Görüntüsü kakao tadı beni tatmin etti tamamdir efenim cumartesiye hazirimya da bir tatlı kaşığı bal da olabilir ama yinede görüntü harika duruyor mükemmel ötesii :)
İşlerimi erken halledip yurüyuse gdecem cocuklar parkka ben yürümeyeBende az yedim be bugün acım acc ama su ile karnımı kandırıyorum neydeyim eve gitsemde yaptığım kuru dan bir tabak yesem diye oyalıyorum kendimiSitare55 mücveri hafta içi bigune yazdım aklımda
Uyma sen onlara bosverAy çok stres oldum kendime bi hamburger menü soyleyimde stresim gecsin
Ayy bı sağlıkçı espirisi geldi aklımaInsanlar beni taniyemicek
Gerci gecen bir arkadas bacaklarim incelmis diye benim olduguma ihtimal vermemis
Kız kaptanın nerde senin. Garibim evdeki çocuklardan buraya vakti kalmıyorSen gelsene yine
Çok içine kapanma canım. Aktif ol sor. Sordukca sana küçük tüyolar verir. Ödem çayları hafif tatlılar.Ya bana diyor ki kafana birşey takılırsa sor çekinme falan diyor, arada mesaj atıp soruyordu baktı benden ses çıkmıyor adam yazmıyor artıkya hem dediklerine uymaya çalıştım tabi kaçamaklar oldu hem de aralıklı oruç yapıyorum ya saatlere uydum, ilk hafta 3 kilo vermiştim nerdeyse, şimdi 3 hafta oldu 4.5 kilo verdim sanirm
Gezdin geldin mi
o zaman akşama koşu yapayım stresimi atayım dimi NergisimUyma sen onlara bosver
Sen git kaptanın gelsinAyy bı sağlıkçı espirisi geldi aklıma
Kız kaptanın nerde senin. Garibim evdeki çocuklardan buraya vakti kalmıyor
(Sen git annen gelsin der gibi oldu)
Çok içine kapanma canım. Aktif ol sor. Sordukca sana küçük tüyolar verir. Ödem çayları hafif tatlılar.
Giden kilo çok güzel
Harikasın
Gezdin geldin mi
Ahahah evet ya benim de direk aklıma bu geldiKız Allah iyiliğini versin kadın tatil yapmasın mı
Kızlar kim bu gizem Allah aşkınaNe güzel fikir vermiş Gizem sandviçler lezzetli oluyor aynı zamanda ama şöyle düşünmek lazım Gizem yiyecek alternatifleri sunar psikolojik destek de verir ama bir yere kadar yani biraz da kendin kendini destekleyeceksin motive edeceksin ben şahsen kilo veremeyince diyetisyenimi de üzeceğimi düşünerek çok geriliyorum uğraşıyor çabalıyor benim için
O kadar doğru ki, annem devlet diyetisyeni ile 12 kilo verdi,Özel diyetisyen desteği alabilmek çoğu insan için lüks böyle birşey e sahip olan kişinin hiç olmazsa daha azimli sorumlu olması gerekir diye düşünüyorum Devlet hastanesinde de diyetisyen desteği var kız kardeşim tam uymadığı halde 3 kilo vermiş öyle istedigi zaman Dr yazamıyor ayda 1 defa gidebiliyor insanın gerçekten istemesi lazım bence bu işi
Canım ilçe sağlık müdürlüğünde de diyetisyen oluyor, ilgileri de çok güzel, randevu almak da çok daha kolay, müsait bir gününde uğra sor bence23 e verdiler onu bekliyorum aile hekimliğine gitsem diyetisyene yönlendirme yaparlar mı ki sence
Çok teşekkür ederim canımCanım çok tebrik ederimkusura bakma burada birden yoğunluk oldu gözümden kaçmış
Ya doğru söylüyorsun da ne sorcam bilmiyorum kiAyy bı sağlıkçı espirisi geldi aklıma
Çok içine kapanma canım. Aktif ol sor. Sordukca sana küçük tüyolar verir. Ödem çayları hafif tatlılar.
