- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.898
- 138
Ballı çöreğimm menüyü yazalim ama lütfenyosunlupapatya canım kaptanım, kaptanlığın hayırlı olsun
Bende senin için we takım için elimden geleni yapcam
Bugun ablamlar hala bendeydi e ödül günü gibi geçirdim yarından itibaren tam gaz.
Afiyet olsun canım bugün evet ödül günü afiyet olsun cumartesi hariç diğer günler yediğimiz herşey grubumuzuda etkileyecek ona göre grubumuzu kazandıracağız vee soninda kendimiz kazanmış olacağız güveniyorum sana sporlarinadaMenümü yazayım bugün de ablama geldim.
Kahvaltı 12.00
2 dilim kızarmış ekmek az tereyağı sürdüm, üç biberle yedim.
Ara Öğün 15.00
2 karabuğday patlağı
Ara Öğün 17.00
Pazardan geldikten sonra sıcak bastı ve ödül olarak bir magnum yedim duble çikolata
Akşam yemeği 19.00
4 köfte, bir kepçe yayla çorbası
2 lt su (şimdilik)
Günlük aktivite dışında 5000 adım şimdilik birazdan çocukları parka çıkaracağız. Kaptanlarım bugün ödül günümdü lütfen kızmayınız
LenaG yosunlupapatya D Deltavealfa
Afiyet olsun canım lütfen spor olsun bu hafta biraz olur mu en azından 15dakika sana güveniyorum bebişin var biliyorum ama eşine akşam bırakıp 10dakika da yapsan senin karına10.00: 1 simit + 1 kk helva + domates salatalık
15.00: ice latte
19.00: airfryerda pişmiş sebzeler(patates kabak biber) üstüne domates sosu 4 yk
2 yk yoğurt
2 lt su
Spor yok
yosunlupapatya
LenaG
Afiyet olsun kaptanım maşallahİyi akşamlar
17.08.2024 Cumartesi
Sabah 2 kupa sütlü çay
Kahvaltı 2 tane karabuğday+labneli sandviç,1 domates,çay
Ara 15:00 15 fındık 2 kupa sütlü filtre kahve
Akşam 18:00 1 yumurtadan mantarlı,peynirli omlet,2 karabuğday patlağı,2 yk iç pilav (bu yoktu eşime tabağa koyarken atıverdim ağzıma) çay sütlü
Su 2 lt
Spor yok
yosunlupapatya
Mthn83
Güzel kaptanımmm hayırlısı olssuunnnnnnKızlar bizim takimdanSitare55 Nergis 35 Hedef60kgolmak Efenin_Annesi Jou Mina45 bilgeyogii Beyaz leylak Jasminium84 menü bildirin lütfen öpüyorum sizi
Yansın
Dediğine bakılırsa bir an önce olması en iyisi. Sağlığını baya etkilemiş.Eşim 120 kilo dıyet yapmaktan da bunaldı verse de en fazla 15 kilo verdı bu da onun için yeterli değil kiloya bağlı şeker çıktı tansiyon oynadı kolestrol yulselıp duruyor artık tek çaremiz bu kaldı
Hem olmasını ıstıyorum hemde korkuyorum iki arada bir derede kaldım valla
Afiyet olsun canım ödül günü diğer günlere dikkat edelim olur muGüzel kaptanımmm hayırlısı olssuunnnnnn
Bugün biraz karışık yedim hiçkendime birşey edemedim dogru duzgün haftasonu olunca karışıyorum iyice
17 agustos cumartesi
17 agustos cumartesi
Açkarna ; 1litre su
Kahvaltı : 12.00
Yulafli semizotlu krep
1 Salatalık
3 zeytin
Rezene kimyon çayı
17.00
Tarçınlı türk kahvesi
Akşam
19.00
3 kaşık pilav
3kaşık tazefasulye
Kefir
Çay faslı
4 tuzlu kurabiye
Sinırsız çay
2 litre su
Efenin_Annesi Elhan LenaG
Afiyet olsunD DeltavealfaLenaG Mthn83
17 Ağustos 2024
sabah 11.20
haşlanmış yumurta (üstüne baharat ve zeytinyağı) ve 45 gr otlu peynirle dürüm (1+1/3 asrın tandırı çavdar lavaşı)
söğüş salata, çilek reçelinin meyvesinden 1 adet
ara 15.30
4-5 kare kavun, 100 gr activia yoğurt tarçınlı, 3 ceviz
akşam 19.00
150 gr soslu hindi göğüs, salata, 180 mlt kefir
ara 21.30 yerim
1/2 çb ayçekirdeği
şimdi madensuyu içiyorum.
az sonra sıcak birşeyler içerim.
2 lt su
gün içinde hareket ettim. pazara gittim geldim.
Afiyet olsunMenümü yazayım bugün de ablama geldim.
Kahvaltı 12.00
2 dilim kızarmış ekmek az tereyağı sürdüm, üç biberle yedim.
Ara Öğün 15.00
2 karabuğday patlağı
Ara Öğün 17.00
Pazardan geldikten sonra sıcak bastı ve ödül olarak bir magnum yedim duble çikolata
Akşam yemeği 19.00
4 köfte, bir kepçe yayla çorbası
2 lt su (şimdilik)
Günlük aktivite dışında 5000 adım şimdilik birazdan çocukları parka çıkaracağız. Kaptanlarım bugün ödül günümdü lütfen kızmayınız
LenaG yosunlupapatya D Deltavealfa
Ablaaa ne bebişi ne eşiiiAfiyet olsun canım lütfen spor olsun bu hafta biraz olur mu en azından 15dakika sana güveniyorum bebişin var biliyorum ama eşine akşam bırakıp 10dakika da yapsan senin karına
Güvenini boşa çıkarmam şekerim, eve gideceğim salı günü, spor da menüler de iyice düzene girecek inşallah, hafta sonuna yolculuk adet ödemi de kalmazAfiyet olsun canım bugün evet ödül günü afiyet olsun cumartesi hariç diğer günler yediğimiz herşey grubumuzuda etkileyecek ona göre grubumuzu kazandıracağız vee soninda kendimiz kazanmış olacağız güveniyorum sana sporlarinada
Herzamannnn beni bilen nasıl bilir varyaaaaAfiyet olsun canım ödül günü diğer günlere dikkat edelim olur mu
Geçmiş olsun kaptanımmBende yazayiz yatacağım kızlar baş ağrısı var ciddi derecede.
Sabah 11//bir dilim pasta
Öğlen 14.00/
Bir yumurta az yağda
İki üçgen peynir
İki dilim kepekli ekmek
Bir tatlı kaşığı acı sos
Şekersiz çay
Ara az şekerli sütlü kahve
Akşam 16.00/
6 adet minik içi peynir dolgulu nugget gibi bişey yedim ama zeytinden az büyüklerdi
4 adet zeytin boyutu ev yapımı kurabiye ayran
Spor//
3lt su bitti
Gün içinde saatim yoktu 20dk Sabah yürüdüm
Akşam yarım saat yürüyüş yaptım
LenaG D Deltavealfa Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?