Eee kimi etiketleyecen bu gönderinin altinaRumeysa Kese on Instagram: "“senden daha azimli” dediğin arkadaşını etiketle😂"
156K likes, 926 comments - dytrumeysakese on June 21, 2024: "“senden daha azimli” dediğin arkadaşını etiketle😂".www.instagram.com
Vallahi ne yalan diyim öğlene ciğer vardı sadece patateslerini yedim ama kızartma genede işte napiyim işt,yerinde imkanlar kısıtlı oluyor birde haftasonu olunca ablanı neyapacağını bilemedim az yiyip yanına salata yedim bende marketten domat salatalık alıp en hafifinden kurtarmaya çalıştım amma bakalım işte sende bi yarım yiyeydin nolmuş yanii hıhhKizzz hem ispanakli hem çökelekli yapmis uzeri tereyagli zalım kadınvalla yemedim kendimle gurur duydum herkese cay servisini ben yaptım sonra da mutfaga gittim kendime kabakli krep yaptim
Tekrar hos geldin canim yakin kilodayiz
Hos geldin gerci eskilerdensiniz ama benim icin yeni
Hı hı siz kazanacaksiniz
Defneefe bu hafta kaptan degilim ama ayni takimdayiz hemen eksiye gecihoruz kendine dukan birası yap canim hadi kalk bakim
O benim takimimdaykendi
1.7 degil ya 52 yi gör dedim 52.90 da olur
Ya da sen verme verme senin kilon az yuzden cok oluyor 100 gr ver
Canim cumartesi tartiainda reglimin ikinci günüydü sen de bizma moralini bol su ic
Canım aşırı dikkat ediyorum bakalımKizzz hem ispanakli hem çökelekli yapmis uzeri tereyagli zalım kadınvalla yemedim kendimle gurur duydum herkese cay servisini ben yaptım sonra da mutfaga gittim kendime kabakli krep yaptim
Hı hı siz kazanacaksiniz
Defneefe bu hafta kaptan degilim ama ayni takimdayiz hemen eksiye gecihoruz kendine dukan birası yap canim hadi kalk bakim
O benim takimimdaykendi
Canim cumartesi tartiainda reglimin ikinci günüydü sen de bizma moralini bol su ic
Ozaman sorun yok. Şansa kalmış işimizEsitiz o konuda aynen ilk gün
Teşekkür ederiim canım hayırlısıyla bi verebilsekKizzz hem ispanakli hem çökelekli yapmis uzeri tereyagli zalım kadınvalla yemedim kendimle gurur duydum herkese cay servisini ben yaptım sonra da mutfaga gittim kendime kabakli krep yaptim
Hı hı siz kazanacaksiniz
O benim takimimdaykendi
Ciger niye yemedin sevmedgn icin mi ciger diyette yenilebilirVallahi ne yalan diyim öğlene ciğer vardı sadece patateslerini yedim ama kızartma genede işte napiyim işt,yerinde imkanlar kısıtlı oluyor birde haftasonu olunca ablanı neyapacağını bilemedim az yiyip yanına salata yedim bende marketten domat salatalık alıp en hafifinden kurtarmaya çalıştım amma bakalım işte sende bi yarım yiyeydin nolmuş yanii hıhh
HahahahahaKimdi yaa şuan ki grupta spor: emziriyorum diyen
yaa varya tatildeesin fırsatını kolla kuzumm kabak salat domat sebzeye dair ne varsa yap şu bir ayda okullar açılınca iş çocuk feleğin şaşar şu son bir ayda iyi değerlendirip en az 3 4 kilo verip işe başla yani
tiksindim aşkım yaa geçen ay bi tiksinti geldi yiyordum aslında sonra yememeye başladım aman sakatat ne de olsa olmayıversin :)Ciger niye yemedin sevmedgn icin mi ciger diyette yenilebilir
Benimde ayaklarım bacaklarım şiş yeşil çay içeceğim birazdanCanım benim şansıma kaptanlığımın ilk günü adetli başladıminanılmaz bir ödemim var. Karnım davul gibi olmuş
Insanlar beni taniyemicekyaa varya tatildeesin fırsatını kolla kuzumm kabak salat domat sebzeye dair ne varsa yap şu bir ayda okullar açılınca iş çocuk feleğin şaşar şu son bir ayda iyi değerlendirip en az 3 4 kilo verip işe başla yaniSitare55 canımm benimm
bende airfyrda yağsız mücver yapmıştım geçenhafta :) pekde bi lezzetli oluyor ama yaaayaa varya tatildeesin fırsatını kolla kuzumm kabak salat domat sebzeye dair ne varsa yap şu bir ayda okullar açılınca iş çocuk feleğin şaşar şu son bir ayda iyi değerlendirip en az 3 4 kilo verip işe başla yaniSitare55 canımm benimm
Kız senin yemen lazım hiç birşeyden tiksinmemen gerekiyortiksindim aşkım yaa geçen ay bi tiksinti geldi yiyordum aslında sonra yememeye başladım aman sakatat ne de olsa olmayıversin :)
Canim paça cektitiksindim aşkım yaa geçen ay bi tiksinti geldi yiyordum aslında sonra yememeye başladım aman sakatat ne de olsa olmayıversin :)
ilahii asya yaa güldürdün benii patateslerini yedim ya işte kızartmaydı ama neydem aç kalmamak adına yedim yanınaa boll salaata ile akşama da güzel bir tabak yemek ile günü kapatıp üstüne güzeelce suyumu içip sporumuda yaparsam bugün tamamdırr ahahahKız senin yemen lazım hiç birşeyden tiksinmemen gerekiyortatlı tuzlu fark etmez zaten ideal kilodasın 1 kilo al haftaya tekrar verirsin sana heyecan olur
ayy üstüne para verseler yemem de içmemde ahhahahaCanim paça cekti
Iskembe çorbası da seviyorum nolmuuusssayy üstüne para verseler yemem de içmemde ahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?