Yarın daha dikkatli olucam kaptanımAfiyet olsun canım dediğin gibi ara öğünler biraz abartmışsın ama spor ile çok güzel toplamışsın
Evet son dkk akşam yürüyüşü baya fazla oldu kızla çıktım sohbet de koyu oluncaYürüyüş çok iyi olmuş güzelce bı dinlen bari kasların iyilessin
Bu saatte sakın haaaa yoğurt ve salatalık ye benceKızlar bana yine atak geldi içimden bir ses akşam öğünü yemedin git kalorili şeyler dışardan sipariş et ye diyor bayagidir böyle olmuyordum.dolapta herşey var ama gönül yok yemeye. Acil bana öneride bulunun el atın şu saatte ne yiyebilirim zararsız
Salata yesem çoban salata yağsız veya ayran cacık da olabilir. Hangisi daha masum1 dilim peynirle 2 altınbaşak yiyebilirsin. aç kalma bence
Hiç aklıma gelmedi bir an önce bitirip eve gideyim diye düşünürken saatler geçtiDışarda köfte salata ayran
Yada varsa bir market soğuk sandviç ayran
Salata tavuk eti
Bunlar güzel seçenekler
tabi olur ikisi de iyi seçenek. hangisini istersenSalata yesem çoban salata yağsız veya ayran cacık da olabilir. Hangisi daha masum
Hiç aklıma gelmedi bir an önce bitirip eve gideyim diye düşünürken saatler geçti
Salatalık, yoğurt falan ye canimKızlar bana yine atak geldi içimden bir ses akşam öğünü yemedin git kalorili şeyler dışardan sipariş et ye diyor bayagidir böyle olmuyordum.dolapta herşey var ama gönül yok yemeye. Acil bana öneride bulunun el atın şu saatte ne yiyebilirim zararsız
Kahraman Maraş’a aitmiş bende ilk kez denedim kıyma bulgur irmik yumurta var köfte gibi üzerine yoğurtAfiyet olsun canım sömelek neyöresel mi acaba
Afiyet olsun iddialı menü akşam acıkmadın mı
Regl dönemi normal canımKızlar garip bir açlık döngüsüne girdim. Badem ceviz fındık yedim ama bastiramadim. Şimdi salatalık yiyorum
Hindiba kahve yaptım bide
Afiyet olsun güzel olmuşKoca bir bardak limonlu su içtimşükür bugün açlık krizim yok
Günü kapattım bende
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta 2 tane
İnce dilim beyaz peynir
7 zeytin
Domates salatalık yeşil biber
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Ara öğün
10 badem
1 buğday patlagi
Şekersiz kahve
Gece acikirsam yoğurt yerim yada salatalık vs
Kahvaltı çok geç yaptık o yüzden yemeyi düşünmüyorum şuan
LenaG Mthn83
1.5 lt su şuana.kadar yatana kadar 3 e tamamlayacağım
15.dk egzersiz
Afiyet olsun10 Ağustos menü
*10.00 hurmalı bar, yağ yakıcı kahve
*13.00 tavuk sote,korili makarna,salata
*16.00 fit waffle (tb unlu)
*18.00 nohut cipsi ,ayran
Afiyet oksun olabildiğince güzel idare etmişsinHayırlı akşamlar kızlar ben de menümü yazayım
Öğlen 11//
4 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
4 adet patates kızartması
bolca salatalık
2 dilim tam buğday ekmeğin az da menemen yedim
Bir küçük kare kaşar ve yine bir cat kaşığı krem peynir
Akşam 16.16//
5 adet karabuğday patlağı
Üç adet üçgen peynir
Bugün bütün gün dışarıdaydık olabilecek en hafif şeyleri yemeye çalıştım yani peynire abandım dışarıda olduğumuz için yumurta protein sebze tarzı yapamadım maalesef en azından peynirli günü kapatayım dedim yine akşam da dışarıda olduğumuz için marketten aklıma karabuğday patlağı alıp arasına arasına krem peynir koymak geldi kaptanlarım
