- 9 Temmuz 2024
- 1.426
- 9.093
- 73
- 24
Sen iyice yok oldun sanki kaptanım
Döndüm salı günü, evdeki tartıda 74 gördüm koskoca bir 74 doğru değildi tabi başka tartıda 71 çıktı ama o 74 moralimi bozdu. Tatlı krizi yaşıyorum bildiğiniz aş eriyorum sanki öyle böyle değil. Uyku düzenim de bozuldu. Onun da etkisi vardır. Acil düzene sokmam lazım kendimi.dönem dönem hepimiz boyleyiz canımm ama gaza gelmek için burdayız birbirimizi motive ediyoruz. annemize gittigimizde hepimiz cosuyoruz ne kadar kalicaksın orda canım
Bugün atmışımdir ama yediklerimden sonraSen iyice yok oldun sanki kaptanım
Döndüm salı günü, evdeki tartıda 74 gördüm koskoca bir 74 doğru değildi tabi başka tartıda 71 çıktı ama o 74 moralimi bozdu. Tatlı krizi yaşıyorum bildiğiniz aş eriyorum sanki öyle böyle değil. Uyku düzenim de bozuldu. Onun da etkisi vardır. Acil düzene sokmam lazım kendimi.
Çok iyi bence haftada -0.500 üzeri çok iyi anca o kadar gidiyor zaten
selam kızlar
Geçen hafta 85.1
Bugun 84.4
Fark -0.7 kg
%0.822
Eki Görüntüle 3470406
LenaG
D Deltavealfa
Benim de 66 yydı olur mu kiGeçen hafta 72
Bu hafta 73.6
Fark +1.6 kg
LenaG D Deltavealfa yosunlupapatya
Ben hazırlıkta kalayım kaptanlarim
Kusura bakmayın
Bu hafta dolunay vardı bence ondan artiyiz haftaya dökülecek. Ay sonu hedefim 71 di
En azından 66.5-66.9 arası kapatsam ağustosuBenim de 66 yydı olur mu ki
Bence ben yokum diye sen artıya geçtinGeçen hafta 72
Bu hafta 73.6
Fark +1.6 kg
LenaG D Deltavealfa yosunlupapatya
Ben hazırlıkta kalayım kaptanlarim
Kusura bakmayın
Bu hafta dolunay vardı bence ondan artiyiz haftaya dökülecek. Ay sonu hedefim 71 di
canım yemek istediginde hemen yaz buraya bi sekilde ikna ederiz seninSen iyice yok oldun sanki kaptanım
Döndüm salı günü, evdeki tartıda 74 gördüm koskoca bir 74 doğru değildi tabi başka tartıda 71 çıktı ama o 74 moralimi bozdu. Tatlı krizi yaşıyorum bildiğiniz aş eriyorum sanki öyle böyle değil. Uyku düzenim de bozuldu. Onun da etkisi vardır. Acil düzene sokmam lazım kendimi.
5 ler gelmiş hoşgelmişGeçen Cts 60.55 kg
Salı:59.2 kg
Bugün: 59.2 kg
Fark: -1.35 kg
Salıdan bu yana vermeyi planlıyordum. Çünkü dikkat de ettim. Umarım duraksama dönemine girmemişimdir. Kendime bromelain aldım. Ödem falan varsa götürsün. Wc problemim de kalıcı değildir umarım.
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3470426
Çok şükür geldi. Darısı başınıza5 ler gelmiş hoşgelmiştebrik ederim
gecen hafta salı başlangıc kilo 86.3 kaptanım insa daha iyi olacakÇok iyi bence haftada -0.500 üzeri çok iyi anca o kadar gidiyor zaten
aminnnnnnnn Allahımmm 5 leri görsemmm bii keşkeee allahim nasıl mutlu olrummmÇok şükür geldi. Darısı başınızageçen hafta gelecekti gelmedi. Salı günü geldi. Salıdan bu yana da sabitimmm
Bende Türkiye’den sonra toparlayamadımGünaydın canım kadınlar 10 gün annemde kaldım bütün direncim kırıldı, ağzıma çikolata sokmuyordum canım bile istemiyordu anneme gittim geldim canım hep tatlı ve çikolata istiyor tekrar direnmem lazım, geldiğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama sanki ilk bir ay gibi değilim ne yapmam lazım biraz destek pleaseDün gece migrenim tuttu uyuyamadım ağrıdan, gece ve sabah namazından sonra ağrı kesici içtim acaba etki eder mi kiloma. Tuvalete de çıkamıyorum kafayı yiyeceğim yine girdim kısır döngüye. 70 kiloda hep böyle oluyorum
Yapamıyorum canım, bacaklarım hala ağrıyor.tabikiii
etiketle beni fezam
spor yapiyon mu
ah canım niye o kadar kotu oldularYapamıyorum canım, bacaklarım hala ağrıyor.
Türkiye’den geldim geleli dışarı çıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?