Pazar menüsü için iyi toparlanmışsin biraz ekmekli pilavlı ama güzelBugün sabah sekizde İzmirden Balıkesire geldim baba evime. Ailemle vakit geçirirken buraya uğrama fırsatım olmadı.
Menümü yazayım biraz karışık ama yarın düzene sokacağım.
Kahvaltı 08.20
Yarım simit
Öğle yemeği 12.00
Dört parça börek (Sarıyer böreği diye geçiyor,iki santimetreye iki santimetre boyutunda küçük küçük kesilmiş börekler. Ben seviyorum diye babam sabahın köründe gitmiş almış biraz yedim. )
Kibrit kutusundan bir tık fazla peynir.
Ara Öğün 15.00
2 adet küçük tuzlu kurabiye (ev yapımı)
Akşam yemeği 19.00
3 köfte (işaret parmağı boyutunda) +2 kaşık pilav + 3 yk Taze fasulye +1 yk yoğurt
2,5 lt su + 20 dk düz yol +10 dk dik yokuş yürüyüş yaptım halam Toki evlerinde oturuyor. (100er metreden dört tane yokuş vardı) Oraya gidene kadar dışında 4000 adım attım. Daha sonra 10 dk parktaki eliptik bisiklet+ 25 mekik (80 saniyede çekmeye çalıştım) +20 dk da kalan spor aletleri yaptım. Hareketsiz kalmamak için bir şeyler yaptım ama adımsayar kol saati olmadığı için düzgün hesaplanmadı.
LenaG Mthn83 A Asya89
bugun bir tartilayım durumum nedir bakayımBen yarın yazacam cumartesi tartı resmi yapıştiralım
Harika afiyet olsun
Hahahah naap biliyomusun iyice bi soyun öyle tartıll bide sabah kalktığın gibi hemen tartılma şişlik olduğu için fazla çıkar bide özellikle wcden çıkınca tartılbugun bir tartilayım durumum nedir bakayım
Yani pozitif bakalım. Bağırsaklar için iyi olmuş ama meyve yanına yoğurt süt peynir ekle canım. Mide kazinmasinin önüne geçer11 Ağustos menüm
Sabah erken saatlerde üzüm ve incir yedim gün boyu aç hissettirdi hep birşeyler atıştırma isteğimi arttırdı malesef
İki çıktım üzüm 2 yeşil incir
Kahvaltı 11
Kk peynir
Bir dilim ekmek
3yk melemen
2yk kavurma 10 yeşil zeytin
Öğle sonrası
Bir dilim karpuz yine 2 yeşil incir ve yine üzüm atistirdim ,10 fıstık
Akşam 6 da
bir buçuk kase mercimekli dogmeli otlu çorba
Mthn83 LenaG
Aboo geldin mi vah vahEfsaneeee geri döndüüü tartı yarın dı herhalde yarınmı atiyoruz kızlarrr bi anlatıverin loo unuttum yeni gelişmeler olmuş burdaa haydee anlatı verin baaaa
Gözümü sizinle açtım merak etmeKaptanicem bak sabah yürüyüşe cikdiydimm başka arkadaşımın menüsü altına yazmışım ahahaha unutma bizi Hemi
Ne o tırstın mııAboo geldin mi vah vah
Neyse kaptan takımını biliyor sonuçta
sen bakma ona kaptanım biz kazaniciğizz dimi bu hafta bikerem hıhhNeyse kaptan takımını biliyor sonuçta
Geçmiş olsun canım başka bir ilaç verdi canımkaptanım cok gecmıs olsun ben de mıtral valp prolapsus var 1 sevıye kalbım ıcıne gocuyo bazen. rıtım bozukluguyla benzer. beloc al dıyor doktor.
Günaydın canımGünaydın kızlar
ayıpsınHahahah naap biliyomusun iyice bi soyun öyle tartıll bide sabah kalktığın gibi hemen tartılma şişlik olduğu için fazla çıkar bide özellikle wcden çıkınca tartıl
Afiyet olsun canımBugün sabah sekizde İzmirden Balıkesire geldim baba evime. Ailemle vakit geçirirken buraya uğrama fırsatım olmadı.
Menümü yazayım biraz karışık ama yarın düzene sokacağım.
Kahvaltı 08.20
Yarım simit
Öğle yemeği 12.00
Dört parça börek (Sarıyer böreği diye geçiyor,iki santimetreye iki santimetre boyutunda küçük küçük kesilmiş börekler. Ben seviyorum diye babam sabahın köründe gitmiş almış biraz yedim. )
Kibrit kutusundan bir tık fazla peynir.
Ara Öğün 15.00
2 adet küçük tuzlu kurabiye (ev yapımı)
Akşam yemeği 19.00
3 köfte (işaret parmağı boyutunda) +2 kaşık pilav + 3 yk Taze fasulye +1 yk yoğurt
2,5 lt su + 20 dk düz yol +10 dk dik yokuş yürüyüş yaptım halam Toki evlerinde oturuyor. (100er metreden dört tane yokuş vardı) Oraya gidene kadar dışında 4000 adım attım. Daha sonra 10 dk parktaki eliptik bisiklet+ 25 mekik (80 saniyede çekmeye çalıştım) +20 dk da kalan spor aletleri yaptım. Hareketsiz kalmamak için bir şeyler yaptım ama adımsayar kol saati olmadığı için düzgün hesaplanmadı.
LenaG Mthn83 A Asya89
Kesinlikle oyle oluyorya ben bile yapıyorumayıpsıncuma zayıflama yarışmalarında donumuza kadar cıkartıyorduk nerdeyse 100 gr icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?