- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
Yaaaa öyle ispiyonlamaya benzemez
Bol eksiler canım
Afiyetler olsun
Sağlıkları yerinde olsunda ilerde bu günleri özlersin
Olur canım sıkma canını belki yarın eksiye doner
Ayy kimleri görüyorum kankisimmm
Odemdir canın çabuk gider
Dün mesajı alintilamisim cevap wermek için kalmış öyle cnm bnm kusura bakma geç oldu. Bende tekrar buraya döndüğüm için çok mutlu oldum vallahi kendi kendime dur diyemiyorum çünküİyiyim canısı seni gördüğüme sevindim. Oglus nasıl
Çok gecmis olsun amin insallah sagliktan daha önemli bir sey yok
Dün mesajı alintilamisim cevap wermek için kalmış öyle cnm bnm kusura bakma geç oldu. Bende tekrar buraya döndüğüm için çok mutlu oldum vallahi kendi kendime dur diyemiyorum çünkü. Oglusum da çok çok şükür iyi teyzesi zor bi ameliyat geçirdik 25 gün falan olacak bunuda atlattık rabbim sağlık versin hepimize ve evlatlarımıza
Çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Deprem oldu iyi sallandık. Rabbim korusun bizleri. Uyku tutmuyor, çocuklar ayaklandı. Millet de biyerelere gitme derdinde araçlar yollarda, parka inenlerde var. Sonumuz hayrolsun
Çok teşekkür ediyorum cnm tabiki allahim bierw güç kuvvet sağlık sıhhat nasip etsinÇok gecmis olsun amin insallah sagliktan daha önemli bir sey yok
Sabah kendi kendime yürümek için o kadar heves ediyorum kiGunaydinlar yürüdüm geldim
Ye de öyle tartılBende börek yaptım geldim
Cocuklar uyurkenn sessizce sivisiyorum evdenSabah kendi kendime yürümek için o kadar heves ediyorum kiçocuklar müsadere etmiyor
Hosgeldin bizde dün geldik buraya bizlerde çok Özlemişiz burasi ayri bir motivasyon yeri huzur veriyor insanaKızlaaaarrrrr
Günaydın
Çok ama çok özlemişim sizleri, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat, herşey yolundadır inşallah?
Bugün yola çıkıyoruz Allahın izniyle evimize dönüyoruz artık
1 hafta elime hiç telefon almadım desem yeridir sadece mesajlarıma baktım onlardan da işime gelenleri yanıtladım
Dinlendim, çocuklarımla vakit geçirdim, sakinleştim ve Allahın izniyle geri dönüyorum
Yarın itibariyle artık daha fazla sizlerleyim, perşembe günü de bi tartılırım bakalım ne durumdayım, çok abur cubur yiyemedik zaten genelde pilav artı et artı sebze yemek durumunda kaldık ama çok fazla kola içtim
Yaptıysa o biraz kilo aldırmıştır bakalım göreceğiz
Ayyyy cidden özlemişim sizleri yazarken bi yandan da düşünüyorum başka neler yazsam diye
Kaç yasindalarCocuklar uyurkenn sessizce sivisiyorum evden
Tartıldımln mı ne kadar geldin hadi söyle bakalım rakipGunaydinlar yürüdüm geldim
Gene işe yürüyorum o yüzden etiketet filan yok sana yazdım sadece kaptaniçelerime yazmayacağım bir şey sabah sabahTartıldımln mı ne kadar geldin hadi söyle bakalım rakip
Maşallah buyumuslerBuyuk kizim 13
Oglum 9
Küçük kızım 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?