Spor//
3 lt su biter
Akşam 3 mile yapacağım yapınca tekrar etiket yaparım
Şuan yürüyüş yapıyorum yarım saattir
LenaG Mthn83
Afiyet olsun magnum ve karam işi bozmuş ama yarın dengelenebilir
11.30
Kahvaltı
Yeşil biber
Salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
14.30 4 sarma yoğurt
17.00
Sadece çocuk menüsü hamburger patates içecek yok
sadece minnacık hamburger eti
6 tane çeri domates
1 magnum +1 eti Karam gurme
1 tahıl cipsi
Ne olduysa saat5 ten sonra oldu
Afiyet olsun canım çok az yemişsin sömelek bulgur bazlı köfte diye okudum umarım ödem yapmaz
Afiyet olsun sabah ve öğle yetersiz kalmış canım akşam da erken kapatmışsın inşallah acıkmazsın
Afiyet olsun su ve spor çok iyi ama menü dengeli değil canım
Afiyet olsun akşam ve öğle yer değiştirse daha iyi olurmuş
Çok iyi canım afiyet olsunMenüm
LenaG Mthn83 A Asya89
Sabah 10.30 : turk kahvesi 1 hurma 1 kuru kayısı
Kahvalti 13. 00 : 1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek, 5 zeytin. Kk kadar peynir
Domates salatalik
Ara 17.30 : 200 ml sutten sütlü kahve
2 hurma 13 cig badem 2 tam ceviz
Aksam 19.45 :8 kasik zeytinyağlı susuz kabak yemeği , 4 kasik yogurt (keten tohumlu, çörek otlu)
Bir dilim ekmek
Su 3 litre
Spor 14.000 adim
Afiyet olsun11 Ağustos menü
*12.00 yağ yakıcı kahve,muz,badem
*14.00 yarım simit, peynir zeytin yumurta yeşil çay
*16.00 külah bir top dondurma
*18.00 semizotu yemeği, yoğurt
Afiyet olsun çok güzelMthn83 LenaG
11 Ağustos 2024
sabah 12.00
kabaklı mozzarellalı omlet, 7 zeytin, domates kapya salatalık, 1/2 asrın tandırı yulaf lavaşı
ara 14.30
2 parmak kadar karışık tost, 1 madensuyu
ara 17.00
2 yk tarçınlı yoğurt, 1 kırmızı erik, 2 yk basmati pilavı, az peynirle 2 altınbaşak
akşam 19.30
10 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk basmati pilavı, 2 yk yoğurt, az domates salatalık, 1 küçük salatalık turşusu
ara 21.30
biraz kabak çekirdeği yerim
2 lt su
5500 adım
Afiyet olsun az geldi sanki bana
İnşallah canım. Bu hafta arkadaşımın nikahı var. Elbise bakıyordum basen bacak çok kötü duruyor. Üst incecik alt işte sıkıntı. Arkadaşıma foto attım o da o kırmızı alma kilolu gösterir dedi çok da öyle göstermemişti. Biraz saklamıştı kilomu elbise. İyice düştüm öyle olunca.
kırmızı kilolu göstermez ki anlamadım kumaşın cinsi de önemli
Afiyet olsun aşırı abartma yok benceEvettttt gelelim menüye
Biraz ara ogunlerini abarttım evet
Sabah 10
Yarimdan az simit
Lor peyniri
Salatalık zeytin Domates
Aralarda
1 şeftali
3 adet kahveli kurabiye küçük idi tek lokmalık
2 dilim kavun
1 avuç tuzsuz çekirdek bu son olsun birdaha yemem
Akşam 18.30
3 kaşık kıymalı patates yemeği
2 kaşık Bulgur pilavi
Salata
Su 3 u geçti şimdi soda içiyorum spor olarak da Yürüyüş 22.bin adım
LenaG A Asya89 Mthn83
Afiyet olsun Altınbaşak tahıl cipsi bulundur yanında hem lezzetli hem az kaloriliHala dışarıdayım eve daha geçemedim. Dışarıdayken de yemek bulamadım düzgün bi de zamanım yoktu. Hiç oturmadan mağaza mağaza gezdim. Akşam yemeği yok o yüzden. Eve gidince yiyeyim mi yemeyeyim mi diye düşünüyorum. Yesem de ne yemeliyim bu saatte?