Giden kilo çok güzel
Harikasın
Gezdin geldin mi
Acaba nedir o espri benim aklima gelmediAyy bı sağlıkçı espirisi geldi aklıma
Giden kilo çok güzel
Harikasın
Gezdin geldin mi
Kaptanim dedi ki ben yetisemeyebilirim siz benim açığımı kapatin dedi A Asya89Sen git kaptanın gelsinSitare55 nerelerdesin kaptanım bu kız beni yoldan çıkarıyor sen ye ye diyor hep bana ahahahaha
Burdayım canım. Ahtapot gibi her yere yetişirimAyy bı sağlıkçı espirisi geldi aklıma
Giden kilo çok güzel
Harikasın
Gezdin geldin mi
Evet bende iki hafta önce ilçe sağlık müdürlüğüne gittim bana diyet listesi vermedi ama sadece dediki bunlar kalori miktarlarını gösteren yiyecek içecek meyve atıştırmalık sadece o kağıdı verdi elime birde diyete gerek mi yok artık demek istedi anlamadım çok ama çarşamba gideceğim gene iki hafta sonra kontrole gel demişti soracak bana niye liste vermediniz diye tek dediği yağ su kas oranların harika koru yeterli demişti ama nasi koruyacağimi demedi gittiğimde herşeyi soracağım kafamdakiAhahah evet ya benim de direk aklıma bu geldi
Kızlar kim bu gizem Allah aşkına
O kadar doğru ki, annem devlet diyetisyeni ile 12 kilo verdi,
Canım ilçe sağlık müdürlüğünde de diyetisyen oluyor, ilgileri de çok güzel, randevu almak da çok daha kolay, müsait bir gününde uğra sor bence
Çok teşekkür ederim canım
Ya doğru söylüyorsun da ne sorcam bilmiyorum ki
Hayatının bundan sonraki evresi sağlıklı huzurlu gecsin geçmişe dönüp bakma yeter ki. Onlari yaşamadan yarının guzelliklerine ulaşman mümkün olmayacaktı. Toparlan kuzum gayretin daim olsun ağrıların da geçer her şey geçer inşallahBen boşandigimda diyetisyen yardımı aldım 1000 TL maaş alıyordum 200 TL diyetisyen 800 TL oğlum a harciyordum el isi yapıyordum bir taraftan asgarî ücret 3000 TL ydi ama dul olduğum ve çocuğumu bırakacak kimsem de yoktu o yüzden oğlumun okuluna yarın bir yerde bulaşık yıkadım sigortasız üstelik
3 ayda 35 kilo verdim tek bir gün vazgeçmedim çünkü oğluma annen çok şişko demişler eski eşim de kilolu olduğumu kendime bakmadığımi yazmış mahkeme dosyasında
93 kilodan (doğum kiloları ve kortizon ilaçlardan ötürü ayrıca antidepresan kullanıyordum) 60 li kilolara düştüm
İkinci evliliğimi yaparken 59 kiloydum
Şimdi yine ilaçlar ve ağrılardan ötürü kilo aldım artık 20 li yaşlarımda değilim öyle kolay gitmiyor ama 100 Gr bile vermek beni iyi hissettiriyor
Kafa olarak kendimi yine toplasam.agrilarim azıcık azalsa yine veririm belki 3 ayda değil ama 7 8 ayda veriririm
Sadece ağrılarım geçsin diye dua istiyorum sizlerden
Çünkü ağrı uykusuzluk yoruyor
Tatlışım naber hoş geldin@LenaG şala hibi 3 ünde tartı menü paylaştım ama yok göremiyorum bildirimde yok etikette yok
İnşallah kaptanım umutluyum Allahin izniyleHayatının bundan sonraki evresi sağlıklı huzurlu gecsin geçmişe dönüp bakma yeter ki. Onlari yaşamadan yarının guzelliklerine ulaşman mümkün olmayacaktı. Toparlan kuzum gayretin daim olsun ağrıların da geçer her şey geçer inşallah
Tamam canım araştırayim inşallahAhahah evet ya benim de direk aklıma bu geldi
Kızlar kim bu gizem Allah aşkına
O kadar doğru ki, annem devlet diyetisyeni ile 12 kilo verdi,
Canım ilçe sağlık müdürlüğünde de diyetisyen oluyor, ilgileri de çok güzel, randevu almak da çok daha kolay, müsait bir gününde uğra sor bence
Çok teşekkür ederim canım
Ya doğru söylüyorsun da ne sorcam bilmiyorum ki
Allah Allah ben de merak ettim, neden acaba belki de diyete gerek görmedi ama koruma için de birşeyler olabilirdiEvet bende iki hafta önce ilçe sağlık müdürlüğüne gittim bana diyet listesi vermedi ama sadece dediki bunlar kalori miktarlarını gösteren yiyecek içecek meyve atıştırmalık sadece o kağıdı verdi elime birde diyete gerek mi yok artık demek istedi anlamadım çok ama çarşamba gideceğim gene iki hafta sonra kontrole gel demişti soracak bana niye liste vermediniz diye tek dediği yağ su kas oranların harika koru yeterli demişti ama nasi koruyacağimi demedi gittiğimde herşeyi soracağım kafamdaki
Maşaallahh kizzz ilk ödemin gitmiş ozaman herhaldeGeçen hafta 3. 700 vermiştimbakalım inşallah acısını bu hafta çıkarmam
Maşallah canım darısı benim başıma olsunGeçen hafta 3. 700 vermiştimbakalım inşallah acısını bu hafta çıkarmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?