Vay insafsızlarGünaydın çıtırım
Dert resmen bir anda oldu,seramik döşemesi kaldı sadece toplasan 1 metre yere 6 bin lira istedi fayanscı paraya baksana sanki sokaktan topluyoruz..
2 gündürde altdişimde şişme var yanak şişti.arayacam bugün gitmek için ..
Kimleri görüyoruzayıpsıncuma zayıflama yarışmalarında donumuza kadar cıkartıyorduk nerdeyse 100 gr icin
Hamd olsun canımabla nasılsın iyi misin çocuklar nasıl iyiler mi
Son kaç gündür çok sıcak ya. Dün yağmur yağdığı halde bu gün çok sıcakİyiyim Asyam yaz sıcağı bir geçse muhteşem olacakmış gibiyim
Acıktım tabi ama yemedim. Daha ilk haftam bide, şu vücudumdaki ödemler bir an önce gitsin de asıl kilo vermem o zaman belli olacak bakalımKiiiizzz ne yaptın gece açlık olmadı mı
Aynen canım kendin için yap.tamam kaptanım söz. bu cumartesi çok abarttım, pazar iyiydi genelde kahve. ama sadece pişi fazla oldu. diyetisyen dedi ki oglan gofret bılmemne ısterse alma, etı gong fılan dahil. işte evımızde kuruyemıs var. dondurma ıstıyorsan cıkıp marketten alalım sıparıs veremmoıyoruz gibi. evde olmayınca yemezsın dedı. bu hafta her gun yuruyuse abanayım. kendım ıcın dıkkat edeyım...
Yaaaa öyle ispiyonlamaya benzemez@yosunlupapatya sen bu hafta 52 gorme dilimden kurtulamazsin
Bol eksiler canım
Afiyetler olsunAnnemelre gidiyorum annem patile yapmış
Sağlıkları yerinde olsunda ilerde bu günleri özlersinIyiyimm şükur kızım yoruyor beni çok yaramaz
Olur canım sıkma canını belki yarın eksiye donerGünaydın kızlaarrr sabah tartıldım artı 1.7 geldim ve kocaman bir ağrılı sivilcem var herhalde yine regl olacağım ağrım yok ama
Ayy kimleri görüyorum kankisimmmGeliyor gelmekte olan selaaaaaaaam
Anlatacak çok şeyim var ama önce hasret gidereyim .
Odemdir canın çabuk gider
Son kaç gündür çok sıcak ya. Dün yağmur yağdığı halde bu gün çok sıcak
İnşallah gidicek bu kılolar oyle ya da boyle.. çocuklarımız ıcın.Aynen canım kendin için yap.
Benim 2017 de kolestrol yüksek çıktı. O yıl dondurma paketli gıdaları azalttım. Şimdi düşündümde en son geçen hafta tatilde dondurma yemiştim.
Zamanla insan alışıyor.
Çocuklara dondurma alırım çok aşırı canım istese bile bir ısırık yeterli oluyor. Bilmiyorum herhalde sağlık konusunda kendimi çok korkutuğum içindir. Daha yaşımız genç çocuklarımız var,onları düşünüp hareket etmemiz gerekiyor. Sorumluluklarımız var canım. Elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
Çok özür dilerim ama yerken yiyorsun da yazarken hiç mi çekinmiyorsun.gunaydın kızlar dun evden 2de cıktık oglanla gece 12 geldık. girecek zamanım olmadı.
11 agustos pazar sabah dıyetısyenın onerdıgı 2 dilim tahıllı ekmeğin arasına hindi fume kasar odmates kapya dılımlerı
öğlen çok acıktım aşırı. haftasonları oglen menum yok sadece ara öğün veriyor. soda içtim kuruyemiş yedim, bir tane dankek en mınık yanı topkekaçlıktan
saat 1700 gibi carls marul arasuna hamburger ayran
ara soguk latte ama bır cubuk seker koydum
2130 8-10 tane baklava miniğinde pişi yani hophop. kare kare kesiyoruz ya hamuru acıp. karpuz.
soguk kahve az sekerlı
8000 adım 2,5 lt suMthn83 LenaG
İyiyim canısı seni gördüğüme sevindim. Oglus nasılHosgeldinnn elcommm
İnşallah lenacigimmm
Hosbuldum cnm nasilsiniz oldu baya görüşmeyeli
Yarın salı tartısı var yarın at istersenbugun bir tartilayım durumum nedir bakayım
Öyle tabiYaaaa öyle ispiyonlamaya benzemez
Bol eksiler canım
Afiyetler olsun
Sağlıkları yerinde olsunda ilerde bu günleri özlersin
Olur canım sıkma canını belki yarın eksiye doner
Ayy kimleri görüyorum kankisimmm
Odemdir canın çabuk gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?