Sabah 12:00
2.5 yemek kaşığı kaşarlı menemen
2 tutam yağsız çeçil peynir hatta kuru oluyor
3 zeytin
3/4 domates
3/4 salatalık
Ara 13:00
7 küçük parça karpuz
Ara 14:20
1 avuç ay çekirdeği
2 lt suya tamamlıcam
10000 adım
LenaG
Mthn83
Yok değildi zaten bence kapattı bile basenleri işte canımı sıktıAfiyet olsun iddialı menü akşam acıkmadın mı
Regl dönemi normal canımhindiba kesti için mi
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsunsu ve spor yok muuuu sen çok spor yapıyordun
Afiyet oksun olabildiğince güzel idare etmişsin
Afiyet olsun canım çok az yemişsin sömelek bulgur bazlı köfte diye okudum umarım ödem yapmaz
Afiyet olsun sabah ve öğle yetersiz kalmış canım akşam da erken kapatmışsın inşallah acıkmazsın
Çok iyi canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun aşırı abartma yok bence
Afiyet olsun Altınbaşak tahıl cipsi bulundur yanında hem lezzetli hem az kalorili
Ek olarakHala dışarıdayım eve daha geçemedim. Dışarıdayken de yemek bulamadım düzgün bi de zamanım yoktu. Hiç oturmadan mağaza mağaza gezdim. Akşam yemeği yok o yüzden. Eve gidince yiyeyim mi yemeyeyim mi diye düşünüyorum. Yesem de ne yemeliyim bu saatte?
Sabah 12:00
2.5 yemek kaşığı kaşarlı menemen
2 tutam yağsız çeçil peynir hatta kuru oluyor
3 zeytin
3/4 domates
3/4 salatalık
Ara 13:00
7 küçük parça karpuz
Ara 14:20
1 avuç ay çekirdeği
2 lt suya tamamlıcam
10000 adım
LenaG
Mthn83
Çay, kahveyle idare etmek zorundayım Canımİspiyoncu seniiiivallahi hakkını verdim güzel yürüdüm
Sendemiiiii
İyi yapmissin canım benim kafan dağılır biraz
Aferin sana helalll 3 gündür bizdede bir sana bir bana aldım dedi en sevdigim bombastik tabiiii ben yemedim bugün diyor bak yerim senin hakkını da aman ye vallahi bana iyilik edersin gözüm görmesin dedim
Afiyet olsun geç vakit acikmayasin canım az olmuş sanki
Bugün böyle oldu ama yürüyüşümü yaptım vallahii
Sabahki kreplerden sonra günü hafif kapatmak istedim KaptanımAfiyet olsun iddialı menü akşam acıkmadın mı
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun Altınbaşak tahıl cipsi bulundur yanında hem lezzetli hem az kalorili
Bana da az geldi kaptanım aslında ama çok üşengeç ve yorgun hissettiğim bir gündü kendime diyete uygun şeyler hazırlamak içimden gelmeyince geçiştire geçiştire akşam ettimAfiyet olsun iddialı menü akşam acıkmadın mı
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel
Paketi 50 gr zaten az birşey benim diyetisyenim bazen veriyorYok değildi zaten bence kapattı bile basenleri işte canımı sıktı
Tahıl cipsten ben önermezsiniz diye uzak duruyordum. Yoksa çok sevdim. 1 paketi yerim yaniÇok teşekkür ederim.
Merhaba gel artık canım hosgeldin ne durumdasın aldınmı gittiğinden beriMERHABAAAA
YARIN BASLAMAK İSTİYORUM KAPTANIM...
Almaz miyimmmMerhaba gel artık canım hosgeldin ne durumdasın aldınmı gittiğinden beri
Kaptan kim bilmiyorum işleyiş nasıl ilerliyorMerhaba gel artık canım hosgeldin ne durumdasın aldınmı gittiğinden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?