- 30 Aralık 2022
- 3.159
- 12.993
- 138
Misket büyüklüğünde diyince misket küçük geldi baya bı banaÇok da minik değildi. Tam ifade edemedim sanırım
Afiyet olsun kuzumIyi aksamlar kizlar bugunku menum
Sabah
Coban salatasi
Iki yumurta
Bir dilim kasae
Aksam kuru fasulye
Yari muz
LenaG yosunlupapatya
Çok da minik değildi. Tam ifade edemedim. Şöyle bir şey biz içine pirinç koymuyoruz. Azıcık yarma atıyoruzAksam çok az değilmi canım 2yemej kaşığı geceye doğru acikmayasin
Ohh dolmayi benim bile canım cekti bee
Hem bulgur hem mantı olmamış bir arada sanki kuzum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım belki böylesi daha hayırlıdır senin için bozma moralini
Kizcem üç minik köfte ile nasıl tok kalabiliyorsun maşallah sana
Bu tabagı öylece yerim benÇok da minik değildi. Tam ifade edemedim. Şöyle bir şey biz içine pirinç koymuyoruz. Azıcık yarma atıyoruz
Eki Görüntüle 3472278
Sormayın yaa bu hafta tek hedefim artıya geçmemek olacak gibiAhahaha kızce sen ben kaptanken harikaydı menülerin bayiliyordum hatta kız aç geziyor diyordum bu hafta tatlılar sucuklar maşallah
Ben 12 temmuzda 85.5 la basladim canım bir bucuk ay oldu nerdeyse 9 kilo verdimKızlar merak ettim. Buraya başladığınızda kaç kiloydunuz,şimdi kaç kilosunuz? Kaç ayda kaç kilo verdinizyarışmacı arkadaşlara başarılar
Bir buçuk ay da benim oldu 76.35 le başladım şimdi 70.70 Di en son 6 kilo kadar verdim iki kilo aldım anama gidince geri verdim. 6 kilo yani TotaldeKızlar merak ettim. Buraya başladığınızda kaç kiloydunuz,şimdi kaç kilosunuz? Kaç ayda kaç kilo verdinizyarışmacı arkadaşlara başarılar
Ayıptır söylemesi annem de çok güzel yapar. Bana kalsa sırf sevdiğim için 8-9 yerim ama tutuyorum kendimiBu tabagı öylece yerim ben
Bu tarz yemekleri cok seviyorum mesela harput köfteyi de
Aa Harput köfte miBu tabagı öylece yerim ben
Bu tarz yemekleri cok seviyorum mesela harput köfteyi de
Yani ruhen Elazığlıyım diyebilirim çünkü çoçukluğum üniversite hayatım hep orada gecti. Yani 18 yılAa Harput köfte miYoksa Elazığlı mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?