Günaydın kankişimGezo olurdu hep geceleri yat uyu kızım be işin var gece gece
Günaydın canım yine benden önce davrandın maşallah sanabende gruba çay koyayım kalkan demlesin dağıtsın yarım saate çıkarım bende
Beyazım leylagim boy yaş kilo bunlar rakamlardan ibaret kim takar onlarıÇok teşekkür ederim evet sizden ve gruptaki bircok kisiden büyügümdür 41 yasindayim ama ruhum 25 diyerek teselli ediyorum kendimiöncelikle azminizi tebrik ederim.Aylar önce heveslenip bir eliptik bisiklet aldim üstelik buranin şartlarinda bile pahaliydi bence ve alirken de esime ne sözler verdim kullanacagim diye çünkü daha önce bir yurume bandi tecrubemiz olmustu kendisini önce bașörtüsü askılığina döndürüp sonra da sattim oyuzden aldigim eliptigi kullanacagjmdan emin olarak sözler verecek aldirdim ama oyle yoruyor ki beni hic tahmin ettigim gibi çıkmadı kondisyonum da düşük tabiki ama 20 dakikaya zor tamamliyorum .Oylece odada bekliyor .Şimdi hedefim onu bi islevsel hale getirmek ufak ufak alistirmam lazim kendimi.Anladigim kadariyla spor hep olmus hayatinizda ve büyük kacamaklariniz olmamis bu yuzden de cok guzel vermissiniz Tesekkur ederim tecrubelerinizi paylastiginiz icin
Şu an eliptikteyiiimmmDiyebilirsin tabi ki ablacım, evet o sayede daha kolay kilo verebiliyorum bunları değerlendirmem gerekiyor yaş ilerledikçe daha zor oluyor diyor buradaki ablalarım da o yüzden şimdiden ne yaparsam kardır diyorum. Burada senin yaşıtların da var çoğu hatta senin akranın, neredeyse herkes yürüyüş yapıyor birkaç kişi var benim gibi eliptik yapan meselaLeyl35 o mezun oldu istediği kiloya ulaştı çok şükür darısı başımıza
Yaaa bebeğimmmMaşallah ama baya kg vermişsin darısı bana inşallah
Ablacım döndüm geri insallah tekrar devam edeceğim güzel başladık bakalimayrıca senide özlemişim topigimizide cokkçaaa
Harikasın elcom emzirirken bile güzel bekleniyorsun bi maşallah benden sana
Günaydın tatlışım seni mutlu, heyecanli görmek çok güzelGünaydın
Spor yapıldı kahve içildi
Yeni güne hazır mıyız
OooooooGünaydın
Yeni güne hazır mıyız
Kendi gitti ablam özel nedenlerdenKendi istekleri ile mi gittiler ban mi yediler
Feza olurdu. Bir kaç kişi daha olurdu.Gezo olurdu hep geceleri yat uyu kızım be işin var gece gece
Günaydın canım yine benden önce davrandın maşallah sanabende gruba çay koyayım kalkan demlesin dağıtsın yarım saate çıkarım bende
Çiceklerin içinde iyi hissetmemek mümkün müBahari getiren Elhanim
İp atlama deyince sen gelirsin.Yaaa bebeğimmmevlat herşeyden önde geliyorr oğlum yeterki kilo alsın boylede zayiflarız bi ip atlama işini edemiyorum oda 4 5 aya artık
Gitmeler üzüyor..sağlıkla geri döner inşallahKendi gitti ablam özel nedenlerden
Spor yapilmadi daha ayilmaya çalışıyorum. Bir kahve içeyim.Günaydın
Yeni güne hazır mıyız
Kankisim sen içindeyken temizlik yaptik kahvenin cayin yeri değişti neyse alisirsin artıkGünaydın kankişimçayi nereye koydun eski yerinde yok neyse kaynamış suyla kendime kahve yapayım. kahve nerede abi
Bomba gibiyiz hazirizGünaydın
Yeni güne hazır mıyız
Çak bi sade kahve supriz giderSpor yapilmadi daha ayilmaya çalışıyorum. Bir kahve içeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?