- 30 Aralık 2022
- 3.137
- 12.895
- 138
şekersiz olanları var ama yaa onlardan al ben bime mesela kepek ekmeği geliyor onu aldım şimdi çavdarlı tam buğday buldum şekersiz yazıyor üstünde günde taş çatlasın 3 dilim yiyorum ya da iki bazen de bir öyle yapabilirsin ama ekmeksiz iyi doyuyorsun cidden :)Tam anlamıyla o hayalimdeki ekmeği bulamıyorummaalesef marketteki o paketli ekmekler pasta gibi bildiğin tatlı arasıra eşime alıyorum o bile birdaha alma pasta gibi tatlı dedi arasıra mercimek ekmeği, saç böreği,milföyden gözleme falan yiyiyorum o tür ekmek yapımına evdeki işlerimiz bitsin kendim yapmak için artık bir el atıcam
ayrıca 1 Mayıs sabahının bir gece öncesine kadar normal somun ekmek ten 1buçuk bazen 2 adet yiyiyordum sabah kalktım ve birdaha elimi sürmedim
Maşallah ne güzelYok kuzum etkilemiyorr suda kaynaklı sütüm oluyor bide bestlak içiyorum sebzeler protein ya zaten et tavuk tuketiyorum aynı seyler bunlar süt ediyor yulaf falan 2 ayda 2 kilo almış zaten aynen devammm
Evet bimden de önceden çok aldım olmadı ama bime yeni bir reyon açıldı önceden yoktu yani fırında dondurulmuş börek falan ısıtıp koyuyolarya öyle o reyonda geçen dikkatimi çekti 2 tane ekmek vardı tam buğdaydı galiba şöyle bir 80 lerin başına geleyim birde ondan alıp denerim dediğim gibi bazen ödül olarak börek falan yiyiyorum şimdilik onlar yeterşekersiz olanları var ama yaa onlardan al ben bime mesela kepek ekmeği geliyor onu aldım şimdi çavdarlı tam buğday buldum şekersiz yazıyor üstünde günde taş çatlasın 3 dilim yiyorum ya da iki bazen de bir öyle yapabilirsin ama ekmeksiz iyi doyuyorsun cidden :)
Benim ki biberonu beğenmiyor illa emecekO süt ver demeler bitmez canım. Benimki iki buçuk yaşında halen daha arada gece kalkıp süt diyor. Biberonla veriyorum içip yatıyor.
Masalahhh 2 somun ekmek yerken iyi birakabilmissin ben normalde de ekmek tuketmiyordum o yüzden de az verebiliyorum vücut alışmış onu da yememeyeTam anlamıyla o hayalimdeki ekmeği bulamıyorummaalesef marketteki o paketli ekmekler pasta gibi bildiğin tatlı arasıra eşime alıyorum o bile birdaha alma pasta gibi tatlı dedi arasıra mercimek ekmeği, saç böreği,milföyden gözleme falan yiyiyorum o tür ekmek yapımına evdeki işlerimiz bitsin kendim yapmak için artık bir el atıcam
ayrıca 1 Mayıs sabahının bir gece öncesine kadar normal somun ekmek ten 1buçuk bazen 2 adet yiyiyordum sabah kalktım ve birdaha elimi sürmedim
Yaaaa demekki kişiden kişiye değişiyormuş kuzumMaşallah ne güzel, beni hemen etkiliyordu ya
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar,yine anca gelebildim
15.08.24
11.00 sütlü kahve,1 avuç leblebi
12.30
4 YK menemen, salatalık domates,1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
17.00
Az birşey kabak çekirdeği, 1 top dondurma( hatta daha az)
19.30
Avuç içi kadar güveç eti, 3 YK pilav, salata
Şu:3 lt yakın
Adım :6400.LenaG A Asya89 Mthn83
Sadece sucuk ödem yapabilir
Güzel plan16 Ağustos beslenme planı
11.00
YUMURTA SALATASI ( 2 adet haşlanmış yumurta + yarım domates + roka + salatalık + 2 ceviz + kapya biber + 5 dal maydanoz )
14.00ARA ÖĞÜN:
Türk kahvesi ( tarçınlı )+ soda
5 adet çiğ fındık
15.ARA ÖĞÜN:
4 kaşık yoğurt + 10 adet badem ve 1 adet meyve birazcık tarçın karıştırılıp tüketilecek
AKŞAM:
6 kaşık etli sebze yemeği + 1 kase bol naneli cacık
3lt su
Bol hareket.
