- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Doğru söylüyosun kaptaniçem yoksa tartıda çok üzülücemSporu kazananları takip edemiyorum maalesef
Afiyet olsun neredeyse 1 simit fazla kaçmış yerine 2 dilim tbe yesen daha güzel olurmuşbir de az yağlı süt kurtarmaz maalesef tatlı olmamış haftada 1 ödül verelim kendimize
Afiyet olsun sabahları serin birşeyler içmek istiyor insan tabi umarım şekerli değildir vişne suyu
Afiyet olsun canım gayet iyi
Afiyet olsun canım peynirin oranı çok fazla olmuş keto mu yapıyorsun
Günaydın jouuuu
Günaydın çiçeeeemm
Günaydın canım
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım
Afiyet olsun çok meyve,kuruyemiş ve tarhana olmuş napcaz
Günaydın canım çok güzel
Günaydın canım
günaydınnn herkeseee
En son kaçtı ki
68e kadar inmiştimGünaydın canım
En son kaçtı ki
Oturmuş bir kilo değil ki canım biraz kısınca gider hemen68e kadar inmiştim
Bugün sabah da sıcaktıDeğişik bir sıcak var.
İnşallah bugün başlıyorumOturmuş bir kilo değil ki canım biraz kısınca gider hemen
Çok geçmiş olsun canımBenim safra kesem de alınacak ve 100e yakın taş olduğu tespit edildi özellikli emara girdim ve yine dediğin gibi her gittiğimde bu kanlar çook eski deniyor iyi ya eskimesin çağırın ameliyata devlet hastanesinde 1 sene sonra çağırılan varmış bekliyorum bakalım bende
1 haftadır bizde gündüzleri çok sıcak oluyor . Geceleri ise yağmur yağıyorBugün sabah da sıcaktı
Yaa böyle bişimi vardıı ne güzellAdım yarışları yapalım mı eskisi gibi yada lessie
Eskiden adım sayar var sürekli adım atıp birbirimizle yarışıyorduk. Yada spor yapıp lessie filan yine yapabiliriz bence spor yapınca daha güzel gidiyor kilolar hem vücut sarkmiuorYaa böyle bişimi vardıı ne güzell
Yaaa ne güzell motiveeGider gider 6. Aydan sonra çekiliyor göbek . Spora da başlar isen yavaştan daha hızlı toparlanır.
aslında çoğu arkadaşımız yapıyoruz burada sporlar diye yazıyoruzda kimimiz görsel atıyoruz hatta :)Eskiden adım sayar var sürekli adım atıp birbirimizle yarışıyorduk. Yada spor yapıp lessie filan yine yapabiliriz bence spor yapınca daha güzel gidiyor kilolar hem vücut sarkmiuor
Aaa çok güzelaslında çoğu arkadaşımız yapıyoruz burada sporlar diye yazıyoruzda kimimiz görsel atıyoruz hatta :)
sadece yarışma olarak olmuyor millet birbirini gazlıyor işte ben çıkım sen kaldın çıkamadın gibi ahahahahAaa çok güzeltakipteyim
En güzeli o zatensadece yarışma olarak olmuyor millet birbirini gazlıyor işte ben çıkım sen kaldın çıkamadın gibi ahahahah
Nefes alırken zorlanıyorum. Bunaltıcı bir havaBugün sabah da sıcaktı
kızçee 25000 atan var 20000 atan varEn güzeli o zateninat ve hırs ile ben bı ara 15.000 adım atmıştım sürüne sürüne hahah. Yine yapalım hepberbarr
allahımm dışarıya diyetisyenime gidiypoorum sen böyle diyince tırtım iyice yürüyerek gideceğim çünkü 2 saat dıışarıda olurum muhtemelenNefes alırken zorlanıyorum. Bunaltıcı bir hava
Nasıl yarışıyorduk.Adım yarışları yapalım mı eskisi gibi yada lessie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?