Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy evet kahvaltı yapıyordum boğazıma dizildi yaa sebep olanlar bin beter olsun lar inşallah ne istediler masum danNarinin cansız bedeni bulunmuş. Allah'ım nasıl bir acı yarabbim. Oturdum zirliyorum resmen. Yarın okul başlıyor. Yaşasaydı okula gidecekti.
Bugünden itibaren salata ekleyeceğim inşallah menüme bnde fark ettim ya hiç salata yemediğimi fark ettim dikkat edeceğim inşallahAfiyet olsun canım dikkatimi salata ve protein olmaması çekti 1 yumurta yetmez canım. Dondurma c.tesi diye demedim bişi ama erken saatte yersek daha iyi olur
Başarılar diliyorum canım inşallah istediğiniz gibi olur
Afiyet olsun canım yeşillik nerdeeprotein de 1 yumurta az olmuş
Güüünnnaaayyyddıııınnn kaptanımmm![]()
Günaydın canım
Günaydın nur cum mutlu pazarlar
Günaydııınnn![]()
Ay ben hazırlığa geçmek ile hata yaptım galibaBenim maviş lerim çıtır yoluna girmiş kızlarım
Zaten size soylenecek bir şey yok ben biliyorum hepiniz azimli ve hırsızsınız öyle kırmız Takım gibi boş boş konuşmaya gerek yok sizlere giveniyorum haydi hep birlikte gösterelim mi kırmızıya günlerini @Sitare55 i alacaklarmış kız hiç verirmiyim ben seni düşman topraklarına
@Jou
@Sitare55
@LenaG
Tutku44
@sibel84_
B Beklenen2
Lotus1234
@Gokler
I irmaknehirgol
@Deltavealfa
@trueliving1
@leyl76
Kızlar biliyorum hepiniz harikasiniz ufak tefek kacamaklarimiz olur ama tabiiki önemli olan farkındalık sizdenn ricam su ve sporu ihmal etmeyeyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biz de sana teşekkür ederiz canm
![]()
Heyecanla önümüzdeki haftayi bekliyoruz![]()
kaptanımmmParamparça olup defolup gitsinler insalahh
Yürü be Sibel kim tutar seni Jou yu büyük bir fark la gecersin sen
Kızacak bir şey yok Afiyet olsun insalahh dürümün ekmeği ince idi
Kesinlikle sizin gibi azimli kızlar varken onkara geçit yok
Seni 7 lerde göreceğiz bu hafta
Meyve şeker deposu gerçekten Afiyet olsun ip atlamayı günden güne arttırırsan süper olur
Afiyet olsun canim
Allah bağışlasın evlatlarınıişte benim kızlarım bu beee kırmızıyı sondurecegiz
Afiyet olsun patlamış mısır olmasaydı daha güzel olurdu
Süpersin harika![]()
Ayy bende not alayım
Sağolsun okul fen öğretmenimiz sınıf öğretmenimiz aynı zamanda çok ilgili sağolsun.
Böyle öğretmenleri çok taktir ediyorum ama çok suistimal ediliyorlar ona da çok üzülüyorum
Cezalarını bulurlar inşallah kimse sorumlusu. Küçücük kız hiçbir günahı yokNarinin cansız bedeni bulunmuş. Allah'ım nasıl bir acı yarabbim. Oturdum zirliyorum resmen. Yarın okul başlıyor. Yaşasaydı okula gidecekti.
canımmm benimmmTesekkur ederim kizlarşu 80 lerden bi kurtulsamydim 8 rakamindan bu kadar befret ettigim bi dönem olmadi
Sağol canim bi kafayi toparlayip gelecem
Senin pozitif enerjin yeterhem saglik herseyden once gelir
![]()
nerde bulunmus haberlerede bakamadımNarinin cansız bedeni bulunmuş. Allah'ım nasıl bir acı yarabbim. Oturdum zirliyorum resmen. Yarın okul başlıyor. Yaşasaydı okula gidecekti.
Amin canım . Ama aynı Leyla da olduğu gibi geri çekecekler sikayetleriniCezalarını bulurlar inşallah kimse sorumlusu. Küçücük kız hiçbir günahı yok![]()
Dere kenarında çuval içindenerde bulunmus haberlerede bakamadım![]()
Hosbuldum
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yaa hiç geçmeyecek gibi
Kırmızı takıma hoşgeldin
Afiyet olsun
Ayy bende not alayım
Sağolsun okul fen öğretmenimiz sınıf öğretmenimiz aynı zamanda çok ilgili sağolsun.
Böyle öğretmenleri çok taktir ediyorum ama çok suistimal ediliyorlar ona da çok üzülüyorum
Afiyet olsun![]()
Ordu da öğretmenin çarptığı çocuğa da çok üzüldümNarinin cansız bedeni bulunmuş. Allah'ım nasıl bir acı yarabbim. Oturdum zirliyorum resmen. Yarın okul başlıyor. Yaşasaydı okula gidecekti.
Hepinizi o kadar çok seviyorum ki valla tarifi yok@LenaG yeni bir anket başlatabilir misin ödemli ler takımlara alınmasınhazırlıkta atsınlar ödemlerini baanee
Fezacım beni seviypr demez o
Pinpon topu gibiyim![]()