- 30 Aralık 2022
- 3.135
- 12.895
- 138
Bu çarşamba gidince öğreneceğim herşeyi bakalım yazarım burayada aslında ilgili her şeyime yorum yaptı canın istiyorsa ama erken saatte ve ölçülü yemeye çalış filan diye yorumlarda buulundu sadece al eline şu listeyi git demedi bitek onun dışında yarım saat konuştuk diyet serüvenimden ben konuştum hatta daha çok susmak bilmedim ahaahAllah Allah ben de merak ettim, neden acaba belki de diyete gerek görmedi ama koruma için de birşeyler olabilirdi
Canım benim hoşgeldinMerhaba herkesebir süredir topiğinizi inceliyorum.Tahmin ederseniz ki benim de maalesef beni çok üzen ve yoran bir kilo sorunum var.Daha önce 9.takimda yarisip 74 kilodan 57 kiloya inip mezun olmustum .Hatta su an burda takimdan arkadaslarim G Goklerce ve @Jasminium84 de var.Tekrar kilo aldiktan sonra kürkcü dukkanina döndüm ama zayiflama yarismslarinin da kapandigini gördüm bir kac topikte sansimi denedim ama olmadi grubun dinamigi azaldi bazen de ben cok yogun oldugum icin katilamadim.Yani sözün özü bugun 84.6 ile burdayim ve araniza katilmak istiyorum yaklasik 2 haftadir diyet yapiyorum daha dogrusu dikkat ediyorum cok katı yapmadim 1.5 kilo verdim.Eger sizin icin uygunsa sonrasini sizinle devam etmek isterim
Aslında içine sinmiş, tekrar gittiğinde sorarsın daha ney soyler sana sebebiniBu çarşamba gidince öğreneceğim herşeyi bakalım yazarım burayada aslında ilgili her şeyime yorum yaptı canın istiyorsa ama erken saatte ve ölçülü yemeye çalış filan diye yorumlarda buulundu sadece al eline şu listeyi git demedi bitek onun dışında yarım saat konuştuk diyet serüvenimden ben konuştum hatta daha çok susmak bilmedim ahaah
Yaa zaten ayaklarım havada çıktım odadan herşeyin mükemmel daha zayıflasan yağ oranı sınırın altına bile düşer dedi utanarak yazıyorum bunuu duymamazlıktan geldim orada doktorcuğumuCanım benim hoşgeldinkaptanlarimiz yazar şimdi sana, ilk sayfada grup kurallari da var... inşallah kalıcı veririz kilolarimizi
Aslında içine sinmiş, tekrar gittiğinde sorarsın daha ney soyler sana sebebini
Canım 3. gibi eve varabildim.Lotus1234 naaapıyonnn? bugün plan nasıl
Bı karisiklik olmusKaptanim kaptanım dün bizim menüleri yorumlamadin bugüne bekliyorum senii
SupersinCanım 3. gibi eve varabildim.
Bugünkü planım
Kahvaltı 10.30
Köy biberli peynirlik salatalik eksi mayadan sandviç
12.30
Limonata
15.30
80r tavuk
3 YK ıspanak kavurması
3 YK yoğurt
19.30
60gr tavuk
3 YK ıspanak
Çiğ badem plan bu canım
Hedef 3lt su
45 dk yürüyüş
Teşekkür ederim tammYani pozitif bakalım. Bağırsaklar için iyi olmuş ama meyve yanına yoğurt süt peynir ekle canım. Mide kazinmasinin önüne geçer
Canım sen hedefe kitlenmiş tren gibisin. Senin yolun yol değil ray. Kolay kolay cikmazsinSen git kaptanın gelsinSitare55 nerelerdesin kaptanım bu kız beni yoldan çıkarıyor sen ye ye diyor hep bana ahahahaha
Yaa evet canım maşallah hem anne hem baba hem kırmızı kaptan oldun ay sonu hedefinde olursa sana 2 kupa vereceğim hatırlat banaBurdayım canım. Ahtapot gibi her yere yetişirim
Canım sen bu işi cozmussun sen bana anlat demedigi kalmış ki sen anlatmışsın zatenEvet bende iki hafta önce ilçe sağlık müdürlüğüne gittim bana diyet listesi vermedi ama sadece dediki bunlar kalori miktarlarını gösteren yiyecek içecek meyve atıştırmalık sadece o kağıdı verdi elime birde diyete gerek mi yok artık demek istedi anlamadım çok ama çarşamba gideceğim gene iki hafta sonra kontrole gel demişti soracak bana niye liste vermediniz diye tek dediği yağ su kas oranların harika koru yeterli demişti ama nasi koruyacağimi demedi gittiğimde herşeyi soracağım kafamdaki
