İnşallah canım. Bu hafta arkadaşımın nikahı var. Elbise bakıyordum basen bacak çok kötü duruyor. Üst incecik alt işte sıkıntı. Arkadaşıma foto attım o da o kırmızı alma kilolu gösterir dedi çok da öyle göstermemişti. Biraz saklamıştı kilomu elbise. İyice düştüm öyle olunca.Bozma moralini her vücut kendi sistemine göre eriyor. Ben kol bolgesinden omuzdan hızlı veririm mesela. Kimisine bakıyorum bacaklari çöp gibi üstü zor veriyor. Giden yaglar bu sefer basenden gidecek canim
Birazcık fazla cıss olmuş. Magnumla karam biraz tatlı krizi gibi duruyor. Bozma moralini canım yarın dengelersin. İyice dağıtmamız lazım.
11.30
Kahvaltı
Yeşil biber
Salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
14.30 4 sarma yoğurt
17.00
Sadece çocuk menüsü hamburger patates içecek yok
sadece minnacık hamburger eti
6 tane çeri domates
1 magnum +1 eti Karam gurme
1 tahıl cipsi
Ne olduysa saat5 ten sonra oldu
Çok üzüldüm ya. İnşallah toparlamıştır. Depresyondan çıkmak zor oluyor. O gücü bulmak. Allah kimseyi o duruma düşürmesinBir sene tatile gitmiştim.orda biriyle tanıştım.cok fazla kilosu vardı neden bu kadar kilo aldığını sordum eski fotoğraflarini gösterdi şoka girdim dedim kendini bitirmissin bu niye yaptın, çocuğu görsen Varya kartpostal yakışıklısi kaslı üçgen vücut gençlik o biçim inanamazsin geldiği duruma 130 kg falandı dedim bir an önce toparla kendini bu ne hal nasıl yaptın böyle dedi her gün aynı şeyleri yedim her gün pizza kola hamburger kola böyle böyle aylarca sadece bunlari yemiş online siparişler mental olarak intiharda aslında. bir döngü içinde banada diyor ki konfor alanına girdim buna alıştım böylede gitti 1.5 senenin.icinde bu hale.geldim dedi sevgilisi aldatmış ondan sonra olmuş. ama çocuk bı içim su dersin kıvanç yanında halt etmiş. Sonra bende bunun yaşadığı gibi sürekli aynı şeylerle günün yükünü sadece çekip online siparişle yattigim yerden kalkmayarak 100 kg çıktım kimseyi kinamiyorum ama çok zor bir durum
Canım sürekli diyet kafasında olmak metabolizmayı yavaşlatıyorlistemi mizacıma göre ayarlayacağım. mizaçla ilgili şeylere baktım. şu an tam zıt besleniyorum. sanırım ondan kilo gitmiyor. salı 85.7 ydim bugün 85.9
İspiyoncu seniiiiKızce sen ne ettin anamm korkuyom sizdenn Pazar diye salmayin sakinn kaptanlar nerelerdesiniz huunergis bak seni kaptanına şikayet ederim sende bı Leslie yap evdeysem hadi yürüyüşe çık yada kizcem sende
SendemiiiiiAynı beeeen durdugun yerde dürtüyor.