Menü güzelBugün planladığım menüyü paylaşmak istiyorum
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta 1 hindi füme 1 parça cezerye yeşillik 1 dilim peynir 2 ceviz
2 dilim ananas
—————————
Aşağıdaki öğünleri planladım kontrollü gitmek içinfarklı bir şey yersem yazacağım
Öğle( planladığım )
Yeşil detoks suyu + dukan birası
İkindi (planladığım )
1 activa shot
Akşam (planladığım )
2 küçük köfte
3 kaşık yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
1 dilim tbe
30 dk leslie
2 litre su
Mthn83 LenaG
Yarın tartı var mı acabaSelam kizlar ya kısa bir tatile çıkalım dedik dün menümü yazmaya fırsat bulamadım. Eve dönünce disiplinine geri döneceğim kusuruma bakmayın.
15 agustos 2024 menüsü
Sabah
1 bardak kahve filtre
Ogle
2 bardak ayran
1 muz
Akşam
Tavuk şiş
Yanında salata
1 bardak ayran
Dün bütün gün yürüdüm canım çıkmış eve gelince hemen uyumuşum.
2.5 litre su içtim garanti fazlası vardır
Spor: sadece telefonda olan 12bin adım
Bir de yüzdüm dün güzel spor olmustur diye düşünüyorum.
Kaptanlarım A Asya89LenaG Mthn83
Herkese musmutlu bir gün diliyorum.
Ahahahah yarın tartı günü napıyorsunuz eski ex kaptanımmmCanım dondurma istedi. Buzluktan 2 muz çıkardım biraz kakao 1 TK dolusu tahin 2 YK kadar süt
Küçük oğlandan pek sıra gelmedi ama
Canım benim oyle sen gibiyim dediğin gibi olabilir kaslar şişiyor olabilir bende bol yürüyüş ve dikkat yiyorum kilo da pek birsey olmasada bende çok incelme varKızlar merhaba
hastalık haftası 1 haftada 800 Gr aldım
Hafta başındada yolculuk yaptım ödem tuttum 400gr da öyle almışım görünüyor
Bu tatil haftası aslında hem diyete devam etmeye çalıştım hemde yürüyüş spor adım sayım artmasına rağmen şuan bu hafta eksi gorecegim.sabahki tartıya göre ama beklediğimden az bir eksi gözüküyor bu neden oluyor anlayamadım çok yürüdüğüm.spor yaptığım için ödem mi oluyor acaba birden arttırdım çünkü kızlar bana bir fikir verin
95.5 ctesi 1 haftada
96.3 ctesi hastalık haftası 800gr aldim
96.7 salı yolculuk haftası +400gr daha aldım oldu 1200 gr
96.2 bugün de sabah 2. Hafta 100 Gr verdim
Afiyet olsun oğlan annesini düşünmüş çok yemesin diyeCanım dondurma istedi. Buzluktan 2 muz çıkardım biraz kakao 1 TK dolusu tahin 2 YK kadar süt
Küçük oğlandan pek sıra gelmedi ama
Eşim mangal yapmasa nasıl toplardım bilmiyorumGünü güzel toplamışsin
Çok şaşırdım doğrusu. 4 hafta önnce kilon kaçtı? Şimdi kaç?bende bunu anlamadım yaa 4 hafta önce gittiğimde 22 çıkmıştı metabolizma yaşım geçen gün uğradığımda 27 çıktı değişiyor mu bu sürekli
Ozaman 53.80 di şimdi 51.30 çıktı canımÇok şaşırdım doğrusu. 4 hafta önnce kilon kaçtı? Şimdi kaç?
Evet canım tamda böyle bir gece öncesine kadar neredeyse hergün 2 somun beyaz ekmek yiyiyordum gece yarısı yatarken yeme alışkanlığımda vardı daha önceleri de hep anlattımda ayrıca günlük çok çay içiyordum vee her bir bardağa 2buçuk tk. toz şeker ile yani günlük yarım kase ediyordu birde neredeyse turşuya bile tuz sepeliyordum okadar tuzlu yiyiyordum işte pat diye 1 Mayıs sabahı kalktım bu üç beyaza elimi sürmedim ama vücudun sodyuma da ihtiyacı var ya ileride çok büyük hastalıklara yol açıyormuş bu yüzden minik minik tuz tüketmeye başladım börek falan da yiyiyorum 3buçuk aydır böyle idare ediyorum bakalım nolcakMasalahhh 2 somun ekmek yerken iyi birakabilmissin ben normalde de ekmek tuketmiyordum o yüzden de az verebiliyorum vücut alışmış onu da yememeye
1 ayda 5 birim yukselmesine şaşırdım açıkçası. Ben uzun sürdüğünü düşünüyordum. Ne değişti de böyle oldu acaba?Ozaman 53.80 di şimdi 51.30 çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?