HoşgeldinMerhaba herkesebir süredir topiğinizi inceliyorum.Tahmin ederseniz ki benim de maalesef beni çok üzen ve yoran bir kilo sorunum var.Daha önce 9.takimda yarisip 74 kilodan 57 kiloya inip mezun olmustum .Hatta su an burda takimdan arkadaslarim G Goklerce ve @Jasminium84 de var.Tekrar kilo aldiktan sonra kürkcü dukkanina döndüm ama zayiflama yarismslarinin da kapandigini gördüm bir kac topikte sansimi denedim ama olmadi grubun dinamigi azaldi bazen de ben cok yogun oldugum icin katilamadim.Yani sözün özü bugun 84.6 ile burdayim ve araniza katilmak istiyorum yaklasik 2 haftadir diyet yapiyorum daha dogrusu dikkat ediyorum cok katı yapmadim 1.5 kilo verdim.Eger sizin icin uygunsa sonrasini sizinle devam etmek isterim
Sana bu yakışıro zaman akşama koşu yapayım stresimi atayım dimi Nergisim
HoşgeldinizMerhaba herkesebir süredir topiğinizi inceliyorum.Tahmin ederseniz ki benim de maalesef beni çok üzen ve yoran bir kilo sorunum var.Daha önce 9.takimda yarisip 74 kilodan 57 kiloya inip mezun olmustum .Hatta su an burda takimdan arkadaslarim G Goklerce ve @Jasminium84 de var.Tekrar kilo aldiktan sonra kürkcü dukkanina döndüm ama zayiflama yarismslarinin da kapandigini gördüm bir kac topikte sansimi denedim ama olmadi grubun dinamigi azaldi bazen de ben cok yogun oldugum icin katilamadim.Yani sözün özü bugun 84.6 ile burdayim ve araniza katilmak istiyorum yaklasik 2 haftadir diyet yapiyorum daha dogrusu dikkat ediyorum cok katı yapmadim 1.5 kilo verdim.Eger sizin icin uygunsa sonrasini sizinle devam etmek isterim
HoşbuldumSana bu yakışır
Hoşgeldiniz
HoşgeldiiiinnnnnnnKATILIM FORMU
ADINIZ: Beyaz Leylak
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:84.6
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: işsiz
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZzellikle tatli bagimliligim genel neden ise zayif iradem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Alerjik astim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Onceleri estetik görünüş açisindan istesem de artik sagligim icin istiyorum.Kilo ile birlikte diz ,bel ,sirt agrilari ve baska saglik problemleri oldu.En onemlisi bu kiloyla hic mutlu degilim
Hoşbuldum canim insaallah verelim artik ya olmuyor böyle mental fiziksel her yönden yordu vallahiCanım benim hoşgeldinkaptanlarimiz yazar şimdi sana, ilk sayfada grup kurallari da var... inşallah kalıcı veririz kilolarimizi
Aslında içine sinmiş, tekrar gittiğinde sorarsın daha ney soyler sana sebebini
HoşbulduuummmmHoşgeldiiiinnnnnnn
Hoş geldinKATILIM FORMU
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Onceleri estetik görünüş açisindan istesem de artik sagligim icin istiyorum.Kilo ile birlikte diz ,bel ,sirt agrilari ve baska saglik problemleri oldu.En onemlisi bu kiloyla hic mutlu degilim
Bana dedi yosunlu papatya uzerine alinma "hedefe kitlenmis=sitare"Canım sen hedefe kitlenmiş tren gibisin. Senin yolun yol değil ray. Kolay kolay cikmazsin
Durmak yok yola devam
Ayy bileydim ben alırdım
Hos geldinizKATILIM FORMU
Nolmus bende aksam yemegimi daha da hafif hale getirdim diye seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?