- 30 Aralık 2022
- 3.162
- 13.002
- 138
Ya benim gözüm aç demekki gene de afiyet şifa olsun balımKuzu 1 avuç kuruyemişi görmüyor musunBugün çok yedim bence. Kuruyemiş fazla kaçtı.
Dur sana köftenin fotosunu atıcam. Googledan da almadım. Aha da kendim çektim.
Bu arada ben bu hafta veremeyecek gibi hissediyorum yarın detoks mu yapsam diye düşünüyorum. Aşırı kiloluymuşum gibi. Az önce bacağıma bi dokundum iz oluşuyor öyle şişmiş.
Eki Görüntüle 3472601
Bende öyle hissediyorumKuzu 1 avuç kuruyemişi görmüyor musunBugün çok yedim bence. Kuruyemiş fazla kaçtı.
Dur sana köftenin fotosunu atıcam. Googledan da almadım. Aha da kendim çektim.
Bu arada ben bu hafta veremeyecek gibi hissediyorum yarın detoks mu yapsam diye düşünüyorum. Aşırı kiloluymuşum gibi. Az önce bacağıma bi dokundum iz oluşuyor öyle şişmiş.
Eki Görüntüle 3472601
Kabağı haşlayıp yoğurt mu dökücun üstüne tam tarif Verde bizde yaparuk belkiBende öyle hissediyorum
Yarını planladım istersen sende yap
sabah yulaf lapası ins içinde 2 kuru kayısı fındık veya fıstık ezmesi 1.5 bardak süt azıcık haslıyorum tarcın la oh mis.
Arada hutma badem falan turk kahvesi
Akşamda kabak yogurtlu yapacam iki cevizli 4 kasıklı
İnş hepimiz güzel rajamlar görürüz
Insallahh insaallahh tek temennimm yaaAyyyJou kizz menünü aksamkini ara öğün diye okudum bu kız akşam yemeyerek mi diye düşündüm sonra birdaha okuyunca ayy bu akşam menüsüymus dedim meğersem ben ara öğün sandiydim oysaki nese nese senden güzel ekşi bekliyorum bu cumartesi
Bebelerede sunum lütfenn kendinize yormayınn looo haklılarda boyle güzell tabak sunuma kim hayır derAfiyet olsun canım böylr özenilmiş tabaklar benim hem gözümü hem mifemi doyuruyor kendim de böyle yapmaya çalışıyorum bu sefer evin kalan ahalisi benim tabağıma sulanıyor
Sen de mi haslanmis yumurta yiyemiyorsun? Ben de oyleyim ya tüm diyet tavada yumurta ile geciyorAyy midem kötü oldu ne tarifi görünce zaten haşlanmış yumurta yemem yağda bile gönülsüz yiyorum bunlar tatlı yapmiss ayyy sırf yumurtadan yapılır diye mayonezin tadını bilmem ben
Ben de öğlenleyin 2 kaşık menemen ve salata yiyipBende öyle hissediyorum
Yarını planladım istersen sende yap
sabah yulaf lapası ins içinde 2 kuru kayısı fındık veya fıstık ezmesi 1.5 bardak süt azıcık haslıyorum tarcın la oh mis.
Arada hutma badem falan turk kahvesi
Akşamda kabak yogurtlu yapacam iki cevizli 4 kasık yogurtlu
İnş hepimiz güzel rajamlar görürüz
Karnabaharı tavada suyu kalmayana kadar pişirdikten sonra kıymalı domatesli sosu üzerine döküp en üste de kaşar rendeleyip fırına verince efsane oluyorrrKabağı haşlayıp yoğurt mu dökücun üstüne tam tarif Verde bizde yaparuk belkiama ben bugün mücver yedim gerçi yarına karnabahar yapmayı planlıyorum dolapta duruyordu haşlanmış üzerine sarımsaklı yoğurt mu yoksa kıymalı yemeğini mi yapsam bilemedim ama karnabahar benn yanii
Canım rendeleyip öldürüupruz ya azıcık yagla sonra dereotunu ekle. İçine iki ceviz parcala ve 4 kasık yogurtla buluştur mmmm nefisKabağı haşlayıp yoğurt mu dökücun üstüne tam tarif Verde bizde yaparuk belkiama ben bugün mücver yedim gerçi yarına karnabahar yapmayı planlıyorum dolapta duruyordu haşlanmış üzerine sarımsaklı yoğurt mu yoksa kıymalı yemeğini mi yapsam bilemedim ama karnabahar benn yanii
Hee yaa yağda yumurta ok tamam ama haşlanmış kokuyo sanki yaaSen de mi haslanmis yumurta yiyemiyorsun? Ben de oyleyim ya tüm diyet tavada yumurta ile geciyor
Aç fakir seni senii
O değil de hakkaten aç geziyoz ya ACC ben bu cumartesi izne ayrılıyorum yiyip yiyip dönecem ozle beni emiAç fakir seni senii
İzne ayrılsan bile buralarda olmayacak mısınO değil de hakkaten aç geziyoz ya ACC ben bu cumartesi izne ayrılıyorum yiyip yiyip dönecem ozle beni emiSitare55
İyi tatiller canımGünaydın
Tatil için yollara düştük dönüşte görüşürüz
Geçen hafta 73.7 di sanırım.
Günaydın canım Hayırlı cumalarGünaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.
Gününüz coookkk güzel geçsin inşallah
Kizlar : Anneee bakiimmm nee yiyosuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?