yazacağımı yazacamm sozJou kız hem menü vermiyon hem karşı taraf dişli diyon menü yaz lütfen hem de hergun olur mu bak hergun hepinizi kontrol edicem ona göre
Efenin_Annesi canım sende benden özel yazılar istedin hepiniz herşeye layiksiniz tabiki hazırlayacak ama menü yaz lütfen hem de hergun bak yazmazsan cokk uzulucem grubum aktif değil diye
malahit canımm menü yaz lütfen bak senin menülerin çok özenli ve dikkatli oluyor diğer arkadaşlara sırf motivasyon için bile menülerini yazmalısın lütfen diyorum grubumuz için olur mu canım
I irmaknehirgol Irmak için bak özellikle seninle birlikte geçen hafta konuştuk ettik sana güvenim tam lütfen her gün beni yazalım spora ekleyelim dün menü yokmuş onu da yazarsan sevinirim burada aktif olalım karşı tarafa gününü gösterelim her birinizi tek tek özenerek seçtim hepinize güvenin tam
Oyyy kaptanımm dogru diyorsun yoğunluğumdan dolayı bide attim zannediyorum ama unutmuşumm telafi edecemmsibel_84 canım seni özellikle kapının eline kalıyorsun niye diyeceksin özellikle her şeye dikkat ediyorsun diyetini tam zamanında vaktinde uyuyorsun harfi harfine uyuyorsun haliyle yağdan da kilo veriyorsun tam herkesin aradığı takım elemanısın sana güveniyorum bu haftaya güzel başaracağız diyorum ve güzel eksiler bekliyorum senden her zamanki gibi
Ohh afiyet olsun canım menü çok güzel devamında böyle olsun inşallahyosunlupapatya kaptanımmmm canimm
Kahvaltımmmm
(Sogan lor tozbiber yulaf biber ve domates salca)
Birde siyez ekmek migrostan fırınindan aldım cokguzelmiş çekirdekli şu saate kadar 1 litre suýumu ve cevzi suyumu da ictim pazar olunca öglene kadar durulmuyo mutfak
Eki Görüntüle 3479298
Farkettim canım ikiniz birbirinize destek olun bu hafta hepOyyy kaptanımm dogru diyorsun yoğunluğumdan dolayı bide attim zannediyorum ama unutmuşumm telafi edecemm
Efenin_Annesi bacumlaa burdan tanıstık en yakin arkadasim kadardır zaten kendisi birbirimize ozeldende baya baya motive ediyoruzz
İnşallah canım. Benim 49 inşallahTam olarak olmak istediğim kilo Allahım nasip et
Kaptanım ben cts 57.1 kg oldumLİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @MAKE UP_ 63.85 sibel_84 70.85 @tomrs 64.30 G Goklerce 71.10 Azmet5255 65.75 @leyl76 72.30 trueliving_ 66 Jou 72.70 @Deltavealfa 66.80 @Tesnim1903 72.80 Nergis 35 66.90 Mthn83 73.40 I irmaknehirgol 67.70 @Sitare55 74.80 Boncuk2307 68.90 @bluegreeneyes 74.90 @Beklenen2 76 @gezegenfeza 77.80 @Asya89 78.40
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Tutku44 82 LenaG 91.40 @Fit mutlu anne 85.25 Lotus1234 94.10 @Cakinin Gelini 85.40 Efenin_Annesi 99.90 @Cicekbocekkaktus 85.80
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO yosunlupapatya 50.75 nurovic 51.90 malahit 56.70 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirin canlarım
Lig tablosu etap sonunda (14.09.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Kiz ben bakarım sen yat bir kaç saatGece 3 den beri kızım uyumadı elim yüzüm hep şişmiş başım çatlıyo uykusuzluktan yok mu bi yiğido bu kıza baksa bnde uyusam biraz
Sende getir canım benim vallahii seve seve bakarımÖyle biri varsa benimkine de baksa
Çocuk bakamam ama gel bı kahve yapayım
Günaydın kaptanımGünaydın kızlaarrrrmutlu pazarlar olsun
Vayy vayy kaptan baya baya çalışmış ama kaçarı yok zafer mavilerin olacaksibel_84 canım seni özellikle kapının eline kalıyorsun niye diyeceksin özellikle her şeye dikkat ediyorsun diyetini tam zamanında vaktinde uyuyorsun harfi harfine uyuyorsun haliyle yağdan da kilo veriyorsun tam herkesin aradığı takım elemanısın sana güveniyorum bu haftaya güzel başaracağız diyorum ve güzel eksiler bekliyorum senden her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?