İyi yapmissin canım benim kafan dağılır birazYasin suresi açtım onu dinliyorum, birde diğer sûrelerden şu uzerimdeki ağırlık kalksın sağı solu düzelteyim evdede hareket olsun
Aferin sana helalll 3 gündür bizdede bir sana bir bana aldım dedi en sevdigim bombastik tabiiii ben yemedim bugün diyor bak yerim senin hakkını da aman ye vallahi bana iyilik edersin gözüm görmesin dedimAynı ben evde eşime abur cubur aldırmıyordum ben de yemeyeyim diye ama bir yere kadar sabretti sabretti sonra evi abur cuburla doldurdu aldıkları abur cuburdan Bir tane bisküvi yemedim o abur cuburlar bitti üstüne almaya devam etti ama yemedim yemeyeceğim de Allah'ın izniyle
Afiyet olsun geç vakit acikmayasin canım az olmuş sanki
Bugün böyle oldu ama yürüyüşümü yaptım vallahii
canım tıkanınca ben de kaçamak yapıyorum. eskisi gibi gidip 1 paket çikolata yemiyorum ama küçük küçük birşeyler atıyorum ağzıma.Canım sürekli diyet kafasında olmak metabolizmayı yavaşlatıyor
Afiyet olsun canım dediğin gibi ara öğünler biraz abartmışsın ama spor ile çok güzel toplamışsınEvettttt gelelim menüye
Biraz ara ogunlerini abarttım evet
Sabah 10
Yarimdan az simit
Lor peyniri
Salatalık zeytin Domates
Aralarda
1 şeftali
3 adet kahveli kurabiye küçük idi tek lokmalık
2 dilim kavun
1 avuç tuzsuz çekirdek bu son olsun birdaha yemem
Akşam 18.30
3 kaşık kıymalı patates yemeği
2 kaşık Bulgur pilavi
Salata
Su 3 u geçti şimdi soda içiyorum spor olarak da Yürüyüş 22.bin adım
LenaG A Asya89 Mthn83
Afiyet olsun canımMenüm
LenaG Mthn83 A Asya89
Sabah 10.30 : turk kahvesi 1 hurma 1 kuru kayısı
Kahvalti 13. 00 : 1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek, 5 zeytin. Kk kadar peynir
Domates salatalik
Ara 17.30 : 200 ml sutten sütlü kahve
2 hurma 13 cig badem 2 tam ceviz
Aksam 19.45 :8 kasik zeytinyağlı susuz kabak yemeği , 4 kasik yogurt (keten tohumlu, çörek otlu)
Bir dilim ekmek
Su 3 litre
Spor 14.000 adim
1 dilim peynirle 2 altınbaşak yiyebilirsin. aç kalma benceHala dışarıdayım eve daha geçemedim. Dışarıdayken de yemek bulamadım düzgün bi de zamanım yoktu. Hiç oturmadan mağaza mağaza gezdim. Akşam yemeği yok o yüzden. Eve gidince yiyeyim mi yemeyeyim mi diye düşünüyorum. Yesem de ne yemeliyim bu saatte?
Sabah 12:00
2.5 yemek kaşığı kaşarlı menemen
2 tutam yağsız çeçil peynir hatta kuru oluyor
3 zeytin
3/4 domates
3/4 salatalık
Ara 13:00
7 küçük parça karpuz
Ara 14:20
1 avuç ay çekirdeği
2 lt suya tamamlıcam
10000 adım
LenaG
Mthn83
Dışarda köfte salata ayranHala dışarıdayım eve daha geçemedim. Dışarıdayken de yemek bulamadım düzgün bi de zamanım yoktu. Hiç oturmadan mağaza mağaza gezdim. Akşam yemeği yok o yüzden. Eve gidince yiyeyim mi yemeyeyim mi diye düşünüyorum. Yesem de ne yemeliyim bu saatte?
Sabah 12:00
2.5 yemek kaşığı kaşarlı menemen
2 tutam yağsız çeçil peynir hatta kuru oluyor
3 zeytin
3/4 domates
3/4 salatalık
Ara 13:00
7 küçük parça karpuz
Ara 14:20
1 avuç ay çekirdeği
2 lt suya tamamlıcam
10000 adım
LenaG
Mthn83
Yürüyüş çok iyi olmuş güzelce bı dinlen bari kasların iyilessinEvettttt gelelim menüye
Biraz ara ogunlerini abarttım evet
Sabah 10
Yarimdan az simit
Lor peyniri
Salatalık zeytin Domates
Aralarda
1 şeftali
3 adet kahveli kurabiye küçük idi tek lokmalık
2 dilim kavun
1 avuç tuzsuz çekirdek bu son olsun birdaha yemem
Akşam 18.30
3 kaşık kıymalı patates yemeği
2 kaşık Bulgur pilavi
Salata
Su 3 u geçti şimdi soda içiyorum spor olarak da Yürüyüş 22.bin adım
LenaG A Asya89 Mthn83
Evet inşallah tekrar dengeleme yapmak lazım. Diyet planını bir gözden geçirmem lazımBirazcık fazla cıss olmuş. Magnumla karam biraz tatlı krizi gibi duruyor. Bozma moralini canım yarın dengelersin. İyice dağıtmamız lazım.
Aaa ispikci seniBenim kızlar kendilerini bilirler
Bu hafta inşallah biz alıyoruz.
Adet oldum için biraz haksızlık oluyor bana ama neyse inşallah hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?