Ay ben Leslie bacımı hic sewmiyorum beni terletmiyor daBiraz Leslie filan yapsan evde canım tüm vücut çalışıyor nefes nefese kalıyorsun 45dk sonunda ben dün öyle yürümedim ama 3mile Leslie de pertim çıktı
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Günooo Lotus cum
Afiyet olsun çok güzel16 Ağustos beslenme planı
11.00
YUMURTA SALATASI ( 2 adet haşlanmış yumurta + yarım domates + roka + salatalık + 2 ceviz + kapya biber + 5 dal maydanoz )
14.00ARA ÖĞÜN:
Türk kahvesi ( tarçınlı )+ soda
5 adet çiğ fındık
15.ARA ÖĞÜN:
4 kaşık yoğurt + 10 adet badem ve 1 adet meyve birazcık tarçın karıştırılıp tüketilecek
AKŞAM:
6 kaşık etli sebze yemeği + 1 kase bol naneli cacık
3lt su
Bol hareket.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hiçbir şey sağlık gibi olmuyorCanım bizim bu mahalle geceleri çok sakin oluyor. Bende normalde tek başıma çıkamam ne kadar sakinlik olsada. Misafirler ile çıktık.
Evet artık bu misafir işine bir dur demem lazım
Bende bel kayma var.
Kilo verdikçe iyi oluyordu ama 2 gün üstü üste misafir ağırladım diye bu sabah yine ağrı ile uyandım
Niye üzgündün
Çok görünüyor tabağın afiyet olsunEki Görüntüle 3466425 10.45 Sabah kahvaltım yulaf tost arasında süzme peynir var yanına Biraz Domates birkaç zeytin ve yarım Salatalık maydanozda tükettim 2 litre suyumu içtim
@Elhan
Jou
LenaG
Mthn83
ya bi adam daha var dur onu atim ben onu da çok yapıyorum hatta brazdan yaparımAy ben Leslie bacımı hic sewmiyorum beni terletmiyor dawalk walk diyor sini oluyorum ama jillian mıcheals war oyy o cok beter daha ona cesaretim yok. Bir gün yap da deneyimini bana anlat. Birincisini yapacaksın unutma
kaptanımm sorabildiniz mi benim kafama takılan şeyii diyetisyeninizeAfiyet olsun canım güzel olmuş
Günooo Lotus cum
Afiyet olsun çok güzel
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hiçbir şey sağlık gibi olmuyor
Niye üzgündün
Çok görünüyor tabağın afiyet olsun
Oyyy kıyamam ona benBizimki dış çıkartıyor herhalde. Kulağım ağrıyor dedi durdu sabaha kadar
Masalahhh çok iyi vermişsinGünaydın canım ❤
1 Mayıs tan itibaren ekmek yemiyorum arasıra ödül gözleme vs. hariç tam 3buçuk ay oldu 20 kilo gitti darısı nice 20 kilolara
Geçmiş olsun canım biraz öncelik kendinin olsun sen iyi olacaksın ki evlatlarına iyi bakabilesinCanım bizim bu mahalle geceleri çok sakin oluyor. Bende normalde tek başıma çıkamam ne kadar sakinlik olsada. Misafirler ile çıktık.
Evet artık bu misafir işine bir dur demem lazım
Bende bel kayma var.
Kilo verdikçe iyi oluyordu ama 2 gün üstü üste misafir ağırladım diye bu sabah yine ağrı ile uyandım
Esmer bayan çok hoşuma gidiyor müthiş terletiyor nabız 160 çıktığını gördümAy ben Leslie bacımı hic sewmiyorum beni terletmiyor dawalk walk diyor sini oluyorum ama jillian mıcheals war oyy o cok beter daha ona cesaretim yok. Bir gün yap da deneyimini bana anlat. Birincisini yapacaksın unutma
Ya ben de öyleyim, misafire hayır diyemiyorum ve her yıl kendi memleketimden yatılı misafir geliyor banaKınasaydım içim yanmazdıben biraz yumuşak yüzlüyüm asla hayır diyemiyorum. Yorgunum bu gün gelmeyin diyemiyorum
Yaa çok küçükse yavrun daha protein ağırlıklı beslen, daha sık beslen sütünu etkileyebilir canımVarrr kuzumm emziriyorum
Ben lessie ile ilk 7-9 dkda terlemeye başlıyorumAy ben Leslie bacımı hic sewmiyorum beni terletmiyor dawalk walk diyor sini oluyorum ama jillian mıcheals war oyy o cok beter daha ona cesaretim yok. Bir gün yap da deneyimini bana anlat. Birincisini yapacaksın unutma
Ay evet sordum canım 1 yk anca olur dedikaptanımm sorabildiniz mi benim kafama takılan şeyii diyetisyeninize
Günaydın canımGünaydın
Canım dün çocukları eşime bırakıp misafirler ile gece saat 23:00 civarı yürüyüşe çıktık. Eve geldiğimde ortanca bebelerim birbirlerini hırpalamışlar eşim aşırı gergindi çocuklardan yapma etmeyin demekten. Bizde biraz gerildik eşim ile biraz tartıştıkAfiyet olsun canım güzel olmuş
Günooo Lotus cum
Afiyet olsun çok güzel
Niye üzgündün
Sağol canım aynen. Artık bu gidişata bir dur demem lazımOyyy kıyamam ona ben
Masalahhh çok iyi vermişsin
Geçmiş olsun canım biraz öncelik kendinin olsun sen iyi olacaksın ki evlatlarına iyi bakabilesin
Esmer bayan çok hoşuma gidiyor müthiş terletiyor nabız 160 çıktığını gördüm
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun canım güzel olmuş
Günooo Lotus cum
Afiyet olsun çok güzel
Niye üzgündün
İşte sonra zararı bize oluyor canım.Ya ben de öyleyim, misafire hayır diyemiyorum ve her yıl kendi memleketimden yatılı misafir geliyor banabu gelenlere ilk başta sinir oldum sonra alıştım, hatta üzüldüm bile onlara
Yaa çok küçükse yavrun daha protein ağırlıklı beslen, daha sık beslen sütünu etkileyebilir canım
Aynen öyle çok yipraniyorizİşte sonra zararı bize oluyor canım.
O süt ver demeler bitmez canım. Benimki iki buçuk yaşında halen daha arada gece kalkıp süt diyor. Biberonla veriyorum içip yatıyor.22 aylık oldu canım
Yemeğini yer sütünü içer yatar. Gece her uyandığında anne anne der beni uyandırır süt ver der
Tam anlamıyla o hayalimdeki ekmeği bulamıyorumHay maşallah sana yaa ekmeksiz durabiliyorsun helall ama arada çavdar filan yesen ne sakıncası olur ki
Yok kuzum etkilemiyorr suda kaynaklı sütüm oluyor bide bestlak içiyorum sebzeler protein ya zaten et tavuk tuketiyorum aynı seyler bunlar süt ediyor yulaf falan 2 ayda 2 kilo almış zaten aynen devammmYa ben de öyleyim, misafire hayır diyemiyorum ve her yıl kendi memleketimden yatılı misafir geliyor banabu gelenlere ilk başta sinir oldum sonra alıştım, hatta üzüldüm bile onlara
Yaa çok küçükse yavrun daha protein ağırlıklı beslen, daha sık beslen sütünu etkileyebilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?