• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yarışmaya tam hakim degilim kilo alan yarışmacıyi kaptan rakip takima mi postaliyor 😅
Hoş geldin canım :KK200:
Salı kpntrol tartısında kazanan kaptan kendi takımından en zayıf halkayı veriyor, karşı takımdan en çok kilo vereni takıma alıyor :KK51:

Ben yeni katıldım canım yarışalım bakalım ama ben spor yapamıyorum iki bebeyle ama Kapışalım bakalım👍🏼😉
Hoş geldin canım kapışalım bu hafta aynı takımdayız sanırım ama lig sıralamasında yarosırız 🥳 bebeler kaç yaşında Emziriyorsan o da spor hükmünde 😂

Hoş geldin canım kapışalım bu hafta aynı takımdayız sanırım ama lig sıralamasında yarosırız 🥳 bebeler kaç yaşında Emziriyorsan o da spor hükmünde 😂
Biri 4 aylık biri 2.5 yaşında hadi o zaman başlayalım bol bol eriyelim😊 kendi aramızda kapışıp kırmızı takıma karşı birlik olalım😉

Evet canım kızım hazırlanıyor 🌸🙏
Allah kolaylık versin yolu açık olsun inşallah
Kaynak falan sorarsan lazım olursa fikrimi söylerim.16. Yılıma başlıcam fen öğretmeniyim ben de😄grupta öğretmen çok. Onlar da yardımcı olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin ❤️

Eklentiler

• 1000025440.jpg
    1000025440.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000025439.jpg
    1000025439.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000025438.jpg
    1000025438.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 14
Allah kolaylık versin yolu açık olsun inşallah
Kaynak falan sorarsan lazım olursa fikrimi söylerim.16. Yılıma başlıcam fen öğretmeniyim ben de😄grupta öğretmen çok. Onlar da yardımcı olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin ❤️
Aaa çok teşekkür ederim canım tabiki sorarım sağolasın :KK200:

harika eksi canım benimm. 👏👏👏👏👏 tebrik ederimmm👏👏👏👏

Günaydın canım :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel eksi :KK200:

Tamam canım izinli yazıyorum :KK200:

Tebrikler canım güzel eksi :KK200:

Günaydııınnn :KK200:

Tebrik ederim canım güzel eksi :KK200:

Canım moral bozmak yok devam edeceğiz :KK200:

Günooo Lotus cum çok tebrik ediyorum harika bir eksi :rapci:

Vaay çok güzel eksi çok tebrik ederim bu hafta kırılacak 66 :rapci:

Tamam canım aldım listeye :KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:

Kaptanım tebrik ederim :KK200:

Vuhuuu çok güzel eksi canım tebrik ederim :halay:

Canım çok geçmiş olsun atarsın ödemi hemencecik sen iyi ol yeter ki :KK200:

canım c.tesi den c.tesiye alıyoruz haftalık olanı ama salıdan bu zamana harika vermişsin tebrik ederim :KK200:

Tamam canım izne yazdım kendine iyi bak iyi tatiller :KK60:

Tebrik ederim jou cum :KK200:

Harika bak nerelere geldi kilon çok tebrik ederim canım nasıl yakalayacağım seni kızzz :halay:

Tebrik ederim canım bu yoğunluk hem de operasyon çok iyi gitmiş (laf aramızda ben de dün gece 2 de kurabiye yedim hem de 4 tane :KK42:)

Tamam canım hazırlığa alalım seni sıkma canını düzne oturunca gider kilolar ama vazgeçmek yok bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler dilerim burçdaşım :KK60:

Canım çok güzel eksi tebrik ederim. :KK200:

Kaptanım tebrik ederim.:KK200: tamam canım hazırlığa ekledim
Tesekkur ederim kizlar🥰şu 80 lerden bi kurtulsamydim 8 rakamindan bu kadar befret ettigim bi dönem olmadi😊
İyi tatiller canım 😍
Sağol canim bi kafayi toparlayip gelecem😅
Allahımmmm çook mutlu oldumm :KK68: :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
canım mavi takımımmmmm
hepinizi çooookca tebrik ederimmmm

gezegenfeza gezegenfeza
Azmet5255 Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
Boncuk2307 Boncuk2307
Beyaz leylak Beyaz leylak
@trueliving_
@nurovic
Nergis 35 Nergis 35
@Efenin_Annesi
@bluegreeneyes
@Lotus1234

Bu hafta size daha fazla motivasyon vermek isterdim ama artık saglik olsun bebegimin durumunu biliyorsunuz zaten 🩵

Hepinizi çok cok öpuyorum 😘😘😘😘😘
Senin pozitif enerjin yeter 🥰hem saglik herseyden once gelir 🥰

Back