- 30 Aralık 2022
- 3.135
- 12.895
- 138
AaaaYaaaa öyle ispiyonlamaya benzemez
Bol eksiler canım
Afiyetler olsun
Sağlıkları yerinde olsunda ilerde bu günleri özlersin
Olur canım sıkma canını belki yarın eksiye doner
Ayy kimleri görüyorum kankisimmm
Odemdir canın çabuk gider
Sen arkamda nasıl duruyorsunHatcemm de bakiym bildirimini nasıl hizlandirabilirim inan üç dört kere okudum şair ne dedi çözemedim küflenmişim soda karbonata yatirayim mi kendimi
Çok kısma canım. Önce vücuduna rutini alıştır. Duraksama yerlerinde kısman gerekecek. Kıtlık metabolizmasi oluşturma. Budu bu süreci devam ettirecegin şekle sok. Arada böyle olabilir ama süreğen hale getirmeAcıktım tabi ama yemedim. Daha ilk haftam bide, şu vücudumdaki ödemler bir an önce gitsin de asıl kilo vermem o zaman belli olacak bakalım
Hadi cumartesi toplan gel
Elinde mızrak olan bir hatun pek sağlam durur mu bilmiyorum valla.Sen arkamda nasıl duruyorsun
Canım kankimYaaaa öyle ispiyonlamaya benzemez
Bol eksiler canım
Afiyetler olsun
Sağlıkları yerinde olsunda ilerde bu günleri özlersin
Olur canım sıkma canını belki yarın eksiye doner
Ayy kimleri görüyorum kankisimmm
Odemdir canın çabuk gider
Yaaa yerimm seniii ama okadar azimliğim yok şimdilik hava sıcak bayılıyorum ve çok sıkılıyorum su sıra herkesten uzağim ne ben gidebiliyorum ne gelenim olabiliyorBacım nasıl tirsmam
Kaptanligimin sonu olur
Yazın kendine bile katlanamiyor insan kendi haline kal. Azıcık el atan yardım eden olsa iyi olur aslindaYaaa yerimm seniii ama okadar azimliğim yok şimdilik hava sıcak bayılıyorum ve çok sıkılıyorum su sıra herkesten uzağim ne ben gidebiliyorum ne gelenim olabiliyor
Karnımda nasıl gdiicek bi süre onu da bilmyorum kahveler içemiyorum detox falan emziriyorum yani öyle sıkı diyette edemiyorumYazın kendine bile katlanamiyor insan kendi haline kal. Azıcık el atan yardım eden olsa iyi olur aslinda
Canım benim şansıma kaptanlığımın ilk günü adetli başladımYarın tartı günü ve ben adet oldum
Bu benimde başima geldi maalesefki kaybetmiştimCanım benim şansıma kaptanlığımın ilk günü adetli başladıminanılmaz bir ödemim var. Karnım davul gibi olmuş
Canım regiken bile bozma olurmu aynı şekilde devam etYa ama öyle deme ya
ye yee patile ne bilmiyorum ama sabah saati nolcak sankim eritirsin akşamacaa ahahahah hem bikerem 52 olamasam da 49u görene kadar bırakmak yoohh dermişim buhar olup uçacamm ahaha
Kizzz hem ispanakli hem çökelekli yapmis uzeri tereyagli zalım kadınayy netten baktım tepleme deriz buna biz hele de ıspanaklısı mmmm allahım üsütne tereyağ sür bide kaymak gibi akar gider vallahi sen bence annene uğrama sabahlar ahahahaa
Tekrar hos geldin canim yakin kilodayizADINIZ: ( isteğe bağlı ): Jouu
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:77.6
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2 bi kızım 2 yaşinda oğlum 2 aylık
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik te yeduklerimm
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Giyincek birşey bulamıyorum ve rahatsız oluyorum fit olmak hayalim
@LenaG
Hos geldin gerci eskilerdensiniz ama benim icin yeniADINIZ: Efe kuşun Annesi
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:106.8
HEDEF KİLONUZ:ilk önce 95 sonra 80 sonra 70 kg insallah
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Stres ve yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mıolikistikover sendromum var artı tembel bağırsak sendromum ve glutenli yiyeceklere olan intoleransim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bu kilolu halimi sevmiyorum beni mutsuz biri yapiyor
Hı hı siz kazanacaksinizsen bakma ona kaptanım biz kazaniciğizz dimi bu hafta bikerem hıhh
Defneefe bu hafta kaptan degilim ama ayni takimdayiz hemen eksiye gecihoruz kendine dukan birası yap canim hadi kalk bakimtamam kaptanım söz. bu cumartesi çok abarttım, pazar iyiydi genelde kahve. ama sadece pişi fazla oldu. diyetisyen dedi ki oglan gofret bılmemne ısterse alma, etı gong fılan dahil. işte evımızde kuruyemıs var. dondurma ıstıyorsan cıkıp marketten alalım sıparıs veremmoıyoruz gibi. evde olmayınca yemezsın dedı. bu hafta her gun yuruyuse abanayım. kendım ıcın dıkkat edeyım...
Çok özür dilerim ama yerken yiyorsun da yazarken hiç mi çekinmiyorsun.
Şurada emzirdigi halde dikkat eden insanlar var. Kusura bakma ama olmuyor böyle. Sen kelime olarak istiyorsun ama zihnen bunu destklemiyorsun. Bizim zorla toparladiklarimizi sen darmadağın ediyorsun
Ben 1 dlm kek yazacağım diye kendimi yiyorum sen gece vakti pişi diyorsun yatarken susamlı pastane bilmem nesi diyorsun. Burada maksat motivasyon ama sen bunu sağlamıyorsun üzgünüm
O benim takimimdaykendiAaaaNergis 35 yok canımm ne ispiriğii azıcık bilgi aktarımı diyelim biz ona tatlı talı çekişiyoruz şurda benim gecen cumartesi 53.70 di benden 1.70 kg vermemi bekliyorr bir haftadaa ama daha geçen 350 gr ancak vermişim dediğimde de normal canımm yağ yokki sende ne gitsin diyordu o uğraşıyor benimle severim senii Sitare55 ciğiimm benimm nerelerdesin özledim kız senii gel azcık çekişelimm ballı lokma tatlımm
Canim cumartesi tartiainda reglimin ikinci günüydü sen de bizma moralini bol su icCanım benim şansıma kaptanlığımın ilk günü adetli başladıminanılmaz bir ödemim var. Karnım davul gibi olmuş
Kimdi yaa şuan ki grupta spor: emziriyorum diyenKarnımda nasıl gdiicek bi süre onu da bilmyorum kahveler içemiyorum detox falan emziriyorum yani öyle sıkı diyette edemiyorum
Esitiz o konuda aynen ilk günCanım benim şansıma kaptanlığımın ilk günü adetli başladıminanılmaz bir ödemim var. Karnım davul gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?